Dodaj firmu

Alumil Max Distribucija

Proizvodnja i montaža ALU i PVC stolarije u Beogradu i okolini. Najkvalitetniji PVC i ALU profili.
Pročitaj više

Branka Živkovića 8a
Zemun, Beograd

Alumil A&T Badex ALU i PVC stolarija

A&T Badex bavi se izradom, uzimanjem mera, montažom i demontažom ALU i PVC stolarije. Nalazimo se u Rakovici, a osim ALU i PVC vrata i prozora imamo i prateći program, roletne, komarnike, venecijanere.
Pročitaj više

Vojvode Plamenca 70
Rakovica, Beograd

Alumil J&Z

Popravka ALU i PVC stolarije J&Z, popravka svih vrsta roletni, montaža i ugradnja, na teritoriji Beograda.
Pročitaj više


Voždovac, Beograd

Alumil ENTERIJER BAJIĆ

Enterijer Bajić nalazi se na opštini Grocka. Bavi se kompletnom uslugom izrade, montaže i demontaže kako zebra i rolo zavesa tako i kompletne ALU i PVC stolarije.
Pročitaj više

Janka Gagića 14, Boleč
Grocka, Beograd

Alumil Aluklasik ALU i PVC stolarija

Proizvodnja i ugradnja ALU i PVC stolarije u Aluklasik firmi u Zemunu. Kvalitetni materijali i ALU profili uz stručan tim i uslugu
Pročitaj više

Joze Laurenčića 6, Altina
Zemun, Beograd

Alumil Bogdanović

Ukrasite Vaš dom ili poslovni objekat visokokvalitetnom ALU i PVC stolarijom Bogdanović. Izrađena od visokokvalitetnih profila renomiranih proizvođača Gealan i Elvial, stolarija Bogdanović pruža maksimalnu toplotnu izolaciju, stabilnost i be...
Pročitaj više

Jovanke Radakovic 51b
Zvezdara, Beograd

Tehnal alu i pvc stolarija

Tehnal ALU i PVC stolarija nalazi se u Resniku. Bavi se proizvodnjom, montažom i servisom Alu i Pvc stolarije.
Pročitaj više

Aleksandra Vojinovića 3, Resnik
Rakovica, Beograd

Rolohouse ALU i PVC stolarija

Rolohouse iz Mladenovca proizvodi i ugrađuje kvalitetnu ALU i PVC stolariju. U ponudi je veliki broj proizvoda po meri kupca: roletne, tende, komarnici i mnogo drugih proizvoda
Pročitaj više

Milovana Vidakovića 10
Mladenovac, Beograd

Alumil Stil Stolarija

ALU i PVC stolarija Stil Stolarija prepoznatljiva je po vrhunskom kvalitetu profila vodećih proizvođača, modernom dizajnu i velikom izboru oblika, veličina i boja vrata i prozora. Osim toga, u ponudi nalaze se roletne, komarnici, venecijaner...
Pročitaj više

Kralja Petra I 72
Mladenovac, Beograd

ALU i PVC stolarija Mirax

Izaberite najkvalitetniju PVC i ALU stolariju za Vaš dom ili poslovni objekat, izaberite MIRAX. U našoj ponudi nalazi se široka paleta proizvoda koji se izrađuju od profila renomiranih proizvođača, a za sve proizvode obezbeđeni su garancija ...
Pročitaj više

Put za Ovču 55a
Beograd

Alumil Miniroloplast

Uživajte u toplini i sigurnosti Vašeg doma, izaberite PVC stolariju Miniroloplast. U našoj ponudi nalaze se prozori, balkonska i ulazna vrata, izrađena od najkvalitetnijih nemačkih profila Gealan i Salamander-Brugmann. Takođe, vršimo izradu...
Pročitaj više

Bosanska 7v
Zvezdara, Beograd

Alwin aluminijumska i PVC stolarija

Osnovna delatnost preduzeća Alwin iz Sremčice je proizvodnja ALU i PVC stolarije, izrada i ugradnja ALU gelendera, kao i obrada i ugradnja aluminijumskih kompozitnih panela. Pored Srbije, uspešno poslujemo i u zemljama regiona (Crna Gora, BI...
Pročitaj više

Jeličićev venac 25a
Čukarica, Beograd

Alumil Alux

Firma Alux iz Beograda vrši proizvodnju, prodaju i ugradnju PVC i aluminijumske stolarije nemačkih profila Inoutic Thyssen i Alumil. Aluminijum drvo stolarija
Pročitaj više

Doljanska 100, Sremčica
Čukarica, Beograd

Alumil Grasing

Grasing se nalazi na adresi Bulevar Kralja Aleksandra 333, Beograd...
Pročitaj više

Izložbeni salon: Bulevar Kralja Aleksandra 333, Proizvodnja: Vinarska 5a
Zvezdara, Beograd

Alu profili Alumil su jedni od najkvalitetnijih i najkorišćenijih u Evropi. Izdvojimo sisteme za vrata i prozore bez termičkog prekida, i sisteme za vrata i prozore sa termičkim prekidom. Alumil profili su namenjeni za izradu alu prozora i stolarije u stanovima, kućama, poslovnim prostorima i svim drugim objektima. 

Mnogima koji planiraju kupovinu Alumil profila biće od koristi informacija da ovaj profil ima mogućnost nadgradnje rolo komarnika i aluminijumskih roletni, a isto tako ugaoni i zaobljeni otvori neće biti problem. 

Aluminijumski profili sa termo-mostom, radi bolje termo izolacije, takođe nude testiran i pouzdan sistem otvaranja. Današnja savremena gradnja ima veoma zahtevne tehničke uslove, a Alumil profili sve ih mogu adekvatno ispuniti. Ovakvi aluminijumski prozori su okovani kvalitetnim okovima. 

Alumil profili su jedni od najzastupljenijih na srpskom tržištu. Mogu se izrađivati po meri i želji kupca, kome je ostavljeno na volju da odabere razna dizajnerska rešenja (ugaoni, ravni, zaobljeni...)

Aluminijum je dosta lakši materijal od PVC-a, pa stručnjaci preporučuju, iz tog razloga, da se svi veći otvori izrađuju od aluminijumskih konstrukcija. 

Alumil profili iskustva

Što se tiče funkcionalnosti Alumil profila, oni pružaju odličnu toplotnu izolaciju u smislu: imaju nepropusnu vazdušnu moć u klasi 4, vodonepropusnu moć u klasi 9a, te otpornost na pritisak vetra, klasa c5. Spomenimo još i protivprovalnu zaštitu, koja je kupcima jako bitna, kao i dobar odnos između cene i kvaliteta. 

Prozori izrađeni od Alumil profila su jednokrilni, dvokrilni, trokrilni, kao i višekrilni, a dobra strana im je što nisu ograničeni dimenzijama. 

Prozori i vrata od Alumil profila zadovoljiće sve vaše zahteve i potrebe vezane za toplotnu i zvučnu izolaciju, kao i bezbednost.

Moderan i trajan dizajn odgovara širokom spektru primena. 

Karakteristike profila Alumil M11000 Alutherm Plus su:

Krilo je širine 62, 5 mm, štok debljine 70 mm, staklo je nisko-emisiciono. Profil je plastificiran u belu ili braon boju, ali možete po želji zahtevati i neku drugu. Zbog termičkog prekida od poliamida širine 24 mm na štoku i na krilu 20 mm, postignuta je povećana toplotna izolacija. Zbog toga je Alumil profil zasluženo u kategoriji profila koji imaju visoku termičku izolaciju.

Maksimalna težina stakla je 130 kilograma. Alumil profile odlikuje visoka zvučna izolacija, sa tri niza specijalnih guma, kao i upotreba novog sistema mehanizma za zabravljivanje od 16 mm sa više tačaka zatvaranja, koji obezbeđuje dodatnu sigurnost.

Vaše je da zahtevate kvalitet, funkcionalnost, estetiku i dugotrajnost, a  Alumil profili su tu da na najadekvatniji način odgovore na sve vaše želje kada je stolarija u pitanju.

Alumil profili cena

60 x 80 cm, od 105 – 130 evra

80 x 100 cm, od 135 do 160 evra

100 x 120 cm, od 160 do 185 evra.

*Cene su prikazane orijentaciono, za precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane