Dodaj firmu

Aluminijumska stolarija Miniroloplast

Uživajte u toplini i sigurnosti Vašeg doma, izaberite PVC stolariju Miniroloplast. U našoj ponudi nalaze se prozori, balkonska i ulazna vrata, izrađena od najkvalitetnijih nemačkih profila Gealan i Salamander-Brugmann. Takođe, vršimo izradu...
Pročitaj više

Bosanska 7v
Zvezdara, Beograd

A Tim Miloš aluminijumska stolarija i PVC stolarija

Izrada i montaža PVC i ALU stolarije na teritoriji Beograda. Garancija na radove i stolariju 10 godina
Pročitaj više


Zvezdara, Beograd

Banko Sistemi aluminijumska stolarija

Izrada komarnika, trakastih zavesa, venecijanera po meri, kao i alu i PVC stolarije u Beogradu.
Pročitaj više

Rableova 19b
Zvezdara, Beograd

Rolo Max Plus aluminijumska stolarija

Ugradnja i izrada ALU i PVC stolarije po meri. Komarnici, vrata, prozori, stolarija u više boja na vašoj adresi u Beogradu.
Pročitaj više

Vinarska 5a
Voždovac, Beograd

Aluminijumska stolarija Max Distribucija

Proizvodnja i montaža ALU i PVC stolarije u Beogradu i okolini. Najkvalitetniji PVC i ALU profili.
Pročitaj više

Branka Živkovića 8a
Zemun, Beograd

Aluminijumska stolarija A&T Badex ALU i PVC

A&T Badex bavi se izradom, uzimanjem mera, montažom i demontažom ALU i PVC stolarije. Nalazimo se u Rakovici, a osim ALU i PVC vrata i prozora imamo i prateći program, roletne, komarnike, venecijanere.
Pročitaj više

Vojvode Plamenca 70
Rakovica, Beograd

Aluminijumska stolarija J&Z

Popravka ALU i PVC stolarije J&Z, popravka svih vrsta roletni, montaža i ugradnja, na teritoriji Beograda.
Pročitaj više


Voždovac, Beograd

Aluminijumska stolarija ENTERIJER BAJIĆ

Enterijer Bajić nalazi se na opštini Grocka. Bavi se kompletnom uslugom izrade, montaže i demontaže kako zebra i rolo zavesa tako i kompletne ALU i PVC stolarije.
Pročitaj više

Janka Gagića 14, Boleč
Grocka, Beograd

Masia alu i pvc stolarija

Firma “Masia” iz Boleča bavi se prodajom, distribucijom i ugradnjom visoko kvalitetne ALU i PVC stolarije, ALU i PVC prozora, vrata po dimenziji kupca
Pročitaj više

Osmog marta 4
Grocka, Beograd

TIŠLER STOLARIJA

Mali tim firme Tišler sa sedištem u Kotežu bavi se izradom stolarije, fasadne stolarije, nameštaja od drveta i izradom prozora, ulaznih i sobnih vrata.
Pročitaj više

Boljetinska 251d
Palilula, Beograd

PVC stolarija Šepšinac

U ALU i PVC stolariji „Šepšinac“ radi iskusan tim stolara, koji od 2006. godine izrađuje samo najkvalitetniju stolariju, koja je otporna na vremenske uslove a njene najvažnije prednosti su dobra izolacija i kvalitet
Pročitaj više

Selevac
Mladenovac, Beograd

Aluminijumska stolarija Aluklasik

Proizvodnja i ugradnja ALU i PVC stolarije u Aluklasik firmi u Zemunu. Kvalitetni materijali i ALU profili uz stručan tim i uslugu
Pročitaj više

Joze Laurenčića 6, Altina
Zemun, Beograd

Simon Glass alu i pvc stolarija Surčin

“Simon Glass” nalazi se u Beogradu. Bavi se proizvodnjom, prodajom i ugradnjom ALU i PVC profila, komarnika, PVC prozora.
Pročitaj više

Mite Binjiša 7a
Surčin, Beograd

Tehnal alu i pvc stolarija

Tehnal ALU i PVC stolarija nalazi se u Resniku. Bavi se proizvodnjom, montažom i servisom Alu i Pvc stolarije.
Pročitaj više

Aleksandra Vojinovića 3, Resnik
Rakovica, Beograd

Rolohouse ALU i PVC stolarija

Rolohouse iz Mladenovca proizvodi i ugrađuje kvalitetnu ALU i PVC stolariju. U ponudi je veliki broj proizvoda po meri kupca: roletne, tende, komarnici i mnogo drugih proizvoda
Pročitaj više

Milovana Vidakovića 10
Mladenovac, Beograd

Aluminijumska stolarija Spartan

ALU i PVC stolarija Spartan nalazi se u Dobanovcima. Veliki izbor usluga i kvalitetnih materijala je ono što ih izdvaja od drugih. Akcenat je na vrhunskoj izradu ALU i PVC panela i vrata koja će imati dugi vek trajanja
Pročitaj više

Maršala Tita 148
Surčin, Beograd

Krka Aluplast alu i pvc stolarija

KRKA - ALUPLAST nalazi se u Batajnici. Osnovna delatnost ove komapnije je izrada i montaža ALU I PVC stolarije; prozora, vrata,komarnika, venecijanera.
Pročitaj više

Temerinska 28
Zemun, Beograd

Aluminijumska stolarija Stil Stolarija

ALU i PVC stolarija Stil Stolarija prepoznatljiva je po vrhunskom kvalitetu profila vodećih proizvođača, modernom dizajnu i velikom izboru oblika, veličina i boja vrata i prozora. Osim toga, u ponudi nalaze se roletne, komarnici, venecijaner...
Pročitaj više

Kralja Petra I 72
Mladenovac, Beograd

Pendžer PVC Stolarija

Ulepšajte izgled Vašeg stambenog ili poslovnog prostora uz najkvalitetniju PVC i ALU stolariju Pendžer. Ono po čemu se naša firma izdvaja jeste zaokružen proces rada: uzimanje mera na licu mesta, proizvodnja stolarije od vrhunskih profila i ...
Pročitaj više

Vukosave Oljače 23k, Jajinci
Voždovac, Beograd

Aluminijumska stolarija Bogdanović

Ukrasite Vaš dom ili poslovni objekat visokokvalitetnom ALU i PVC stolarijom Bogdanović. Izrađena od visokokvalitetnih profila renomiranih proizvođača Gealan i Elvial, stolarija Bogdanović pruža maksimalnu toplotnu izolaciju, stabilnost i be...
Pročitaj više

Jovanke Radakovic 51b
Zvezdara, Beograd

Kada je potrebno ostakliti veliku površinu, umesto drvenih ili PVC profila, kao prva solucija namece se aluminijumska stolarija. Zašto? Aluminijum je lak metal, i kada želimo laganu konstrukciju, koja će biti čvrsta i postojana, odlučujemo se za ovu vrstu profila. 

Pošto aluminijum lako provodi toplotu, a da bi bio dobar izolator, došlo se do ideje da se proizvode aluminijumski profili sa termo-prekidom. Ovim su značajno poboljšane njegove termo i zvučne izolacione karakteristike. Postoje i aluminijumski profili bez termo prekida, tako zvani „hladan profil“. Međutim, termo-izolaciona svojstva nisu uvek prioritet. Kod visoko frekventnih prostora, poslovnih objekata, na primer, mehanička svojstva su važnija. 

Jasne i oštre linije, različite boje koje možete odabrati, vaš objekat će učiniti modernim i luksuznim. Aluminijumska stolarija može biti izrađena od plastificiranih ili eloksiranih profila. Upravo se plastifikacijom dobija mogućnost bojenja u bilo koju boju prema RAL karti. Ovom tehnikom, ne dobija se samo estetski efekat, već se sam profil štiti od fizičkih uticaja. Eloksažom se materijalu daje metalizirana boja i štiti se od korozije, ove boje su veoma popularne i atraktivne (bronzana, zlatna i boja prirodnog aluminijuma). 

ALU stolarija iskustva

Kada kažemo funkcionalnost stolarije, mislimo na prozore koji će nam omogućiti dovoljno svetlosti u prostoru, potom lako i kvalitetno provetravanje, a takođe i zaštitu od uticaja spoljne sredine, odnosno da nam pruže dobru toplotnu i zvučnu izolaciju. To će dalje obezbediti uštedu energije. Topao dom zimi i dovoljno rashlađen prostor leti, nešto je što svi želimo, uz manje račune za struju, a takođe i miran dom, uz buku koja je minimalizovana ili sasvim neutralizovana. Estetika je veoma bitna, tako da nam aluminijumska stolarija pruža nov i moderan izgled naše fasade. 

Ugradnjom aluminijumske stolarije vi ćete dobiti i sigurnost u smislu, protivprovalne zaštite, protivvandalske, požarne, dimne, seizmičke... Na Alu stolariju možete se osloniti i u ekstremnim vremenskim uslovima, zahvaljujući njenoj visokoj otpornosti na vetar i vodo-nepropusnost. Postojanost i čvrstoća aluminijuma čine kvalitet prozora i vrata kojima nije potrebno nikakvo posebno održavanje, za razliku od tradicionalne drvene stolarije, kojoj je na svakih pet godina potrebno farbanje, te zaštita sredstvima za drvo. Ovde se na tome svakako ostvaruje ušteda, a ako nekada odlučite da prodate svoju nekretninu, zbog ugrađene aluminijuske stolarije, ona će imati znatno veću tržišnu vrednost.

Karakteristike aluminijumske stolarije

Kada je potrebna visoka termo izolacija, koriste se sistemi sa prekinutim termo mostom. Ovakva toplotna izolacija potrebna je za proizvodne hale, velike staklene izloge i slično. Neke od najvažnijih karakteristika ovih sistema su: dubina profila rama od 76, 5 mm, dubina profila krila od 84 mm, minimalna vidna širina od 137 mm, nosivost mehanizma na krilu 130 kg, debljina stakla 62 mm, vrsta toplotne izolacije – poliamid 34 mm. 

Za izradu unutrašnjih elemenata koriste se sistemi bez prekinutog termo mosta. Ovde termo izolacija nije glavna karakteristika. Ovo su sistemi profila za prozore i vrata svih vrsta, raznih estetskih karakteristika. U ponudi možemo pronaći okretno-nagibne prozore i balkonska vrata, anti-panik (evakuaciona vrata), protiv-dimna vrata, klatna vrata; krila se mogu otvarati oko horizontalne ili vertikalne ose. 

Moguća je ugradnja aluminijumskih roletni i aluminijumskih rolo komarnika. 

Kada cena nije presudna, i kada želite najviše i najbolje za svoj dom, aluminijumska stolarija je pravi izbor i dugoročno isplativa investicija za buduće generacije.

Aluminijumska stolarija cene

60 x 80 cm, od 105 – 130 evra

80 x 100 cm, od 135 do 160 evra

100 x 120 cm, od 160 do 185 evra.

140 x 160 cm, od 175 do 240 evra.

*Cene su prikazane orijentaciono, za precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane