Dodaj firmu

A Tim Miloš ALU i PVC stolarija okapnice:

Izrada i montaža PVC i ALU stolarije na teritoriji Beograda. Garancija na radove i stolariju 10 godina
Pročitaj više


Zvezdara, Beograd

Banko Sistemi okapnice

Izrada komarnika, trakastih zavesa, venecijanera po meri, kao i alu i PVC stolarije u Beogradu.
Pročitaj više

Rableova 19b
Zvezdara, Beograd

Rolo Max Plus okapnice

Ugradnja i izrada ALU i PVC stolarije po meri. Komarnici, vrata, prozori, stolarija u više boja na vašoj adresi u Beogradu.
Pročitaj više

Vinarska 5a
Voždovac, Beograd

Okapnice Max Distribucija

Proizvodnja i montaža ALU i PVC stolarije u Beogradu i okolini. Najkvalitetniji PVC i ALU profili.
Pročitaj više

Branka Živkovića 8a
Zemun, Beograd

Okapnice A&T Badex ALU i PVC stolarija

A&T Badex bavi se izradom, uzimanjem mera, montažom i demontažom ALU i PVC stolarije. Nalazimo se u Rakovici, a osim ALU i PVC vrata i prozora imamo i prateći program, roletne, komarnike, venecijanere.
Pročitaj više

Vojvode Plamenca 70
Rakovica, Beograd

Okapnice J&Z

Popravka ALU i PVC stolarije J&Z, popravka svih vrsta roletni, montaža i ugradnja, na teritoriji Beograda.
Pročitaj više


Voždovac, Beograd

Okapnice Stil Stolarija

ALU i PVC stolarija Stil Stolarija prepoznatljiva je po vrhunskom kvalitetu profila vodećih proizvođača, modernom dizajnu i velikom izboru oblika, veličina i boja vrata i prozora. Osim toga, u ponudi nalaze se roletne, komarnici, venecijaneri, okapnice
Pročitaj više

Kralja Petra I 72
Mladenovac, Beograd

Okapnice Miniroloplast

Bilo da su Vam potrebne roletne, komarnici ili tende za Vaš dom ili poslovni prostor, firma Miniroloplast je prava adresa za Vas. Tokom niza godina uspešnog poslovanja, stekli smo poverenje brojnih zadovoljnih klijenata, čija je preporuka naša najbolja reklama.
Pročitaj više

Bosanska 7v
Zvezdara, Beograd

Tehnal alu i pvc stolarija

Tehnal ALU i PVC stolarija nalazi se u Resniku. Bavi se proizvodnjom, montažom i servisom Alu i Pvc stolarije.
Pročitaj više

Aleksandra Vojinovića 3, Resnik
Rakovica, Beograd

Okapnice La Finestra

La Finestra PVC stolarija nalazi se na Novom beogradu. Ima svoju proizvodnju i kompletni pogon sa mašinama ,a osum prouzvodnje radi ugradnju, montažu i popravku PVC stolarije
Pročitaj više

Jurija Gagarina 269
Novi Beograd, Beograd

Rolohouse ALU i PVC stolarija

Rolohouse iz Mladenovca proizvodi i ugrađuje kvalitetnu ALU i PVC stolariju. U ponudi je veliki broj proizvoda po meri kupca: roletne, tende, komarnici i mnogo drugih proizvoda
Pročitaj više

Milovana Vidakovića 10
Mladenovac, Beograd

Okapnice Spartan

ALU i PVC stolarija Spartan nalazi se u Dobanovcima. Veliki izbor usluga i kvalitetnih materijala je ono što ih izdvaja od drugih. Akcenat je na vrhunskoj izradu ALU i PVC panela i vrata koja će imati dugi vek trajanja
Pročitaj više

Maršala Tita 148
Surčin, Beograd

Okapnice Hardlim

Izaberite najkvalitetnije proizvode iz oblasti građevinske limarije i crne metalurgije, posetite kompaniju Hardlim. U našoj ponudi nalazi se proizvodi od lima za krovove i fasade. Takođe, nudimo uslužno sečenje, savijanje i bušenje limova na CNC mašinama
Pročitaj više

Mihaila Petrovića 55
Borča, Beograd

Okapnice ALU i PVC stolarija Rolo 011

Izrađena od visokokvalitetnih nemačkih profila, ALU i PVC stolarija Rolo 011 garantuje maksimalnu zaštitu Vašeg životnog ili radnog prostora. Naša vrata i prozori izađuju se od višekomornih profila vodećih nemačkih proizvođača: REHAU, GEALAN, VEKA i ROLOPLAST..
Pročitaj više


Voždovac, Beograd

Okapnice Tara Stil

Firma Tara Stil već dugi niz godina uspešno se bavi prodajom i ugradnjom aluminijumske i PVC stolarije od vrhunskih nemačkih profila KBE i KOMMERLING.Osim stolarije, u našoj ponudi nalazi se širok asortiman prateće opreme: roletne, komarnici, trakaste i rolo zavese, klizni sistemi.
Pročitaj više


Čukarica, Beograd

Za početak ovog teksta, hajde da se upoznamo sa time šta su u stvari, okapnice. Na primer, spoljašnja podprozorska daska je okapnica, i njena uloga jeste da sprovodi svu vodu koja je suvišna – to može da bude kišnica, i to tako da je sprovede da odlazi što dalje od zidova i prozora. Svrha je da nema kvašenja ovih delova zgrade, a isto tako, uloga je i u izolaciji od vlage koja nastaje sakupljanjem snega i leda tokom zime.

Okapnica

Materijali koji se koriste za izradu okapnica su aliminijum, PVC ili pocinkovani plastificirani lim.

Ono što je razlika između ovih vrsta okapnica, jeste što one koje su izređene od PVC-a ili od aluminijuma, imaju određena ograničenja koja se tiču njihovih dimenzija, dok oni modeli koji se izrađuju od plastificiranog pocinkovanog lima mogu da se prilagođavaju i to bukvalno na samom licu mesta, kod postupka ugradnje.

Okapnice za ograde

Prednost ovih okapnica je što se prave u boji po želji, kao i po meri, tako da zaista mogu da budu zadovoljeni svi vaši zahtevi prilikom izbora.

Okapnice za prozore

Pored spoljašnjih okapnica, postoje i unutrašnje podprozorske daske, i njihova uloga je dekorativna, ali pored toga one ipak dodatno zaštićuju obrađeni otvor oko prozora. To bi značilo da štite od vlage i raznih mehaničkih oštećenja.

Okapnice od lima

Okapnice imaju i praktičnu ulogu, jer na njima možete da držite saksije sa cvećem, što dodatno doprinosi lepšem estetskom izgledu objekta.

Okapnice za prozore od lima

Kao što smo naveli, okapnice izrađene od lima mogu da se prilagode potrebama korisnika, i to na licu mesta. Sa aluminijumskim i PVC okapnicama, to nije izvodljivo.

Okapnice za krov

Postoje aluminijumske eko okapnice. Koriste se za spoljnu ugradnju, tako da predstavljaju sastavni deo svakog prozora bez obzira da li je on izrađen od drveta, PVC-a ili od aluminijuma.

Aluminijumske okapnice

Njihova montaža je pri samom dnu prozorskog okvira. Kao što smo videli na početku teksta, svrha okapnice jeste da spreči da voda prodire u unutrašnje prostorije, kao i u prostor koji se nalazi između bloka i izolacije.

Aluminijumske okapnice za terase

Aluminijumske okapnice za terase su jako dobra praktična rešenja, pre svega iz estetskih razloga, jer doprinose dekorativnosti. Vrlo se često prodaju, jer je njihova uloga izuzetno bitna.

Okapnice fasada

Aluminijumske okapnice se prodaju na određenu meru, to može da bude šest metara, na primer. Naravno, moguće je sečenje na potrebnu meru.

Okapnice za dimnjake

I dimnjake je moguće zaštiti okapnicama od prodora vode i stvaranja vlage.

Granitne okapnice

Još jedan materijal od koga se prave okapnice je granit. Svi znamo da je reč o veoma tvrdom, čvrstom i postojanom materijalu, koji je izuzetno otporan na sve vremenske prilike i mehanička oštećenja.

Okapnice cena

Cene okapnica zavise od toga da li su one izrađene od PVC-a, aluminijuma ili od pocinkovanog lima. Radi vaše orijentacije, navešćemo primer za eko okapnice od aluminijuma, koje koštaju od 19 do 73 evra, a na cenu najviše utiče debljina. Zbog toga je vaša dobra odluka da pozovete odabranu firmu koja se bavi proizvodnjom i prodajom okapnica i da se raspitate za konkretan slučaj.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane