Dodaj firmu

Svako od nas želi da pod stambenog ili radnog prostora deluje pre svega uredno, a zatim i estetski dopadljivo. Dilatacione lajsne sluze upravo tome. Ono što vam se neće dopasti da čujete, to je da kada jednom dođe do pucanja poda, to znači da će dalje oštećenja biti samo veća i veća, a popucali podovi ni u kom slučaju nisu lepi prizori.

Dilatacione lajsne prodaja

Na sajtovima firmi koje se bave prodajom dilatacionih lajsni, možete da pogledate kompletnu ponudu. Artikli su predstavljeni kroz slike i kratke tekstualne opise, u kojima su navedene osnovne karakteristike proizvoda, kao što su: materijal izrade, cena, dostupnost na lageru, rokovi isporuke i slično. Celokupni proces kupovine moguće je završiti i online putem.

Dilatacione lajsne za pločice

Možda to niste znali, ali podovi se konstantno skupljaju ili šire, što zavisi od temperature u vašem prostoru. Kada je reč o pločicama, lajsne su neizostavni deo prilikom postavljanja keramike. Njihova uloga je i estetska, jer ukoliko se ispravno ugrade i lepo uklope sa pločicama, tada značajno ukrašavaju prostor.

Dilatacione lajsne za laminat

Poznato je da se laminat slaže po klik klak sistemu, odnosno, delovi poda se uklapaju jedni sa drugim. Ako se nepravilno postavi, može da se dogodi da se izdigne na određenom delu u prostoriji, usled širenja, a takođe može da se desi i suprotno, da se laminat skupi.

Ugradnja dilatacionih lajsni rešava ovaj problem, i to trajno, i njihova primena je u stambenim prostorijama je veoma česta.

Dilataciona lajsne za parket

Pošto smo se upoznali sa tim da naši podovo konstantno rade, dilatacione lajsne omogućavaju da se taj proces obavlja bez posledica, odnosno, neće doći do pucanja tokom upotrebe, i ukoliko se sleže podna površina.

Ove lajsne su bitne i kod spojeva sa bočnim zidovima. To je zbog toga što pomažu i onda kada zidovi nisu urađeni savršeno, tj. nisu dobro završeni. Jasno je da je nemoguće naknadno rešiti problem, kada već dođe do sleganja podnih obloga, i zbog toga je najbolja odluka da se ugradnja dilatacionih lajsni planira unapred.

Dilatacione lajsne za keramiku

Postavljanje dilatacionih lajsni dobro je uraditi još kod izlivanja betona ili postavke pločica. Kada govorimo o lajsnama za keramiku, tada ćemo istaći da su inox lajsne najkvalitetnije, jer omogućavaju dobru zaštitu od fizičkog oštećenja, a često se ugrađuju u tržnim centrima, bolnicama, industrijskim pogonima, fabrikama...

Dilatacione lajsne od inoxa se proizvode kao mat i polirane.

Dilatacione lajsne za fasadu

U pitanju je prateći materijal za izradu fasade, i u ponudi se mogu pronaći različiti artikli kao što su lajsne sa mrežicom, dilatacioni profili za fasadu, kao i lajsne sa okapnicom i PVC mrežicom...

Dilatacione lajsne – cena:

Cena dilatacionih lajsni je u proseku, od 18-25 evra po metru dužnom. Naravno, zavisi od kog materijala birate dilatacionu lajsnu i od drugih karakteristika.

*Cene su prikazane samo orijentaciono, a za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na ovoj stranici.

Idi na vrh strane