Dodaj firmu

Salamander J&Z

Popravka ALU i PVC stolarije J&Z, popravka svih vrsta roletni, montaža i ugradnja, na teritoriji Beograda.
Pročitaj više


Voždovac, Beograd

Rolo Max Plus salamander

Ugradnja i izrada ALU i PVC stolarije po meri. Komarnici, vrata, prozori, stolarija u više boja na vašoj adresi u Beogradu.
Pročitaj više

Vinarska 5a
Voždovac, Beograd

Salamander A&T Badex ALU i PVC stolarija

A&T Badex bavi se izradom, uzimanjem mera, montažom i demontažom ALU i PVC stolarije. Nalazimo se u Rakovici, a osim ALU i PVC vrata i prozora imamo i prateći program, roletne, komarnike, venecijanere.
Pročitaj više

Vojvode Plamenca 70
Rakovica, Beograd

Salamander Miniroloplast

Bilo da su Vam potrebne roletne, komarnici ili tende za Vaš dom ili poslovni prostor, firma Miniroloplast je prava adresa za Vas. Tokom niza godina uspešnog poslovanja, stekli smo poverenje brojnih zadovoljnih klijenata, čija je preporuka naša najbolja reklama.
Pročitaj više

Bosanska 7v
Zvezdara, Beograd

Svima nam je bitno od kakvog materijala će nam biti prozori i ulazna vrata. Vaš dobar izbor može da postane Salamander PVC stolarija, a zbog čega, saznajte u ostatku našeg teksta.

PVC salamander

Ukoliko želite nešto što traje, ako hoćete da investirate u budućnost svoga doma, tada odaberite proizvode nemačke firme Salamander. U pitanju je renomirani proizvođač, i za stolariju koja je proizvedena od strane ove firme, smatra se da je izuzetno čvrsta, stabilna, otporna i dugotrajna.

PVC stolarija salamander

Garancija može da bude i do dvadeset godina, a to bi značilo da ova stolarija neće izgubiti boju, iskriviti se, niti na bilo koji način promeniti od dana kada je ugrađena.

Salamander profili

Ipak, ono što bismo nazvali osnovnim karakteristikama su odlična zvučna i termo izolacija. To bi značilo da će tokom leta u vašem domu biti prijatno sveže, a tokom  zime, veoma toplo.

Salamander iskustva

Iz svega što smo naveli, vidimo da Salamander stolarija štedi vašu električnu energiju, baš iz razloga jer je dobar izolator. Tokom toplih dana manje ćete rashlađivati prostorije, a preko zime, ili tokom prelazinih perioda, neće biti neophodno da dogrevate.

Salamander prozori

Što se održavanja tiče, ono je takođe veoma jednostavno i lako. Nemate kao kod drveta, potrebu da farbate, lakiratei na bilo koji drugi način štitite prozore ili vrata. Dovoljno će biti da Salamander stolariju prebrišete vlažnom krpom i to je sve.

Salamander vrata

Cena je oko četrdeset posto manja u odnosu na aluminijumsku stolariju, što Salalamander čini još primamljivijom opcijom za kupovinu i opremanje doma ili poslovnog prostora.

Salamander PVC ulazna vrata

Kolika je širina profila, kao i broj komora, najviše utiče na to kakva će izolacija PVC stolarije da bude.

Salamander stolarija

Za Salamander stolariju se kaže da je to stolarija budućnosti. Iz svega napred navedenog, jasno vidimo zbog čega je dobila taj epitet.

Salamander fenetre PVC

Ovo je savršenstvo koje je stvoreno u Nemačkoj. Veoma precizna i sofisticirana prerada, kao i materijali vrhunskog kvaliteta, doprineli su da se dobije proizvod koji može da parira najboljima na tržištu.

Salamander fineste PVC

Zahvaljujući Salamander prozorima i vratima, gubi se veoma malo toplotne enerigije i postiže se izuzetno visoka energetska efikasnost. Salamander ferestre PVC

Salamander PVC kvalitet

Može se čak reći da ovakva stolarija sama sebe otplati tokom godina, jer ćete imati smanjene račune za struju. Kada je reč o bojama i oblicima, i tu Salamander ispunjava visoke kriterijume, jer možete birati raznovrsne moderne elemente. Stolarija Salamander je za buduće generacije, i odlike su joj i zaštita životne sredine i klime.

Salamander PVC karakteristike

Postoje tri nivoa dihtovanja. Debljina profila je veoma velika, tako da se može smatrati da će vam PVC stolarija Salamander pružiti određenu zaštitu i od provala.

Salamander PVC cene

Kao primer cena, navešćemo jednokrilne prozore, koji su različitih dimenzija. U tom smislu, cene se kreću od 35 do 85 evra.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane