O nama - STOLARIJA PETKOVIĆ


Ukoliko želite najkvalitetniju PVC i ALU stolarija za Vaš dom ili poslovni prostor, Stolarija Petković je pravo rešenje za Vas. Osnovna delatnost naše kompanije koja uspešno posluje već 11 godina jeste montaža prozora, vrata, roletni i komarnika po najvišim evropskim standardima, što garantuje odličnu toplotnu i zvučnu izolaciju, kao i dug vek trajanja.

Iz našeg bogatog asortimana proizvoda posebno se izdvajaju:

Sa željom da klijentima ponudi vrhunski kvalitet proizvoda, Stolarija Petković ugrađuje petokomorne i šestokomorne PVC profile vodećeg evropskog proizvođača nemačke kompanije INOUTIC. Glavne prednosti PVC stolarije jesu energetska efikasnost, lako održavanje, čvrstina i postojanost kako na niskim, tako i na visokim temperaturama, privlačan dizajn, kao i mogućnost izrade u različitim veličinama, oblicima i načinima otvaranja.

Bilo da želite da zamenite dotrajale prozore u Vašem domu ili gradite novi objekat, Stolarija Petković nudi idealno rešenje. Izborom PVC prozora i vrata izrađenih od Inoutic profila dobijate proizvod najboljeg odnosa cene i kvaliteta. Maksimalnu sigurnost prozora i vrata koje mi ugrađujemo obezbeđuju SIEGENIA okovi.

Ono po čemu se aluminijumska stolarija izdvaja od drugih vrsta stolarije, jeste lagana konstrukcija velike čvrstoće i stabilnosti, otpornost na sve vremenske uslove i dug vek trajanja, više svetlosti u prostorijama, mogućnost primene kod svih vrsta gradnje, dostupnost u raznim bojama i lako održavanje.

Stolarija Petković izrađuje se od ALU profila sertifikovanog grčkog proizvođača ALUMIL, u kombinaciji sa vrhunskim okovima koji garantuju najviši stepen bezbednosti za Vaš objekat. Po želji postoji i mogućnost ugradnje ALU stolarije sa termo prekidom koja značajno štedi energiju, prigušuje zvuk koji dolazi spolja, sprečava kondenzaciju i stvaranje vlage oko prozora.

Osim vrhunske stolarije, u ponudi kompanije Stolarija Petković očekuje Vas i veliki izbor prateće opreme za prozore i vrata, kao što su: roletne, komarnici, podprozorske daske, dekorativne lajsne u staklu i sl.

Ako imate nedoumice koji tip stolarije je najbolje rešenje za Vas, stručni tim kompanije Stolarija Petković stoji Vam na raspolaganju za sve vrste saveta i konsultacija, kako bi Vam pomogli da donesete pravu odluku. Ukoliko se odlučite da nam poklonite Vaše poverenje možete da računate na sveobuhvatnu uslugu koja podrazumeva:

  • -BESPLATAN izlazak na teren, uzimanje mera i konsultacije
  • -Skidanje i odvoženje stare stolarije
  • -Transport i montaža nove stolarije
  • -Obrada špaletni

Stolarija Petković nudi brojne pogodnosti prilikom plaćanja sa ciljem da olakša kupovinu Vaše nove PVC stolarija ili ALU stolarija.

Povećajte komfor Vašeg životnog ili radnog prostora, uz vrhunsku PVC i ALU stolariju!

Radno vreme:
ponedeljak – subota od 08-19h

Stolarija Petković, Patrijarha Dimitrija 153d, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

16.07.2018 04:30
Miroslav Jagnjic

Ulepsajte svoj dom ili pak poslovni prostor stolarijom Petkovic. Velik izbor alu i pvc stolarije,vrhunskog kvaliteta,privlacnog dizajna. Mozete ih poruciti u razlicitim velicinama i sa razlicitim sistemom otvaranja. Bicete zadovoljni sigurno.

15.05.2018 12:37
Tamara Djurdjevic

Zahvalila bih se stolarji PETKOVIC na profesionalizmu i korektnoscu pri dogovoru. Odneli su mi staru stolariju a postavili novu u najkracem vremenskom periodu. Sve pohvale!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Građevinarstvo PVC stolarija
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Stolarija Petković
  • Stolarija Petkovic,
  • Stolarija Petkovic Rakovica,
  • Petković stolarija Beograd,
  • PVC stolarija Beograd,
  • ALU stolarija Beograd,
  • Stolarija Petković radno vreme