PVC stolarija - Miniroloplast

4.5 | 6 ocena
Ulica: Bosanska 7v
Grad: Beograd
Opština: Zvezdara
PVC stolarija - Miniroloplast
Telefon: 011/
Mobilni: 062/
tendebeograd.com

O nama

PVC STOLARIJA - MINROL

Firma Minrol osnovana je 1991. godine u Beogradu kao samostalna zanatska radnja za proizvodnju, ugradnju roletni. Danas je Minrol specijalizovana radionica za proizvodnju i ugradnju PVC i AL prozora i vrata, sistema za spoljašnju i unutrašnju zaštitu od sunca. sistema za zatvaranje i pokrivanje terasa i bašti restorana.

Bavimo se izradom širokog asortimana visokokvalitetnih proizvoda koji će pružiti efikasnu zaštitu Vašeg stambenog ili poslovnog prostora u raznim vremenskim uslovima. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i stručnosti našeg tima, možemo Vam ponuditi kompletna rešenja za zastakljivanje terasa PVC prozorima ili AL prozorima i AL kliznim sistemima.

Oblast našeg delovanja osim PVC i AL stolarije, obuhvata izradu:

 • Tendi
 • Pergola
 • Staklenih sistema
 • Solomatika
 • Providnih folija
 • Roletni
 • Komarnika
 • Venecijanera
 • Garažnih vrata
 • Zebra, rolo i trakastih zavesa

Zbog svojih izvanrednih karakteristika, PVC stolarija je najčešći izbor prilikom renoviranja postojećih ili izgradnje novih objekata. U odnosu na klasičnu, drvenu stolariju, PVC vrata i prozori pružaju odličnu toplotnu i zvučnu izolaciju, otporni su na sve vremenske uslove, ne upijaju vodu, tako da nema truljenja i što je dosta bitno, lako se održavaju.

PVC stolarija Minrol izrađuje se po meri od nemačkih profila SALAMANDER-BRÜGMANN. Pored PVC prozora, naš proizvodni program obuhvata i balkonska vrata, ulazna vrata, portale itd. Za maksimalnu sigurnost stolarije, koristimo nemačke okove Sigenia.

Ukoliko je Vaš izbor AL stolarija, firma Minrol bavi se izradom vrata i prozora od najkvalitetnijih aluminijumskih profila renomiranih proizvođača ALUMIL i ELVIAL. Zbog svoje lakoće i estetske privlačnosti AL stolarija se najčešće koristi za uređenje poslovnih prostorija i modernih fasada. U našoj ponudi imamo hladni i topli profil koji možete izabrati u skladu sa potrebama prostora kojim raspolažete.

Naš tim čine kulturni, uslužni i profesionalni radnici koji se trude da svakom klijentu maksimalno izađu u susret kako kvalitetom proizvoda, tako i rokovima isporuke. Tokom niza godina uspešnog poslovanja, firma Minrol stekla je poverenje velikog broja zadovoljnih klijenata, čija je preporuka naša najbolja reklama.

Posetite naš sajt tendebeograd.com i pišite nam na e-mail: miniroloplastbg@gmail.com, a naše ljubazno osoblje će se potruditi da Vam odgovori u najkraćem mogućem roku ili nam pišite u DM na našoj Instagram stranici .

Radno vreme: 09-17h

PVC stolarija Minrol, Bosanska 7v, Zvezdara, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Zoran Petrusic
  09.06.2018 01:10

  Firma Miniroloplast je odusevila kvalitetom proizvoda koje poseduju. Otkad sam stavio pvc stolariju narucenu i montiranu od strane Miniroloplasta,mogu se pohvaliti dobrom toplotnom,ali i zvucnom izolacijom koja je postignuta bas sa ovom stolarijom. Sve preporuke...

  Ivana Mladenovic
  14.05.2018 12:06

  MINIROLOPLAST je porodicna firma koju bi posebno preporucila zbog visokog kvaliteta usluga koje nude.Od poverenja su i moze im se verovati!

  Firme u blizini

  Dominijum aluminijumske i pvc lajsne, Bulevar Kralja Aleksandra 620, Zvezdara, Beograd
  D-mont proizvodnja i ugradnja pvc i alu stolarije, Đevđelijska 9, Zvezdara, Beograd
  Vukčević alu i pvc stolarija, sigurnosna vrata, bravarska radionica, Stari vinogradi 26a, Veliki Mokri Lug, Indire Gandi 4, Zvezdara, Beograd
  Grasing, Izlozbeni salon: Bulevar Kralja Aleksandra 333, Proizvodnja: Vinarska 5a, Zvezdara, Beograd
  ALU i PVC stolarija Bojaton, Bulevar kralja Aleksandra 473, Zvezdara, Beograd
  Aluminijumska i PVC stolarija Inženjering Bau, Nine Kirsanove 3d, Zvezdara, Beograd
  PVC I ALU stolarija PRO-MONT BGD, Veselina Masleše 19, Voždovac, Beograd
  ALU i PVC stolarija Bogdanović, Jovanke Radakovic 51b, Zvezdara, Beograd
  Aluwing PVC i drvo - ALU stolarija, Braće Jerković 121d, Voždovac, Beograd
  Alumis013 ALU I PVC stolarija, Braće Jerković 151, Voždovac, Beograd