Dodaj firmu

PVC paneli Max Distribucija

Proizvodnja i montaža ALU i PVC stolarije u Beogradu i okolini. Najkvalitetniji PVC i ALU profili.
Pročitaj više

Branka Živkovića 8a
Zemun, Beograd

PVC paneli A&T Badex ALU i PVC stolarija

A&T Badex bavi se izradom, uzimanjem mera, montažom i demontažom ALU i PVC stolarije. Nalazimo se u Rakovici, a osim ALU i PVC vrata i prozora imamo i prateći program, roletne, komarnike, venecijanere.
Pročitaj više

Vojvode Plamenca 70
Rakovica, Beograd

PVC paneli J&Z

Popravka ALU i PVC stolarije J&Z, popravka svih vrsta roletni, montaža i ugradnja, na teritoriji Beograda.
Pročitaj više


Voždovac, Beograd

Simon Glass alu i pvc stolarija Surčin

“Simon Glass” nalazi se u Beogradu. Bavi se proizvodnjom, prodajom i ugradnjom ALU i PVC profila, komarnika, PVC prozora.
Pročitaj više

Mite Binjiša 7a
Surčin, Beograd

Tehnal alu i pvc stolarija

Tehnal ALU i PVC stolarija nalazi se u Resniku. Bavi se proizvodnjom, montažom i servisom Alu i Pvc stolarije.
Pročitaj više

Aleksandra Vojinovića 3, Resnik
Rakovica, Beograd

PVC paneli Spartan

ALU i PVC stolarija Spartan nalazi se u Dobanovcima. Veliki izbor usluga i kvalitetnih materijala je ono što ih izdvaja od drugih. Akcenat je na vrhunskoj izradu ALU i PVC panela i vrata koja će imati dugi vek trajanja
Pročitaj više

Maršala Tita 148
Surčin, Beograd

PVC paneli Stil Stolarija

ALU i PVC stolarija Stil Stolarija prepoznatljiva je po vrhunskom kvalitetu profila vodećih proizvođača, modernom dizajnu i velikom izboru oblika, veličina i boja vrata i prozora. Osim toga, u ponudi nalaze se roletne, komarnici, venecijaneri, okapnice
Pročitaj više

Kralja Petra I 72
Mladenovac, Beograd

Da bi naš dom ili poslovni prostor izgledali baš onako kako želimo, tada najviše pažnje obraćamo na estetiku, a tu nam pomazu PVC paneli. Naravno, važan je kvalitet na primer, ulaznih vrata, ali ipak, tačku na I stavlja lep estetski dizajn, boje, oblici...

Ovo je priča o PVC panelima, tako da u nastavku teksta možete da saznate sve što vas zanima o istim.

Zašto su važni kvalitetni PVC paneli?

PVC panele pre svega odlikuje moderan dizajn, odnosno, u ponudi možete da pronađete preko stotinu i više modela koji dolaze iz uvoza, od poznatih proizvođača. Sve to bi značilo da će se paneli vrlo jednostavno prilagoditi stilu vašeg doma, čineći izuzetno harmoničnu celinu.

Na web prezentacijama firmi koje se bave prodajom PVC panela, postoje katalozi, koje možete da pogledate online, i da se odlučite za varijantu koja vam se najviše dopada.

Debljina kore panela može da bude 1, 2 milimetara, dok su dimenzije 900 x 2000 mm. Zahvaljujući ovakvim PVC panelima, dobijate sigurnost, stabilnost, kvalitet i sjajnu završnu obradu. Firme se bave i prodajom i ugradnjom panela, tako da je ceo posao po sistemu ključ u ruke.

PVC paneli za vrata

Bitno je da se naglasi da su PVC paneli izuzetno izdržljivi i otporni na sve vremenske uslove. Potrebno je voditi računa o tome da su ulazna vrata ili prozori stalno izloženi suncu, kiši, vetru, snegu, niskim ili visokim temperaturama, tako da je bitno da budu kvalitetni kako bi vaš dom ili poslovni prostor ukrašavali i štitili tokom dugog niza godina.

PVC paneli za prozore

Kao što smo naveli za vrata, isto važi i za prozore – estetika, kvalitet, dugotrajnost, efikasna zaštita od faktora iz spoljne sredine – sve je to nešto što se očekuje od PVC panela za prozore.

Domaćice će želeti da čuju da su PVC paneli zahvalni za održavanje i da ih je lako i jednostavno očistiti i držati uvek urednim.

PVC paneli za stolariju

Kod izgradnje jedne kuće, ulazna vrata zauzimaju veoma bitno mesto. Ona su tako važna iz razloga što ostavljaju prvi utisak na naše posetioce i goste, a i mi sami kroz njih izlazimo u spoljašnji prostor ili ulazimo u intimu svog domaćinstva.

Kod planiranja ulaznih vrata trebalo bi da se odvoji vreme za najbolju odluku, pošto je to deo kuće koji nećemo menjati često, možda samo jednom u dugom nizu godina. Vrata moraju da ispunjavaju neke norme a to bi bile:

  • Dugovečnost
  • Atraktivnost
  • Kvalitet materijala koji se koriste
  • Protivprovalni aspekt – sigurnost.

Prodaja PVC panela

Kao što smo naveli u prethodnom delu teksta, čitav izbor PVC panela moguće je pogledati putem interneta, na web prezentacijama firmi koje se bave njihovom proizvodnjom, prodajom, uvozom, ugradnjom...

Na osnovu kataloga, lako ćete se odlučiti koji paneli bi najbolje pristajali vašem eksterijeru.

Cena PVC panela:

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače sa ove stranice.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane