Možda želite da trenirate, ali za vas odlazak u teretanu znači izdvajanje vremena koje u stvari, nemate? Ako je tako, onda su online treninzi pravo rešenje za vas.

Online trening

Pročitaj više

Izaberite online fitnes trenera za vezbanje od kuce online preko interneta

Beograd

My Fit World
Pozovi

My Fit World je napredna aplikacija namenjena profesionalnim fitness instruktorima, trenerima i profesionalnim sportistima koji na jednostavan način komuniciraju sa klijentima, dostavljajući im kompletan plan treninga i ishrane za svakog klij...
Pročitaj više

Šulja Brothers online trening

Novi Beograd Pozovi

Šulja brothers online trening je plan mentorstva koji se sastoji od plana ishrane, plana treninga i motivacije koja je ključni sastojak za istrajnost i prave rezultate...
Pročitaj više

Fitnes centar Obliqus
Antifašističke borbe 21
Novi Beograd Pozovi

Individualni treninzi Obliqus su najbolje rešenje za sve koji žele da postignu maksimalne rezultate za najkraće vreme, uz nadzor stručnih trenera. U skladu sa Vašim mogućnostima, nudimo različite programe, a treninzi se održavaju na Novom B...
Pročitaj više

Pre 2 h poslednji put pozvana firma
Dynamic pilates & fitness studio
Nusiceva 10/5
Stari grad Pozovi

...
Pročitaj više

AKCIJE koje mozete iskoristiti za online trening na neki od ponudjenih online fitness programa

Online časovi joge - mesec dana (3 x nedeljno)
3500 2500
Online časovi joge - mesec dana (3 x nedeljno) AKCIJA ističe za 14d 5h 35m 19s Pročitaj više
Pogledajte sve kupone (1)

Možda želite da trenirate, ali za vas odlazak u teretanu znači izdvajanje vremena koje u stvari, nemate? Ako je tako, onda su online treninzi pravo rešenje za vas.

Online trening

Shvatajući potrebe savremenog čoveka da želi da ima lepo oblikovano telo i da se reši viška kilograma, kao i drugu stranu priče – da naprosto, mora da stigne da završi gomilu obaveza oko posla, dece, kuće i svega ostalog, nametnula se potreba da se osmisle treninzi koji će biti izvođeni kod kuće.

Online trener

Online treninzi su zapravo individualni treninzi, gde se sa trenerom radi jedan na jedan. Ovako se uvek postižu najbolji rezultati. Sve funkcioniše na daljinu, ali ste sve vreme pod nadzorom stručnjaka, dakle, niste prepušteni sami sebi.

LJudi koji pokušavaju da sami treniraju, obično se baš i ne preznoje mnogo, tj. brzo odustaju.

Besplatni online treninzi

Postoje verzije besplatnih online treninga, da biste videli kako cela priča izgleda i da li taj program vama odgovara i prija.

Vrste online treninga

Online treninzi su postali zaista pravi bum u fitness svetu, i upražnjavaju se širom planete. Postoje razne vrste vežbi koje mogu da se izvode na ovaj način, i sve je dostupno putem video klipova, animacija i opisa vežbi.

Online trening program

Svako ko krene da trenira online putem, dobija program koji je prilagođen samo njemu, dakle, sve je individualno, a pored toga ćete imati i plan ishrane. Svega toga se morate pridržavati, da bi se na kraju videli zadovoljavajući i očekivani rezultati.

Online fitness trener

Online fitness trener je vaš lični trener, koji će vam omogućiti da uštedite ono najdragocenije, a to je vreme i novac, i pri tome ćete steći zavidnu fizičku formu. Pored svega navedenog, postoji podrška koja je dostupna dvadeset četiri časa dnevno, i pre nego što krenete sa vežbanjem, utvrđuje se na kom je nivou vaša trenutna fizička kondicija.

Fitness trener online

Fitness trener online je savršen ako ste majka sa malom decom, ukoliko studirate ili ste i previše zaposleni i bez imalo slobodnog vremena. Takođe, imate mogućnost da vežbate sa svojim trenerom sa bilo kog mesta, odnosno, možete se čak nalaziti u drugom gradu ili u nekoj drugoj, udaljenoj državi.

Komunikaciju sa trenerom imaćete putem mejla, poruka i telefona. Takođe, neki fitness centri koriste posebne aplikacije koje su kreirali specijalno za svoje klijente, da bi se rad olakšao i učinio maksimalno uspešnim.

Uvek je bolje da se odlučite za opciju online trenera, nego da sve radite sami, zbog toga što je retko ko dovoljno istrajan u nameri da skine višak kilograma i da oblikuje telo, ma koliko da bi to želeo, tako da je dobro imati pored sebe osobu koja je stručna, profesionalna i koja nam u svakom trenutku daje neophodnu motivaciju.

Cena online treninga

Postoji više paketa i programa u ponudi, i cene se kreću u proseku od 40 evra, pa sve do 60 evra mesečno, uz planove ishrane koji koštaju oko 30 evra.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Ostavite komentar
Ocenite tekst