My Fit World

4.9 | 121 ocena
Ulica: /
Grad: Beograd
Mobilni: 064/
myfitworld.net

O nama

MY FIT WORLD

Vreme digitalizacije je obuhvatilo sve sfere privatnog i profesionalnog života ljudskog društva. Danas postoji sve veća potreba za digitalnim rešenjima koja pomažu profesionalcima iz sveta sporta, fitnesa, rekreacije i rehabilitacije, pružajući mnogo efikasniji pristup klijentima i organizaciji poslovanja.

Iako je Fitness, Sportska i Wellness industrija vezana za pokret i vežbanje, potrebno je dobro organizovati plan i program treninga i rehabilitacije i imati uvid u sve parametre napretka klijenata. Zato je tu My Fit World platforma, koja značajno pomaže profesionalcima i njihovim klijentima, da organizovano i sistematski, a u isto vreme lako i zabavno, planiraju i realizuju zacrtane ciljeve, bez obzira na vreme i mesto.

MyFitWorld aplikacija profesionalcima pruža mogućnost da imaju više klijenata, povećaju svoju zaradu i poslovni angažman, dođu do pasivnih prihoda ali i postignu efikasnije upravljanje vremenom.

Platforma pružamogućnost kreiranja i skladištenja sadržaja (vežbe, treninzi, programi i planovi ishrane, rasporedi rada, arhive i baze klijenata, statistika), kao i slanja i prodaje tih sadržaja, na globalnom tržištu. Značajan benefit koji Platforma nudi je i detaljan uvid u parametre napredovanja klijenata kroz istoriju rada, kao i potpuno individualzizovan sadržaj za klijente prema njihovim ciljevima i mogućnostima – koji prave njihovi treneri i/ili terapeuti i koji im pružaju konstantnu podršku u radu.

Ukoliko ste rekreativac i želite individualizvona program treninga, oporavka od povrede ili operacije, ne morate plaćati skupe članarine i prilagođavati se terminima koji vam ne odgovaraju, već sve možete podesiti prema svojim potrebama.

MyFitWorld platforma omogućava sportistima, rekreativcima i početnicima da pronađu pravu osobu koja će ih bezbedno i stručno voditi ka ostvarenju svojih ciljeva, a u skladu sa njihovim finansijskim mogućnostima, slobodnim vremenom, lokacijom i opremom.

Uz laku, intuitivnu komunikaciju na platformi tokom i nakon treninga, klijenti mogu dati feedback koji automatski stiže njihovim trenerima/terapeutima i na osnovu kog se može dalji napredak prilagoditi po potrebi, do najsitnijih detalja, tako da je rezultat zagarantovan. Na ovaj način, stvara se jaka i velika zajednica svih onih koji dele ista interesovanja i stil života, na globalnom nivou.

MyFitWorld platforma je izuzetnog dizajna, elegantna, pregledna i jednostavna za korišćenje.

MyFitWorld platforma na jednostavan način povezuje trenere i klijente, bez unapred dogovorenih termina i troškova spajanja.

Svi osetljivi podaci klijenata su anonimni i dostupni su samo treneru koga ste angažovali.

Profesionalci takođe imaju opciju zaključavanja određenih segmenata svog profila, tako da je korišćenje u potpunosti bezbedno i sigurno.

Sve opcione kupovine sadržaja na platformi se realizuju putem, , Stripe“ platnog procesora, trenutno jednog od najkredibilnijih i najvećih platnih procesora na svetu, tako da su eventualne novčane transakcije potpuno bezbedne.

Više informacija o nama možete dobiti na:

Website: Myfitworld.net

Linkedin: My Fit World

Instagram: ,

Youtube: MY FIT WORLD TEAM

Facebook:

Ili nam pišite na: office@myfitworld.net, support@myfitworld.net

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Neregistrovan korisnik
  05.03.2021 15:40

  Poznajem nosioce projekta. Svaka čast, samo napred!

  Firme u blizini

  Snow Stars Team Ski instruktori, Sunčana dolina bb (Hotel Putnik Kopaonik), Beograd
  Corefit individualni treninzi, Petra Martinovića 21, Banovo brdo, Čukarica, Beograd
  Fitnes centar Obliqus, Antifašističke borbe 21, Novi Beograd, Beograd
  Individualni trening Tonus fitnes, Partizanske Avijacije 4, Bežanijska kosa, Novi Beograd, Beograd
  Magna Fit Individualni treninzi, Milutina Milankovića 7b, (zgrada Magna farmacije), Novi Beograd, Beograd
  Ada Cherry Gym Fitnes Studio, Radnička 21, Čukarica, Beograd
  Fullfit Individualni Treninzi, Vladimira Popovića 32, Novi Beograd, Beograd
  Personalni treninzi functional fitness studio, Jurija Gagarina 14ž/5, Belville, Novi Beograd, Beograd
  Individualni trening Pobednik, Bulevar vojvode Mišića 14, Sajam, Hala 4, Savski venac, Beograd
  Maxim Fitness studio, Ace Joksimovica 81a, Čukarica, Beograd