Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Sagorevači masti
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Sagorevači masti

Ovaj tekst o sagorevačima masti biće jednako zanimljiv i ljudima koji nisu sportisti niti rekreativci, već samo žele da izgube koji kilogram viška, ali i onima koji žele da postignu vrhunsku mišićnu definiciju. 

 

 

Potrebno je da znamo, da u gubljenju viška kilograma, čak 70% je udeo ishrane. Posle toga, dolazi dobar trening ili fizička aktivnost kao potpora svemu. 

Sagorevači

Oni vam mogu pomoći u tom procesu, ali hajde da ih malo bliže upoznamo. Drugačiji naziv im je termogenici, i veoma su popularna opcija za svakoga ko želi da se reši kilograma. 

Možda ste mislili da će vam sagorevači masti pomoći tako što ćete se i dalje prejedati i ne biti fizički aktivni nimalo. Da vas odmah razočaramo, ili bolje rečeno – suočimo sa istinom – to nije tako. Zapravo, realnost je još bolja, a ona glasi da sagorevači masti nisu neke čarobne pilule, već su dizajnirani da ubrzaju gubljenje na težini, kada se kombinuju sa zdravom ishranom i redovnim vežbanjem. Sada sve zvuči razumnije, zar ne?

Kako sagorevači masti deluju na naš organizam?

Ili – šta se to dešava u nama kada ih upotrebimo? Oni u sebi sadrže sastojke koji nam pomažu da suzbijemo apetit, ali i da se osećamo da smo puni energije. Ipak, nemojte gubiti iz vida da ishranu morate ograničiti na određeni broj kalorija.

Do lepog tela se ne dolazi lako, pa nije nikakvo čudo što se toliko divimo zgodnim i lepo oblikovanim ljudima. Sa svih strana nas „vrebaju“ razni poroci, kao što su ukusni čipsevi ili kremaste krofne. Na vašoj volji je da odlučite da se suprotstavite tim „grehovima“, želeći lepo oblikovano telo, čak i kada uz pomoć sagorevača masti vaš metabolizam radi sjajno i kada je apetit pod kontrolom.

Ali, dobra stvar u ovom delu priče, jeste da kada budete videli prve rezultate, postajaćete sve motivisaniji, pa vam navedeni poroci, neće ni padati na pamet. Onda će sagorevači masti neometano raditi svoj posao. 

Sagorevači masti su zapravo mešavina lekovitog bilja i stimulansa, koji neznatno povećavaju telesnu temperaturu, koja zapravo pomaže da se sagori višak kalorija prilikom vežbanja. 

Stručnjaci za ishranu naglašavaju da pažljivim unosom kalorija, kao i kombinacijom sa vežbama, postižete bolje rezultate mršavljenja i to na duže vreme.

Da li ste kandidat da koristite sagorevače masti?

Ili, da li su oni baš za vas? Sagorevači mastu su tu da ubrzaju metabolizam, te da efikasnije trošite masti na treningu i ubrzate detoksikaciju organizma. Ukoliko ste sportista ili rekreativac, vaši treninzi će biti podignuti na viši nivo, izbacićete višak vode iz organizma, dok određeni sagorevači sadrže sastojke koji su inače veoma blagotvorni za zdravlje.

 

 

Bez obzira na to da li ste profesionalni sportista ili ste osoba koja želi da izgubi kilograme, može se pronaći pravi preparat za vas. Na primer, neki od sagorevača sa kompleksnijim sastavom poseduju antikatabolički proces. To bi značilo da vašim mišićima pružaju zaštitu od razgradnje, jer je prilično teško postići efekat da se mišićna masa održi u toku striktne dijete, ili veoma napornih treninga.

Ako ste se naoružali dobrom voljom i željom da imate zgodno telo ili manjak kilograma, kombinujte sagorevače masti sa redovnim fizičkim aktivnostima, pa očekivani rezultati svakako neće izostati.

Sagorevači masti – cena:

Cene se kreću od 2400 din. sve do 6500 dinara, u zavisnosti od broja kapsula ili kesica, ampula ili tableta. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme oglašene ispod našeg teksta. 

Iskustva i preporuke posetilaca

10.11.2018
Andriajana Simic
U potpunosti sam protiv hemije u treningu. Svi ovi preparati koji se koriste kao npr. sagorevaci masti sigurno narusavaju zdravlje. Zbog toga je najbolje da se svi okrenomo prirodnoj ishrani u treningu.
30.01.2017
Ivana Petrovic
Koliko je samo meni poznato, sagorevaci masti su za mnoge odlicno resenje. Odnosno za mnoge jednostavno ne postoji bolje resenje u ovom trenutku.
20.01.2017
Marina Zivkovic
Sto se tice sagorevaca masti, samo treba da znate da je veoma bitno da se ovde odlucite za kvalitet. druge stvari onda ovde i nisu bas toliko vazno.
12.01.2017
Petar Jankulovski
Osnovni problem sa njima je u tome sto oni mogu cesto da izazovu kontra efekat. Sa druge, strane problem je i u tome sto oni manje vise dosta kostaju.
11.01.2017
Stojance Ristovski
Sagorevaci masti su odlican izbor ali je osnovni problem u tome sto oni poprilicno kostaju.
04.01.2017
Jovana Milinkovic
Ako mene pitate, ovi sagorevaci bas mogu da budu od koristi. Jedini je problem u tom sto cete morati bas onako dobro da naucite da ih koristite - tu pre svega mislim na pravi tajming.
22.12.2016
Milen Jovanovic
Ako se vac bavite nekim pojacanim fizickim aktivnostima, veoma je vazno da znate da je potrebno da imate veoma kvalitetne sagorevace masti kako biste imali pun efekat.
14.12.2016
Lea Stankovic
Ja sam licno protivnik hemije u svakom obliku i smatram da je najbolje da covek sa svojim telom sam uradi najbolje sta moze da uradi.
06.12.2016
Filip Milutinovic
Ako ste bas neki profesionalni sportista, onda us sagorevaci masti u svakom slucaju nesto sto cete morati da profesionalno konzumirate.
05.12.2016
Mihajlo Nastasovic
Ipak je po pitanju sagorevaca masti potrebno da se dobro unapred informisete, kako vam se kojim slucajem ne bi deslio da kupite neko djubre.
28.11.2016
Simona Vucinic
Mislim da je za vas jedno od najboljih resenja kada biste se odlucili da posetite mesto koje se zove Dietfood i u koje mozete da imate puno poverenje.
18.11.2016
Marta Dencevic
Ukoliko su vam vec potrebni kvalitetni sagorevaci masti, samo treba da posetite radnju Diastar i tamo pitate sve sta vas zanima.
18.11.2016
Ljubinka Sreckovic
Mislim da su sagorevaci masti za nekog ko vezba u teretani potpuno normalan ishod. To je svakako deo jedne dnevne rutine. Posetite teretanu Dream Gym pa cete videti kako samo sportisti izgledaju.
09.11.2016
Nikolina Pantelic
Smatram da je po pitanju sagorevaca masti, ubedljivo najbolje resenje da posetite radnju koja se zove Zeo - tex i da se tamo licno uverite u kvalitet.
31.10.2016
Jana Stankovic
Sagorevace masti ipak ne treba svako da koristi ali ukoliko se vec opredelite za njih onda vam sigurno mogu u odredjenom estetskom smislu mogu pomoci.
28.10.2016
Todor Markovic
Veoma je vazno da se odredjene supstacne, ondosno suplementi u ishrani dodaju na pravi nacin. Treba znati generalno sta se sa cim moze kombinovati.
21.09.2016
Janko Zivanovic
Sa odredjnim suplementima kao sto su primera radi sagorecavi masti nije se bas tako jednostavno igrati. Po tom pitanju slobodno treba da posetite radnju koja se zove WVS koja u svojoj ponudi ima veoma kvalitetne suplemente.
07.09.2016
Petar Jankovic
Sagorevaci masti su nesto sto obican covek, koji upraznjava umerenu fizicku aktivnost, da konzumira. Pri tome, sagorevaci masti su nesto sto na prvom mestu koriste bodibilderi.
18.08.2016
Marko Petrovic
Sagorevaci masti su vestacki suplement. Takv jedan suplement sigurno da u estetskom smislu koristi odredjenim sportistima ali u svakom drugom smislu mislim da nije toliko zdrav za covekov organizam.
02.08.2016
Dusan Markovic
Rad u teretani je danas dostigao neslucene razmere. Pre svega, ukoliko se odlucite da koristite sagorevace masti, u svakom slucaju je najbolje da se dobro posavetujete sa nekim lekarom ili farmaceutom.
01.08.2016
Biljana Brankovic
Sigurno da postoje odredjeni tipovi sportista koji moraju da uzimaju sagorevace masti. Ja sam licno protiv koriscenja ovog tipa suplemenata zbog toga sto mislim da narusavaju zdravlje.
01.07.2016
Ivan Stojanovic
U potpunosti sam protiv hemije u treningu. Svi ovi preparati koji se koriste kao npr. sagorevaci masti sigurno narusavaju zdravlje. Zbog toga je najbolje da se svi okrenomo prirodnoj ishrani u treningu.