Individualni trener Beograd

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Individualni trener
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Samo za studente! Body Space ležeći bicikl ili traka za trčanje (7 x 30 min) HIT CENA!

Akcija -31% 3800 Din.
Samo za studente! Body Space ležeći bicikl ili traka za trčanje (7 x 30 min) HIT CENA! - 3.800 din! Body Space Novi Sad!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Trening za mršavljenje i oblikovanje tela (od 12h - 15h) - Body Space ležeći bicikl (30 min) HIT CENA!

Akcija -42% 700 Din.
Trening za mršavljenje i oblikovanje tela  (od 12h - 15h) - Body Space ležeći bicikl (30 min) HIT CENA! - 700 din! Body ...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

BESPLATAN prvi probni trening sa individualnim trenerom!

0 Din.
BESPLATAN prvi probni trening sa individualnim trenerom! Individualni trener Đorđe Krstić!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Individualni trener

Tempo života kojim živimo dovodi do toga da se često osećamo napeto, jer nas pritiska previše obaveza sa svih strana. Upravo zbog toga, mi se brže premaramo, imamo sve manje kondicije i energije. Tužna posledica cele ove priče je da starimo mnogo intenzivnije nego što bi to iko od nas želeo. Gde je rešenje?

 

 

Individualni treninzi, dakle ona vrsta treninga koja je prilagođena lično vama jedno je od odličnih rešenja da se bolje osećate i personalni trener je savremenom čoveku danas potrebniji nego ikada.

Individualni treninzi

Usluge iskusnih trenera neophodne su naročito u situacijama kada tek počinjete sa vežbanjem ili kada dugo ne možete da pređete već dostignute rezultate, pa sa njima „tapkate u mestu“, a želeli biste napredak.

Ohrabriće vas činjenica, da vežbanje uz individualnog trenera vam garantuje 80%-tni rezultat. Na početku, trener će uraditi takozvane „baterija“ testove, na osnovu kojih će utvrditi trenutno stanje vašeg organizma, pa će na osnovu svega toga da vam pomogne u rešavanju već nastalih problema ili u sprečavanju nastanka novih. 

Šta su to baterija testovi?

Radi se o testovima za koje postoje tabele, zapravo takvi testovi su rađeni na hiljadama ljudi, pa postoje već gotovi rezultati i šabloni kako se izvode. 

Koji su elementi individualnih treninga?

U pitanju su kardio trening, trening snage i trening za povećanje tonusa mišića.

Koji sve programi individualnih treninga postoje?

Kao što smo naveli, ovaj trening se prilagođava vama. U tom smislu jedan od programa je lečenje vratno-ramenog sindroma. Pretpostavljate o čemu se radi, vreme elektronske komunikacije i sedećeg načina života (bilo za kompjuterom, ili za volanom...), bez dovoljno fizičke aktivnosti, donelo je ljudima koji žive na takav način bolove u predelu vrata i ramena. Program ovakvih vežbi pomaže i ljudima koji nemaju bolove ali imaju loše držanje tela.

Kroz individualni trening možete da regulišete i telesnu težinu, jer gojaznost je bolest savremenog sveta. Ona predstavlja okidač za mnoga ozbiljna stanja. Uz vašeg trenera, nenapornim ali upornim vežbanjem, možete se otarasiti neželjenog viška kilograma.

Postoje programi za borbu protiv celulita, ali i programi za izgradnju mišićne mase, za momke i devojke koji žele telo poput bodibildera. Ako sami vežbate, može doći do pretreniranosti ili do slabih rezultata kojima niste zadovoljni. Individualni trener će vam na najbolji način pokazati put do lepo oblikovane figure.

 

 

Kada se radi o treningu gipkosti, možda se pitate da li vam je on uopšte potreban? Sada ćete saznati uz pomoć malog testa. Dakle, upravo dok čitate ove redove, pokušajte da dodirnete pod ispred sebe prstima ruku a da vam pri tome kolena budu ispravljena. Ako niste uspeli da ovu jednostavnu vežbu odradite kako treba, potreban vam je trening gipkosti.

Postoje ljudi koji ne vole sprave, tegove i mašine, ali i pored toga obožavaju da se bave fitnesom. Za njih je namenjen program koji ima prednost u tom smislu da se zbog veće angažovanosti muskulature troši veći broj kalorija, a sve usled potrebe održanja stava i usmerenosti pokreta.

I klinci i klinceze mogu da rade sa individualnim trenerom, a program je prilagođen njihovom uzrastu i ima za cilj jačanje leđnih i trbušnih mišića, čime se sprečavaju ili otklanjaju deformiteti kičmenog stuba koji mogu nastati usled naglog rasta, dugotrajnog sedenja ili lošeg držanja.

Individualni trener – iskustva

Svakako, angažovanjem individualnog trenera ne morate ništa razmišljati, već samo vežbati, čime će i rezultati doći brže i biće vidljiviji. Sam trening je prilagođen vašoj građi, sklonostima i trenutnom stanju vašeg organizma. 

Rad individualnog trenera podrazumeva da on konstantno prati vaše vežbanje, planira i kreira naredne treninge. 

Bez straha od neuspeha, a sa verom u postizanje željenih ciljeva, prepustite se uživanju u vežbanju, sve dok ne dostignete rezultate koje niste uspevali sami, bez personalnog trenera. 

Individualni trener – cena treninga:

Za individualni trening potrebno je izdvojiti od 7000 do 9000 dinara. Cena zavisi od toga da li je u pitanju 16 termina mesečno, odnosno četiri puta nedeljno, ili 12 termina mesečno – tri puta nedeljno.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate fitnes centre ispod našeg teksta.

Individualni trening sa profesionalnim trenerom

Akcija -27% 1100 Din.
Individualni trening sa profesionalnim trenerom - 1.100 din! Individualni trener Đorđe Krstić!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Individualni trening sa profesionalnim trenerom - 16 termina!

Akcija -26% 140 Eur
Individualni trening sa profesionalnim trenerom - 16 termina! - 140 evra! Individualni trener Đorđe Krstić!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

BESPLATAN probni trening elektromagnetne stimulacije mišića

0 Din.
BESPLATAN probni trening elektromagnetne stimulacije mišića! EMS Studiju Cool Fitness!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i preporuke posetilaca

28.11.2018
Andriajana Simic

U danasnje vreme postoji veliki broj indivudualnih trenera. Ono sto morate da vodite racuna je to da oni moraju biti strucni i kvalifikovani za tu vrstu posla. To jednostavno ne smeju biti neki priuceni amateri.

29.08.2017
Stojance Ristovski

Jeste da indivudialni trener kosta ali zato rezultati koje sa njim mozete da postignete jesu zaista nesto posebno. Pre svega, sve sto radite radite pod strucnim nadzorom a to je veoma vazna stvar kako god da okrenete.

16.05.2017
Marina Zivkovic

u svakom slucaju on jeste skup ali se isplati zbog toga svaki dinar. Bar mi je tako jedna moja drugarica rekla.

28.04.2017
Milen Jovanovic

Naravno da se ovakav jedan trener i vise nego isplati.

18.04.2017
Jovana Milinkovic

Po mnogo cemu je ovo pravo resenje za vas. Naravno, potrebno je samo da imate dovoljno novca.

31.03.2017
Filip Milutinovic

Po pravilu je ovo i vise nego odlican trener. Sve drugo je samo gubljenje vremena.

16.03.2017
Lea Stankovic

Po meni zaista od njega ne postoji nista bolje. Zapravo sve je to po meni cisto gubljenje vremena.

16.03.2017
Mihajlo Nastasovic

Svaki individualni trener ima sovju cenu ali se zato sigurno isplati.

27.02.2017
Simona Vucinic

Koliko mi je samo poznato, u svakom slucaju je ovo i vise nego znacajna aktivnosti. Sve drugo je daleko losije resenje.

08.02.2017
Todor Markovic

U svakom slucaju je ovo posebna vrsta trenera. Ukoliko e za njega odlucite, sigurno je samo to da se necete pokajati.

30.01.2017
Marta Dencevic

Koliko mi je samo poznato, individualni trener je odlicno resenje. Bas iz tog razloga treba uvek kod sebe da imate dovoljno novca.

11.01.2017
Janko Zivanovic

Sto se mene licno tice, individualin trener je idealno resenje ali on nije ni malo jeftin.

22.12.2016
Ljubinka Sreckovic

Ako mene licno pitate, po ovom pitanju samo treba da se opredelite za kvalite i vise nista dalje ne treba da brinete. Naravno da je totalnim pocetnicima individualni trener i vise nego bitan.

05.12.2016
Petar Jankovic

Po pitanju individualnog trenera, zaista nemam da se dvoumim. Zaista je ovo nesto u st po svemu sudeci mozete da imate puno poverenje. Pre svega, u pitanju su znanje i strucnost.

18.11.2016
Nikolina Pantelic

Po meni je jedno od najrealnijih i najboljih resenja po pitanju individualnog trenera da posetite teretanu Fitness Gym Active.

31.10.2016
Jana Stankovic

Individulani trener je zaista odlicna stvar, narocito ukoliko je takav trener mlad i zgodan.

28.10.2016
Marko Petrovic

E sad, ukoliko ste se vec odlucili za individualnog trenera, onda svakako treba da znata da je to jedna veoma skupa investicija.

07.09.2016
Dusan Markovic

Svakome ko je pocetnik i koji se ne snalazi bas u potpunosti sa mehanikom pokreta je dobro i preporucljivo ukoliko da se odluce za odredjenog individualnog trenera.

01.08.2016
Biljana Brankovic

Ovo je sigurno dobro resenje za nekoga ko nema ama bas nikakve dodirne tacke sa sportom, i naravno za onoga koji ima dovoljnu kolicinu novca da to sve plati. Ukoliko se odlucite da iznajmite kvalitetnog individualnog trenera, treba da potrazite onog sa iskustvom.

01.07.2016
Ivan Stojanovic

U danasnje vreme postoji veliki broj indivudualnih trenera. Ono sto morate da vodite racuna je to da oni moraju biti strucni i kvalifikovani za tu vrstu posla. To jednostavno ne smeju biti neki priuceni amateri.