BRZO SKIDANJE KILOGRAMA

BRZO SKIDANJE KILOGRAMA

-20% Fullfit Fitnes centar

Fullfit Fitnes centar

Cena: 2500 din. 2000 din.
Trening za mlade sportiste
Nedostupno

Trening za mlade sportiste

Rekreacija i gipkost
Nedostupno

Rekreacija i gipkost

Rekreacija
Nedostupno

Rekreacija

Grupni treninzi za fudbalera
Nedostupno

Grupni treninzi za fudbalera

Pogledajte sve proizvode
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Vođeni trening
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Trening za mršavljenje i oblikovanje tela (od 12h - 15h) - Body Space ležeći bicikl (30 min) HIT CENA!

Akcija -42% 700 Din.
Trening za mršavljenje i oblikovanje tela  (od 12h - 15h) - Body Space ležeći bicikl (30 min) HIT CENA! - 700 din! Body ...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Vođeni trening

Savremeni tempo života donosi nam mnoštvo obaveza, gomilu stresa, nepravilnu ishranu, i kao posledicu svega toga, višak kilograma, loše držanje tela, a u težim slučajevima, i pojavu određenih zdravstvenih tegoba. 

 

 

Često se svom zdravlju okrećemo prekasno, ili pokušavamo sami da korigujemo određene nedostatke, tako što samostalno osmišljavamo vežbe, rasporede treninga i slično. Zar ne mislite da je to dodatna obaveza, u moru drugih, koja vam uopšte nije potrebna? Upravo zbog toga, postoji vođeni trening, a o čemu se zapravo radi, otkrijte u tekstu koji sledi.

Šta je vođeni trening?

Pridev vođeni, govori nam o tome da nas kroz trening vodi stručno lice, odnosno, trener. Najvažniji detalj kod vođenog treninga, jeste što se vežbaču omogućava da vidi kako se određena vežba izvodi, to jest, ista se demontrira. Posle toga vežbač vežbu izvodi sam, ali trener koriguje ukoliko se pri izvođenju prave neke greške. Svi znamo da nijedna vežba nije delotvorna ako je izvedena na pogrešan način.

Kada krećete sa vođenim treningom, dogovarate se sa trenerom oko cilja vežbanja, pa će on na osnovu toga sastaviti za vas detaljan plan i program vežbi. 

Vođeni trening može da se odnosi na smanjenje telesne mase, povevanje mišićne mase i snage, ili to može biti rekreativno vežbanje i slično. 

Vođeni trening za muškarce

Pre nego što počnete sa vođenim treningom, obaviće se određena merenja i testiranja, kako bi se vama a treneru pružio uvid u to sa koje tačke krećete. Tokom vežbanja, ova merenja se ponavljaju, kako bi se pratio napredak. Na taj način bivate motivisani još više, jer vidite postignute rezultate. 

 

 

Na svaka tri meseca, dobićete detaljan izveštaj o tome šta ste sve uradili, koliko ste postigli i napredovali. Neki pripadnici jačeg pola žele da porade na određenim delovima svog tela, kao što su grudi, leđa ili ruke. Za ove segmente tela, osmišljavaju se posebne vežbe koje ćete izvoditi pod nadzorom trenera, uz njegovu prethodnu demonstraciju svake od vežbi.

Vođeni trening za žene

Mnoge pripadnice lepšeg pola žele da se reše ružnog viška kilograma, ali to nisu nikako uspevale same, vežbanjem ili raznoraznim dijetama. Uz pomoć vođenog treninga, konačno možete doći do toliko željene lepo oblikovane figure. 

Vođeni trening je podeljen u nekoliko faza, gde je u prvoj zastupljeno zagrevanje kroz vežbe oblikovanja, potom sledi rad na kardio spravama koje će vam zadati vaš trener, dok se u glavnom delu treninga odrađuju vežbe prema individualnom programu. 

Najveći benefit od vođenog treninga imaju osobe koje su nesigurne po pitanju toga da li određene vežbe izvode pravilno ili uopšte nemaju iskustva u vežbanju; mnogi ne znaju pravilan redosled vežbi, ili njihov dobar izbor.

Vođeni trening za profesionalne sportiste

Svaki profesionalni sportista se izlaže velikim telesnim naporima, pa je shodno tome potreban i kvalitetan svakodnevni trening. Da bi napredak bio postignut u što kraćem vremenskom periodu, kao i da bi bio sigurniji i efikasniji, dobro je koristiti vođeni trening. 

Profesionalni sportisti su željni većih izazova, pa i u tom smislu, ova vrsta treninga može biti pravi izbor za njih.

Stručni vođeni trening

Pored samog programa vežbanja, dobićete osnovna uputstva o načinu ishrane. Takođe, vođeni trening je odličan za vežbače koji su postigli zadovoljavajući fizički izgled i imaju dobro zdravstveno stanje, ali bi sve to hteli da nadograde ili da održavaju. Da bi to lakše postigli, neophodan je nadzor stručnjaka. 

Vođeni trening cena

Ako vas je naš tekst zainteresovao, čim ste stigli do ovih redova, onda vas svakako zanima i cena ove usluge. Cena vođenog treninga zavisi od broja termina, pa se tako kreće od 4800 dinara za 12 termina koji uključuju neograničeno korišćenje teretane u periodu od mesec dana, do 8000 dinara za 16 termina. Ukoliko želite samo jedan termin, cena je u proseku oko 1000 dinara. 

*Cene su  prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate fitnes klubove koji su oglašeni ispod našeg teksta. 

Iskustva i preporuke posetilaca

28.11.2018
Jovana Lukic

U svakom slucaju je vodjeni trening idealno resenje za razligu od onog treninga koji se radi iskljucivo na svoju ruku.

16.05.2017
Ljubinka Sreckovic

Samo treba da znate da je vodjeni trening nesto sto nije ni malo naivno.

28.04.2017
Petar Jankovic

Licno smatram da svaki ozbiljan trening treba da bude pod jednim strucnim nadzorom.

18.04.2017
Nikolina Pantelic

Po mnogo cemu je ovo odlican trening u ciji kvlaitet je ipak najbolje da se sami uverite kako pre tako i kasnije.

31.03.2017
Ivan Stojanovic

Najbolje je uvek kada vas neko vodi kroz trenazni proces.

16.03.2017
Jana Stankovic

Za pocetak, samo treba da potrazite nekog bas dobrog personalnog trenera i odmah ste sto se mene licno tice u velikoj prednosti.

27.02.2017
Marko Petrovic

Ako nista bar kod ovog treninga mozete da znate da ce trener uvek da vam se posebno posveti.

08.02.2017
Biljana Brankovic

Koliko mi je samo poznato, pre svega smatram da je ovo posebna vrsta treninga.

30.01.2017
Dusan Markovic

U svakom slucaju je vodjeni trening idealno resenje za razligu od onog treninga koji se radi iskljucivo na svoju ruku.