Dynamic pilates & fitness studio

5.0 | 11 ocena
Ulica: Nušićeva 10/5
Grad: Beograd
Opština: Stari grad
Dynamic pilates & fitness studio
Mobilni: 060/
www.pilatesdynamic.rs

O nama

DYNAMIC PILATES & FITNESS STUDIO

Dynamic pilates & fitness studioosnovan je kao studio za fitnes pilates i jogu.

Pilates metoda se sastoji iz elemenata joge, plesa i gimnastike. Sadrži i preko 500 originalnih vežbi koje se rade na podlozi, uz pomoć rekvizita ili specijalno konstruisanih mašina. Prednost ove metode vežbanja je što ispravlja asimetriju u telu, osnažuje ga i formira na način koji ne podrazumeva agresivne i nagle pokreta. Vežbe se izvode lagano i kontrolisano, što menja izgled, osećaj za telo i izdržljivost. Pažnja se polaže na gipkosti i snazi mišića celokupnog tela, a posebno na mišiće abdomena i leđa.

U dynamic pilates metodi radi se u malim grupama i prednost se daje vežbama koje se izvode na strunjači uz korišćenje rekvizita. Male grupe obezbeđuju bolje rezultate jer vežbačima omogućavaju veću koncentraciju, kontrolu i preciznost pokreta pri izvođenju vežbi koje su usklađene sa njihovim fizičkim sposobnostima, konstitucijom i kondicijom, dok rad sa rekvizitima obezbeđuju raznovrsniji i efikasniji trening.

Treninge vodi diplomirani trener fitnesa i sertifikovani trener pilatesa

Hatha joga

Joga je duhovna praksa, koja praktičnom metodologijom pojedinca vraća njegovoj prirodi, stanju harmonije na fizičkom, mentalnom, emotivnom i duhovnom nivou.

Hatha joga predstavlja fizički domen joge i sastoji se od asana (položaja), pranajama (tehnika disanja) i šatkarmi (tehnika čišćenja). Svaka asana povoljno deluje na rad određenog organa, ali se ne zapostavlja ostatak tela. Na taj način se jača kompletan organizam i njegov rad dovodi do savršenstva. Pored toga, asane i pranajame nam omogućavaju da razbijemo automatske obrasce ponašanja. Nismo ni svesni koliko naše raspoloženje i emotivna stanja zavise od naših svakodnevnih položaja i pokreta. Dovodeći telo u položaj koji je neuobičajen za nas i opažanjem sebe u tom položaju u stanju smo da mislimo, osećamo i upoznajemo sebe iznova. Na ovaj način krug starog automatizma je srušen, razvija se osećaj za prisutnost i sadašnji trenutak, što kao rezultat ima umirivanje uma i oslobađanje od stresa i napetosti.

Časovi hatha joge u našem studiju podrazumevaju zadržavanje asana i na taj način su prilagođeni kako početnicima, tako i naprednijim vežbačima. Detaljnim instrukcijama se podstiče da sami “iznutra” osetite položaj i izvedete ih u skladu sa svojom individualnom fleksibilnošću i snagom. Svaki čas se sastoji od vežbi koje osnažuju i istežu mišiće leđa, trupa i karlice, kao i mišiće nogu, zatim vežbi disanja i relaksacije.

Dođite u naš prijatan prostor da osetite kako težina napušta telo i lakoća dolazi na njeno mesto.

Časove vodi sertifikovni instruktor hatha joge Sonja Ivanišević

Ulica Nušićeva 10/5sp/21

Mob: 060 588 55 46, joga 060 40 52 522

Pogledajte detaljniju ponudu iz kategorije: "Fitnes klubovi u Beogradu"

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Tamara Djurdjevic
  29.08.2018 02:31

  Ja sam odusevljena sa hatha jogom. Odlican ucitelj koji vam na pravi nacin onjasnjava i izvodi splet vezbi. Osetite se uravnotezeno i smireno,a ujedno pruzate i fizicku promenu na svom telu. Isprobajte se i u ovom nacinu vezbanja. Nema vise napetosti i stresa!!!

  Kristina Milosevic
  24.02.2017 09:28

  Svaki cas se sastoji od vezbi koje osnazuju i istezu misice ledja,trupa i karlice,kao i misice nogu,zatim vezbi disanja i relaksacije.Veoma lep vid rekreacije dovesce vase telo do savrsenstva.

  Jovica Vitakic
  12.07.2016 08:33

  Ovde se radi u malim grupama a akcenat je na vezbama koje se izvode na strunjaci i uz pomoc rekvizita.Pilates ce podmladiti vase telo vracajuci mu neophodnu gipkost.Sve preporuke za pilates studio Dynamic.

  Ilija Radovic
  25.05.2016 01:24

  Dynamic centar forsira male grupe u radu.Male grupe obezbedjuju bolje rezultate jer vezbacima omogucavaju većcu koncentraciju,kontrolu i preciznost pokreta pri izvodjenju vezbe.Posecujem ih tri puta nedeljno i super se osecam.

  marina
  07.08.2013 08:23

  imate li neki poseban program za trudnice i kada dynamic pilates & fitness studio ima termine za njih?

  sneza
  11.07.2013 03:41

  sjajni su, stvarno imam samo reci hvale za dynamic pilates & fitness studio

  sladjana
  26.04.2013 03:39

  moram da vas pohvalim, stvarno mi se dopada sve, od programa do treninga, cak i masaza. Dynamic pilates & fitness studio me je bas pozitivno odusevio.

  lara
  05.04.2013 07:36

  GRUPNI TRENINZI U DYNAMIC KLUBU SU 50 EUR I PODRAZUMEVAJU RAD NA KARDIO SPRAVAMA PLUS RAD U SALI SA TRENEROM. POLUINDIVIDUALNI SU 70 EUR A INDIVIDUALNI 120 EUR. KVALITET VEZBANJA JE ZAGARANTOVAN

  tamara
  05.04.2013 02:42

  kolika je grupa za pilates i koji je cenovnik vaseg fitnes kluba

  bilja
  18.03.2013 06:31

  Dynamic pilates & fitness studio Anticelulit program vam je sjajan.

  nevena
  28.02.2013 03:40

  Dynamic pilates & fitness studio odlicni su vam svi programi.

  Firme u blizini

  Fitnes centri Extreme Gym, Venizelosova 21, Palilula, Beograd
  Fitnes klub Tonus Fit, Krunska 62, Vračar, Beograd
  Aerobic & Fitness Club Star, Vojvode Dobrnjca 50a, Palilula, Beograd
  Lucky Fitness, Gružanska 18, Vračar, Beograd
  Feel pilates studio, Kneginje Zorke 35, Vračar, Beograd
  Tonus fitnes bazeni i caffe, Zdravka Čelara 14, Palilula, Beograd
  Andjela i Andrija Fitnes studio, Cara Lazara 15, Stari grad, Beograd
  Škola intimnog fitnesa VumKlub, Takovska 45a/I, Palilula, Beograd
  Fullfit Fitnes Centar, Vladimira Popovića 32, Novi Beograd, Beograd
  Oaza Fitnes klub, Milorada Šapčanina, preko puta br 4, Zvezdara, Beograd