Dermatološka Ordinacija Beauty Lounge Clinic

4.0 | 3 ocena
Ulica: Maršala Tolbuhina 2
Grad: Beograd
Opština: Zemun
Dermatološka Ordinacija Beauty Lounge Clinic
Telefon: 011/
Mobilni: 065/
www.beautyloungeclinic.rs

O nama

BEAUTY LOUNGE CLINIC

Beauty Lounge Clinic pruža profesionalne tretmane iz nehiruške estetske medicine koji su prilagođeni individualnim potrebama klijenta, godinama, kao i strukturi lica i tela. Naša ordinacija je smeštena na Zemunskom keju, tako da ćete pored vrhunskih tretmana, sigurno uživati i u fantastičnom pogledu na reku Dunav.

Na čelu ordinacije Beauty Lounge Clinic nalazi se dr Tamara Vasić-Bundalo, renomirani stručnjak sa dugogodišnjim iskustvom koja redovno prati aktuelne trendove u oblasti antiaging-a i poseduje sertifikate za svaki tretman koji radi. Postizanje maksimalnih rezultata garantuje primena najkvalitetnijih registrovanih preparata vodećih kozmetičkih kuća koje koristi u svom radu.

Ordinacija Beauty Lounge Clinic je specijalizovana za sledeće tretmane:

 • Hijaluronski fileri
 • Botox mimičnih bora
 • Botox protiv znojenja
 • 3D mezoniti
 • Tretman sopstvenom krvnom plazmom (PRP)
 • Laserska epilacija
 • Mezoterapija
 • Mezoterapija podočnjaka – NOVO
 • Lipoliza
 • Dermaroler
 • Hemijski piling – NOVO

Priuštite Vašoj koži najbolji tretman za regeneraciju i podmlađivanje – PRP (Plateled Rich Plasma) koji je dostupan u ordinaciji Beauty Lounge Clinic. Prilikom ovog tretmana koji se naziva još i “vampirski lifting” koristi se krvna plazma obogaćena trombocitima koji pomažu u regeneraciji kože, jer se iz njih oslobađaju mnogi faktori rasta. Plazma obogaćena trombocitima dobija se centrifugiranjem krvi u specijalnoj epruveti koja je vakuumirana i sadrži u sebi specijalno napravljen separacioni gel.

PRP tretman sa uspehom se primenjuje u regiji vrata, dekoltea i regiji kose, u tretmanu svih alopecija i pojačanog opadanja kose. Takođe, dobro se pokazao u tretiranju beživotne pušačke kože, suve ili dehidrirane kože, izborane kože, problematične kože (akne, čirevi), masne kože, kao i u tretmanu podočnjaka, naročito onih tamnih koji se najteže uklanjaju.

Ordinacija Beauty Lounge Clinic nudi i efikasno rešenje za uklanjanje bora sa lica u vidu Botox tretmana. Botox deluje tako što vrši blokadu acetilholinskih receptora, tj. spojnica između nerva i mišića koja dovodi do nemogućnosti prenosa impulsa iz nerva u mišić, što rezultira smanjenom ili onemogućenom mišićnom kontrakcijom. Takođe, botox ima blokirajuće dejstvo na lučenje znoja zbog čega se uspešno rešava problem prekomernog znojenja, naročito u predelu pazuha.

U estetskoj medicini, Botox tretman se najčešće preporučuje za korekciju mimičnih bora u gornjem predelu lica: borice oko očiju, bore između obrva, kao i bore na čelu. Primenom botoxa postiže se efekat koji se ne može postići ni jednim drugim tretmanom. U regiji primene botoxa koža izgleda sveže, glatko i bez bora, a rezultati traju 4-6 meseca.

Hijaluronski fileri su efikasan tretman za popunjavanje bora na licu i povećanje volumena jagodica i usana, čiji su rezultati vidljivi odmah. Fileri se sastoje od hijaluronske kiseline u obliku gela koja se pomoću iglica aplikuje ispod kože, čime podstiče stvaranje kolagena i upija vodu. Na taj način bore postaju manje vidljive, a sprečava se i dalje gužvanje i boranje kože na tom mestu.

Primenom hijaluronskih filera uspešno se rešava problem sa sledećim vrstama bora: nazolabijalne (idu od nosa ka uglovima usana), marionetske (od uglova usana idu ka bradi), sitne bore oko usana (tzv. Pušačke bore). Takođe, vrlo su efikasni u korekciji podočnjaka. U pitanju je potpuno bezbolna procedura koja se radi u lokalnoj anesteziji, tako da se u roku od nekoliko sati možete vratiti redovnim aktivnostima.

Podmladite se poput mnogih svetskih zvezda, uz izuzetno efikasnu metodu Mezoterapija koja postiže brzo vidljive rezultate. Tokom ove estetske procedure vrši se ubrizgavanje različitih koktela hranljivih supstanci u središnji sloj kože mezoderm, primenom malih iglica. U zavisnosti od regije koja se tretira i cilja koji se želi postići koriste se različiti kokteli: hijaluron, vitamini, aminokiseline...

Beauty Lounge Clinic nudi sledeće tipove mezoterapije:

 • Mezoterapija lica, vrata i dekoltea: Mesoglow ili takozvani tretman za Holivudski sjaj, Mesolift-obogaćeni Mesoglow, Anti age, Smanjivanje i zatezanje podbratka
 • Mezoterapija kose: kod pojačanog opadanja kose, za jačanje i bolji rast kose, kod alopecije, kod proređene kose usled delovanja hormona
 • Mezoterapija tela: Anticelulit kokteli, Lipoliza
 • Mezoterapija podočnjaka: veoma efikasno ublažava tamne podočnjake, nadutost i sitne borice

3D Lifting mezonitima je prestižna i neinvazivna medicinsko-kozmetička procedura zatezanja lica koja je dostupna u ordinaciji Beauty Lounge Clinic. Uz pomoć fine gipke igle kojom se kroz kožu ubacuje nit od biorazgradivog materijala čime se postiže neoperativni lifting lica. Nit debljine 0, 07mm-0, 15mm i dužine 3-16cm na mestu implantacije ostaje 6-9 meseci. Na taj način aktiviraju se regenerativni procesi i mehanička stimulacija zarastanja i kontrakcije tkiva.

Lifting 3D mezonitima uspešno rešava problem nazolabijalnih bora, spuštenih obrva, kesica i bora oko očiju, usana, podvaljka, kao i dubokih bora vrata, čela i dekoltea. Pored toga, mezoniti se efikasno primenjuju i u lipolitičkim procedurama kao sredstvo mehaničke podrške u konturiranju i remodelovanju tela.

Svima koji žele da se reše neželjnih dlačica i leto dočekaju sa savršeno glatkom kožom, ordinacija Beauty Lounge Clinic preporučuje bezbolnu i efikasnu Lasersku epilaciju primenom SHR (Super Hair Removal) tehnologije. Postepenim zagrevanjem dermisa do temperature koja efektno uništava folikule dlačica, sprečava se njihov ponovni rast. Zahvaljujući sondi koja je u stalnom pokretu i ima najsavremeniji sistem hlađenja, tretman je potpuno bezbolan, a pacijenti najčešće osećaju samo blago zagrevanje.

BLC laserska epilacija može se primeniti na svim tipovima kože, čak i osunčanoj, tako da se ovaj tretman može raditi tokom čitave godine. U zavisnosti od regije koja se tretira preporučuje se 4-6 tretmana, a mesec dana pre tretmana ne treba ići na depilaciju. Neposredno pre tretmana dlačice treba ukloniti brijačem. Pored epilacije, naš savremeni laser uspešno tretira i druge probleme, pri čemu se postižu provereni rezultati: kapilari, hiperpigmentacije, podmlađivanje kože, tretman akni, urasle dlake...

NOVINA u ponudi ordinacije Beauty Lounge Clinic: Hemijski piling – trenutno najtraženiji tretman za uklanjanje fleka na licu!

Lekarski pregled i konsultacije od strane dr Tamare Vasić-Bundalo su potpuno BESPLATNI!

Radno vreme:

ponedeljak – sreda – petak od 12-20h
utorak – četvrtak od 10-18h
subota od 10-15h

Pratite nas putem društvenih mreža:

Facebook:

Instagram:

Beauty Lounge Clinic, Maršala Tolbuhina (Goce Delčeva) 2/55, 7 sprat, Zemun, Beograd

Cenovnik

1. Kontrolni pregled
1.500,00 RSD
2. Čišćenje lica
1.000,00 RSD
3. Prvi pregled
2.500,00 RSD
4. M-epilacija pazuha
1.500,00 RSD
5. Ž-epilacija pazuha
1.500,00 RSD
Pogledajte ceo cenovnik

Akcije

Mezoterapija lica
6100 3000
Mezoterapija lica AKCIJA ističe za 2d 5h 44m 46s Pročitaj više
Lipoliza - uklanjanje masnih naslaga
8000 4000
Lipoliza - uklanjanje masnih naslaga AKCIJA ističe za 2d 5h 44m 46s Pročitaj više
Pogledajte sve akcije (+9)
Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Marko Miljanovic
  06.06.2019 04:50

  Moja žena je posetila Dermatološka Ordinacija Beauty Lounge Clinic, zbog toga što je želela da ukloni fleke koje je imala na licu i ponegde po telu. Zbog toga je bila veoma nesrećna, ali je stručni tim ove dermatološke ordinacije pomogao da se sve reši na najbolji mogući način. Zbog toga savetujem i drugima, koji imaju ove ili slične probleme da se obrate Dermatološkoj Ordinaciji Beauty Lounge Clinic.

  Firme u blizini

  Poliklinika Diva, Kosovska 34, Stari grad, Beograd
  Dermatoveneroloska ordinacija Dr. Lazovic, Gavrila Principa 26/4 sprat, Savski venac, Beograd
  Centar za kozmetologiju Dr Ristin, Goce Delčeva 9/17, Novi Beograd, Beograd
  Dermatim - dermatoloska ordinacija, Kralja Petra 71a, Stari grad, Beograd
  Derma dermatološka ordinacija, Vlajkovićeva 11, (Kolubarske bitke 8, Kruševac), Stari grad, Beograd
  SKIN CENTAR Dr Jasmina Vikalo, Uroša Martinovića 9/11, Novi Beograd, Beograd
  Opadanje kose Marbo, Gračanička 9, Stari grad, Beograd
  Dermatološka ordinacija Medical line, Francuska 12, Stari grad, Beograd
  Dermatološki Laser Centar Diva, Vladimira Popovića 52, Novi Beograd, Beograd
  Gracia Medika - Dermatologija, Koče Popovića 7, Savski venac, Beograd