Mironosice, kolači sa pričom

0.0 | 0 ocena
Ulica: Kumodraska 170
Grad: Beograd
Opština: Voždovac
Mironosice, kolači sa pričom
Mobilni: 063/

O nama

MIRONOSICE, KOLAČI SA PRIČOM

Mi smo porodična radionica za izradu najfinijih slatkiša. U našoj ponudi su tri vrste kolača koji mogu biti u posnoj ili mrsnoj varijanti: orasnice, vanilice i gnezdašca.

Inspiracija

Ideja za kolače i sam brend "Mironosice" došla je kao inspiracija u ikoni Belog Anđela koji je deo kompozicije Mironosice na Hristovom grobu koja se nalazi u crkvi Vaznesenja Hristovog u manastiru Mileševa. Beli Anđeo, Arhangel Gavrilo, obučen je u beli hiton, sedi na kamenu i mironosicama pokazuje mesto Hristovog praznog groba.

Sastojci

Ručno pravimo kolače od posebnih sastojaka koji se proizvode u srpskim manastirima, što naše kolače čini jedinstvenim. Manastir Fenek i manastir Tumane su nam izašli u susret i od njih kupujemo pšenično i integralno brašno, a džem, lešnike, med i orahe takođe kupujemo iz naših srpskih manastira. Manastiri su odobrili naš rad i dali nam blagoslov.

Kolači se spremaju pažljivo, uz pažljivo odabrane sastojke i ljubav, tako da predstavljaju nešto posebno na našem tržištu, što potvrđuje i rešenje o autentičnosti koji smo dobili od Zavoda za zaštitu intelektualne svojine.

Naši kolači predstavljaju pravi srpski domaći brend, jedinstven u svetu. Ovo su kolači sa dušom i daju posebnu energiju.

Posebne kutije za kolače

Ukoliko želite ove kolače da podelite sa drugima, da ih nekome poklonite, da darujete svoje poslovne partnere, pokažete stranim gostima šta je srpski brend, i to je moguće. Za te prilike imamo eskluzivne, pažljivo i lepo dizajnirane, kartonske kružne kutije u koje može stati 0.5 kg, 1 kg ili 2 kg kolača iz naše ponude. U svakoj kutiji dolaze sve tri vrste kolača, po trećina od svake vrste. Kolači su odvojeni separatorima po "spratovima", pa su kolači zaštićeni prilikom nošenja i neće se zgnječiti.

Naši kolači su obišli svet. Stigli do zemalja u okruženju, do Španije, Sjedinjenih Američkih država, Kanade i dalekog Japana.

Socijalno odgovorne

Mi, žene preduzetnice, trudimo se da zajednici pružimo ljubav na razne načine. Kada kažemo ljubav, mislimo na naše proizvode kojima osetljivim grupama pružamo trenutak sreće i vraćamo veru u dobre ljude. Želimo da se svi osećaju lepo dok jedu kolače naprvljene sa ljubavlju.

Probajte naše kolače i videćete zašto su očarali mnoge.

Za kupce iz Beograda, vršimo dostavu, dok kupci iz ostatka Srbije naše kolače mogu dobiti putem kurirskih službi. Takođe, kolače možete poručiti i online.

Pratite nas putem instagrama: i putem naše Facebook stranice:

Naša radionica se nalazi u Kumodraškoj 170, lokal broj 5, Beograd.

Vaše Mironosice, kolači sa pričom.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Poslastičarnica Dessert, Grčića Milenka 4a, Vojvode Stepe 119, Beograd, Voždovac, Beograd
  Cafe poslastičarnica Milica, Cara Nikolaja II 42, Vračar, Beograd
  Don Juan poslasticarnica, Durmitorska 3a, Savski venac, Beograd
  Baš domaće poslastičarnica, Vojvode Stepe 264/1, Voždovac, Beograd
  City Angel Poslastičarnica, Katanićeva 16, Vračar, Beograd
  ALOFA TORTE - ljubav prema kvalitetu, Vojvode Vlahovića 47nj, ( Braće Jerković - padina ), Zvezdara, Beograd
  Fiesta torte i kolači, /, Voždovac, Beograd
  Bel Air Poslastičarnica, Vojdove Vlahovica 35h, Voždovac, Beograd
  Bubble tea & Bubble wafle, Beogradska 64, Vračar, Beograd
  Rock'n'Raw vegetarijansko veganski restoran, Makenzijeva 64, Vračar, Beograd