O nama - ALU I PVC STOLARIJA FORMAT ALDE


Primarna delatnost preduzeća Format Alde Beograd koje uspešno posluje od 2001. godine je proizvodnja i ugradnja ALU i PVC stolarije vrhunskog kvaliteta. Zahvaljujući dugogodišnjem praktičnom iskustvu, ali i znanju stečenom u proizvodnim pogonima u Nemačkoj, možemo da Vam ponudimo najkvalitetnije prozore, vrata, komarnike, roletne, zavese za Vaš stambeni i poslovni prostor.

U skladu sa našom filozofijom, a to je da Vam ponudimo, pre svega, kvalitetan proizvod, u našem radu koristimo profile koji se proizvode u Nemačkoj, po strogim evropskim standardima. Format Alde PVC i ALU stolarija proizvodi se u najsavremenijim automatizovanim pogonima, što garantuje poštovanje propisanih uslova kvaliteta.

PVC stolarija je danas najzastupljeniji i najtraženiji tip stolarije, zahvaljujući, pre svega, izuzetnim toplotnim i zvučnim izolacionim svojstvima, dugotrajnosti, lakom i jeftinom održavanju i pristupačnoj ceni. U našoj ponudi nalaze se PVC vrata i prozori koji se izrađuju od profila TROCAL koje proizvodi firma Profine iz Nemačke. Ovi profili imaju sertifikat Green Line, što garantuje da su profili iz Evropske unije i da, pored proverenog kvaliteta, doprinose očuvanju životne sredine. Naši PVC prozori i vrata najčešće se izrađuju u beloj boji, ali je moguće dobiti i drugu boju, uz pomoć odgovarajućih folija.

Ukoliko želite da u Vaš dom ili poslovni objekat unesete notu elegancije, naša preporuka je aluminijumska stolarija koja je po pitanju estetike trenutno bez premca. Za razliku od PVC, aluminijumska stolarija je dostupna u svim bojama i estetski je mnogo lakše uklopiva u bilo koji prostor. Zahvaljujući savremenoj tehnologiji izrade naše ALU prozore karakteriše izuzetna trajnost, odlična energetska efikasnost, zvučna izolacija, kao i otpornost na spoljašnje atmosferske uticaje. U našem radu koristimo profile vodećih grčkih kompanija ALUMIL i ETEM koji mogu biti sa i bez termičkog mosta.

Pored vrhunskih prozora, kod nas možete naći i veliki izbor vrata izrađenih od najrazličitijih materijala:

 • - Sobna vrata: drvena, PVC, ALU, staklena
 • - Ulazna vrata: PVC, ALU
 • - Vrata za terase i balkone: aluminijumska i plastična PVC
 • - Garažna vrata: rollo, segmentna i garažna vrata tip „Leteće krilo“

Sa željom da Vaš dom zaštitimo od raznih spoljnih uticaja, kao što su: sunce, kiša, buka, toplota, vetar, insekti, ali i neželjeni pogledi, Format Alde Beograd nudi Vam veliki izbor:

 • - Roletni: aluminijumske, PVC, sigurnosne
 • - Zavesa: rolo, trakaste, plise, rimske, venecijaneri, japanski zid
 • - Komarnika: fiksni, rolo, komarnici sa šarkama, komarnici tip vrata, plise ili harmonika komarnici

Format Alde prozori i vrata – najbolji izbor za Vaš dom ili kancelariju.
Vrhunski kvalitet stolarije izrađen od profila proizvedenih u Nemačkoj.

Radno vreme:
Ponedeljak – petak od 08-16h

ALU i PVC stolarija Format Alde, Borska 1b, Beograd.

Iskustva i komentari posetilaca

01.08.2018 04:35
Uros Vukicevic
Stolarija firme Format Alde ostavice vas bez daha. Velik izbor stolarije,cene i vise nego pristupacne,njihova stolarija ustedece vam dosta energije,jako dobri izolatori. ma jednom recju,bicete prezadovoljni.
28.05.2018 02:55
Dusan Visnjic
Format Alde je firma koja sigurno nudi dobar kvalitet. Potrazite je i shvaticete da sam upravu! Vrhunska pvc i alu stolarija najbolja u Beogradu.
15.05.2018 11:03
Marija Mladenovic
FORMAT ALDE zahvaljujuci duogodisnjem prakticnom iskustvu ali i znanju stecenom u proizvodnim pogonima u Nemackoj,mogu da vam ponude najkvalitetnije prozore,vrata ,komarnike,roletne,zavese za vas stambeni ili poslovan prostor.PVC danas spada u najzastupljenije i najtrazeniji tip stolarije.Vrlo efikasno vam pravi toplotnu i zvucnu izolaciju,dugotrajnost i postojanost.Ako nikad niste ugradjivali PVC stolariju sad je pravo vreme za to!
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
GRAĐEVINARSTVO PVC stolarija
Osnovni proizvodi/usluge za firmu ALU i PVC stolarija Format Alde
 • Format Alde,
 • Format Alde radno vreme,
 • Format Alde Beograd,
 • Format Alde doo,
 • Format Alde PVC stolarija,
 • Format Alde ALU stolarija,
 • komarnici