Grasing

  • 9
5.00 | 12 ocena

O nama - Grasing


Izložbeno prodajni salon firme "Grasing" nalazi se u Bulevaru Kralja Aleksandra 333 u Beogradu. Proizvodni centar ove firme sa lokacijom u Kumodražu nudi svojim kupcima najveći izbor ALU i PVC stolarije. Osnovna delatnost "Grasing" firme ogleda se u izradi ALU i PVC stolarije vrhunskog kvaliteta.

U salonu "Grasing" Vas očekuju:

- ALU prozori i vrata

- ALU roletne,

- ALU rolo vrata, segmentna vrata, sigurnosna vrata, balkonska vrata

- ALU venecijaneri i komarnici

- PVC prozori i vrata

- PVC roletne

- PVC rolo vrata, segmentna vrata, sigurnosna vrata, balkonska vrata

- PVC venecijaneri i komarnici

Sve veći broj domaćinstava odlučije se na zamenu stare dotrajale drvene stolarije, novom i modernom PVC ili ALU stolarijom. Vrhunske performanse PVC i ALU stolarije zadovoljiće potrebe naših kupaca za postojanim i izuzetno ekonomičnim prozorima i vratima koji ne zahtevaju posebno održavanje. Bićete poštedjeni za poslove šmirglanja, farbanja i lakiranja jer se PVC i ALU prozori i vrata veoma lako peru običnim sredstvima za pranje.

Kada je reč o tehničkim karakteristikama PVC stolarije, firma "Grasing" koristi profile nemačke firme TROCAL i grčke profile ALUMIL za ALU stolariju sa ili bez termičkog mosta.

TROCAL profili čuvaju životnu sredinu i budući da već više od 50 godina postoje na tržištu, garantuju Vam za postojanost PVC stolarije.

Firma "Grasing" pored izrade i ugradnje prozora, vrata i druge PVC i ALU stolarije bavi se još i zamenom stare i postavljanjem nove stolarije. Nudimo Vam jedinstvenu mogućnost kompletne završne obrade po sistemu "ključ u ruke". Sve što je potrebno jeste da nas pozovete, a ostalo je naša briga.

Inovativna kombinacija aluminijum i drvo pružiće Vašem domu mogućnost da izgleda savremeno i moderno. Najekskluzivnija vrsta stolarije koju možete naći na tržištu dostupna Vam je u maloprodaji firme "Grasing". Italijanski termo prekid ALU profila i drvo sa unutrašnje strane po Vašoj želji omoguje Vam lako uklapanje istih u enterijer Vašeg doma i neophodnu toplinu i sigurnost

Takodje firma "Grasing" nudi Vam svoje usluge zastakljivanja terasa, efikasno i vrlo povoljno. Naši vrhunski majstori poslove zastakljivanja terasa odradiće uz najviši vid odgovornosti i ažurnosti na Vaše veliko zadovoljstvo.

Dajemo Vam garanciju 10 godina na naše PVC, ALU i aluminijum-drvo profile odnosno stolariju.

Uverite se zašto smo najtraženiji. Vaš "Grasing" .


Povratak na pocetnu stranu PVC Stolarija Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Građevinarstvo PVC stolarija
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Grasing
  • grasing,
  • izrada pvc stolarije,
  • zastakljivanje terasa,
  • alu prozori,
  • alu vrata,
  • pvc prozori,
  • pvc vrata,
  • izrada alu i pvc stolarije