Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Sečenje iverice
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Sečenje iverice

Lepo je biti sam svoj dizajner, arhitekta i opremati svoj dom prema vlastitim željama. Zaista, niko od nas samih ne zna bolje gde je mesto radnoj ploči u kuhinji, gde je najzgodnije da bude postavljen frižider, šporet, aspirator, sudopera, a pre svega razni kuhinjski elementi. 

 

 

Ukoliko ste se odlučili za ivericu kao materijal od koga ćete načiniti svoju novu kuhinju, svakako niste pogrešili. Naravno, kuhinja je samo primer, uz pomoć iverice mogu se napraviti razni delovi nameštaja, pa i čitave sobe, dečija, spavaća, te razne komode, cipelarnici, TV police, kompjuterski stolovi... Skoro sve što možete da zamislite.

Uslužno sečenje iverice

Dakle, odabrali ste stolara koji će vam odraditi ovaj posao, ali biće takođe potrebno i da se iverica uslužno iseče. Iz tog razloga postoje firme koje se bave pružanjem uslužnog sečenja iverice. 

Time će svaki deo vaše kuhinje, ili spavaće sobe, biti isečen tačno u milimetar, ispunjavajući prostor do maksimuma, funkcionalno i estetski efektno.

U pitanju je sečenje pločastih materijala, da bi se dobile zadate dimenzije, koje su vama potrebne. Rezanje se vrši na horizontalnim formatizerima, gde je preciznost rezanja dovedena do maksimuma.

Sečenje iverice po meri

Pored sečenja, često se javlja potreba za uslugama prosecanja, usecanja, bušenja, falcovanja, bušenja otvora za tiplovanje, kao i otvora za ekscentre. 

  

 

Pored sečenja iverice po meri, u ponudi je i usluga kantovanja, kako pravolinijskih tako i krivolinijskih. 

Kako se seče iverica po meri?

Verovatno ste samo običan kupac i naručilac posla, ali vas ipak zanima kako se to vrši sečenje iverice po meri od koje će biti izrađen vaš novi nameštaj? Pokušaćemo vrlo kratko da vam taj postupak približimo.

Dakle, sečenje se vrši modernim mašinama, koje daju površinsku obradu, što vama kao krajnjim kupcima pruža neograničenu slobodu prilikom dizajniranja vašeg nameštaja. Krivolinijsko sečenje sa različitim debljinama panela i kantovanje, takođe se vrši na ovim mašinama. 

Kao sečivo koristi se takozvano glodalo, koje se kreće prema napisanom programu.

Sečenje iverice – iskustva

Dakle, sečenje pločastih materijala se vrši na najsavremenijim CNC horizontalnim formatizerima, čime se ostvaruje maksimalna preciznost i kvalitet reza. 

Sečenje pod uglom, gerovanje, vrši se na horizontalnom formatizeru sa predrezačem. 

Ukratko, sve što zamislite, to može i da se ostvari, zahvaljujući sečenju iverice profesionalnim mašinama. Precizno i kvalitetno, dobićete nameštaj kakav ste oduvek želeli – funkcionalan i estetski savršen, stvoren da zadovolji najviše kriterijume u uređenju enterijera.

Sečenje iverice – cena:

CNC usluga sečenja, do 20 mm, 341 din/m; od 21 – 30 mm, 392 din/m; sečenje preko 30 mm, 453 din/m. CNC rad po minuti, prosečna cena 137 dinara. Falcovanje, u proseku, 61 din/m. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

02.08.2018
Nikola Majstorovic

U savremenoj proizvodnji namestaja sve vise se koristi iverica kao materijal od kojeg se on izradjuje. Pri tome, najcesca tehnika obrade je secenje iverice u sta mozete da imate puno poverenje. Moja firma za preporuku ove usluge je Pinoles laminat.

09.08.2017
Lea Stankovic

Mora secenje iverice da bude dovoljno skupo da bi bilo kvalitetno. Sve drugo je koliko mi se samo cini jedno prosto gubljenje vremena i nista vise od toga. Po cenama se secenje univera i vise nego isplati.

15.05.2017
Filip Milutinovic

Sto se mene licno tice, ovo mora da bude kvalitetno, pa koliko kosta neka kosta.

13.04.2017
Simona Vucinic

Sto se secenja iverice tiec, pre ili kasnije treba da se odlucite za kvalitet. Druge stvari nisu bas toliko vazne.

30.03.2017
Mihajlo Nastasovic

Po pravilu, svako secenje iveice ima svoju neku posebnu cenu. Takva jedna cena sigurno da ne treba da vas iznenadi.

23.02.2017
Marta Dencevic

Sto se mene licno tice, secenje iverice je nesot sot je manje vise vecini ljudi potrebno pre ili kasnije.

07.02.2017
Todor Markovic

bas iz tog razloga treba da potrazite bas nekog strucno i proverenog majstora. Ako se za takvog nekog majstora odlucite, sigurno je samo to da se necete pokajati.

26.01.2017
Ljubinka Sreckovic

Licno mislim da je svako secenje iverice problematicno ukoliko se ne uradi na jedan pravi nacin.

10.01.2017
Janko Zivanovic

Ipak je secenje iverice nesto sto posebno mora da se plati. Secenje iverice je i takodje nesto sto ne moze svako da uradi kvalitetno.

20.12.2016
Nikolina Pantelic

Ipak je secenje iverice nesot sto posebno mora da se uradi. Naravno, sve zavisi od toga za sta vam je secenje iverice konkretno potrebno.

02.12.2016
Petar Jankovic

Ako mene pitate, secenje iverice mora da bude nesto sto je u potpunosti milimetarski precizno. Zato je po meni najbolje resenje da se po tom pitanju opredelite iskljucivo za kvalitet.

16.11.2016
Jana Stankovic

Po pitanju secenj iverice, zaista je jedno od najboljih resenja da posetite radionicu Blagojev naslednik i da se tamo licno uverite u kvalitet.

26.10.2016
Biljana Brankovic

Secenje iverice je nesot sto ne bi trebalo nesto puno da kosta, medjutim na kraju ipak treba dobro da se raspitate kako ne biste doziveli finansijski fijasko.

31.08.2016
Ivan Stojanovic

U savremenoj proizvodnji namestaja sve vise se koristi iverica kao materijal od kojeg se on izradjuje. Pri tome, najcesca tehnika obrade je secenje iverice u sta mozete da imate puno poverenje.

26.07.2016
Dusan Markovic

Ukoliko vam je potrebno kvalitetno secenje iverice, onda je u svakom slucaju potrebno da posetite Hvosno proizvodnju namestaja. Cene u toj radionici na Zvezdari su i vise nego povoljne i najbolje se u njih mozete uveriti ukoliko ih posetite tokom radnog vremena.

27.06.2016
Marko Petrovic

Postoje razlicite vrste i tehnike secenja iverice. uvek sam pristalica da domacin sve sto moze uradi sam. Secenje iverice zbog toga je posebna tehnika koja svima moze znaciti i koristiti kako biste konkretan kuhinjski element prilagodili svrsi.