Proizvodnja nameštaja Blagojev Naslednik

5.0 | 1 ocena
Ulica: Bulevar Mihajla Pupina 10z, lokal 65, YUBC
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
Proizvodnja nameštaja Blagojev Naslednik
Telefon: 011/
Mobilni: 065/
www.blagojev-naslednik.rs

O nama

BLAGOJEV NASLEDNIK – PROIZVODNJA NAMEŠTAJA

Porodična firma Blagojev Naslednik, postoji i radi na našem tržištu od davne 1967. godine. Pod tadašnjim nazivom „Blagoje“, osnivač i vlasnik porodične manufakture, započinje tradiciju koja traje već zavidnih pola veka, kada je u pitanju obrada drveta i izrada nameštaja po meri. Ne sluteći da će kupujući svoje prve stolarske mašine, tada jedini zanatlija u porodici biti začetnik tradicije uspešnog poslovanja.

Naziv koji danas nosi, firma Blagojev Naslednik dobila je 1984. godine, u čast njenom osnivaču i kao takva bavi se izradom i prodajom nameštaja po želji i meri kupaca. Sa željom da Vaše životno okruženje ispunimo modernim, funkcionalnim i povoljnim nameštajm izradu odnosno ponudu našeg nameštaja prilagodili smo potrebama savremenih ljudi.

Prvenstveno koristeći drvo kao sirovinu za izradu nameštaja, a nešto kasnije univer i medijapan možemo da Vam ponudimo široku paletu proizvoda koji će se po svim svojim karakateristikama uklopiti u prostor kojim raspolažete. Radeći konstantno na unapređenju našeg proizvodnog postupka a samim tim i proširujući ponudu nameštaja, predstvljamo Vaš siguran izbor prilikom opremanja prostora u kom svakodnevno boravite.

U našoj ponudi nalaze se:

 • SPAVAĆE SOBE I KLIZNI PLAKARI
 • DEČIJE SOBE
 • DNEVNE SOBE
 • KUPATILA
 • KUHINJE PO MERI

Rukovodeći se činjenicom da je svima nama preko potreban čvrst san i dobar odmor, u našu ponudu uvrstili smo spavaće sobe koje svojim kompletnim izgledom ispunjavaju ove uslove. Prilikom projektovanja i izrade kreveta u njima, korišćeni su najkvalitetniji materijali, a uz naše savete o kupovini odnosno izboru dušeka, obezbedićete sebi kvalitetan san.

Posebna pažnja posvećena je kreiranju dečijih soba, sa ciljem da ispunimo njihove želje i pretvorimo njihovo malo carstvo u bezbedno mesto za igru i svakodnevni boravak. Pored toga, glavno mesto okupljanja članova porodice, dnevna soba, predstavlja veliki izazov za našeg dizajnera, koji istom svakodnevno pristupa sa težnjom da Vam na istom mestu obezbedi skladnost boja i dizajna, funkcionalnost, komfor i udobrnost na najvišem nivou.

Prilikom proizvodnje nameštaja za kupatila, posebno smo vodili računa o tome da se upotrebljava materijal otvoran na vlagu, što znači da Vam je zagarantovan dug vek trajanja naših proizvoda. Bez ograničenja po pitanju boja i oblika, Vaše kupatilo može sa lakoćom postati Vaša mala oaza mira.

Izrađujući kuhinje po meri, vodili smo se činjenicom, da su iste mesta na kojima dosta vremena provodimo i da samim tim moraju biti funkcionalne, ergonomične i poslednje ali ne i najmanje bitno, estetski prihvatljive. Naš celokupan proizvodni proces usmeren je ka ispunjenju Vaših snova o savremenom, luksuznom domu, u kom će Vam biti zadovoljstvo da boravite.

Proizvodnja nameštaja po meri.

Kuhinje, kupatila, dnevne, dečije i spavaće sobe – po meri kupca.

Vrhunski dizajn i pristupačne cene.

Firma Blagojev Naslednik, Beograd.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Jelena Jovanovic
  30.05.2018 01:45

  Ja sam deciju sobu preuredila uz pomoc firme BLAGOJEV NASLEDNIK. Samo bih dala reci hvale za njihov strucnost,kvaitetan namestaj i prelep dizajn koji je odusevio moje klince.Sjajni ste!

  Maja Matic
  21.04.2017 11:52

  Posebna paznja posvecena je kreiranju decijih soba,sa ciljem da ispunimo njihove zelje i pretvorimo njihovo malo carstvo u bezbedno mesto za igru i svakodnevni boravak. Pored toga,glavno mesto okupljanja clanova porodice,dnevna soba,predstavlja veliki izazov za njihovog dizajnera.

  Firme u blizini

  Tara stolarska radionica, Dr. Ivana Ribara 115b, lokal 5, Novi Beograd, Beograd
  CNC Centar Plus, Bulevar Despota Stefana 115, Palilula, Beograd
  Proizvodnja namestaja po meri ID Concept, Sajdžijska 4, Novi Beograd, Beograd
  Floder proizvodnja nameštaja, Tošin Bunar 124, Novi Beograd, Beograd
  Mister Door proizvodnja nameštaja, Bulevar Despota Stefana 115, Palilula, Beograd
  Nameštaj od punog drveta Sophora Home, Partizanske avijacije bb, Novi Beograd, Beograd
  Namestaj Arkus kuhinje, Braće Jerkovića 74a, Beograd, Voždovac, Beograd
  Tersus Project, Ismeta Mujezimovića, Novi Beograd, Beograd
  TIŠLER PROIZVODNJA NAMEŠTAJA, Boljetinska 251d, Palilula, Beograd