Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Radiotalasni lifting
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Super ponuda! Radiotalasni lifting lica kolagenom

Akcija -46% 1899 Din.
Super ponuda! Radiotalasni lifting lica kolagenom - 1.899 din! Bellissima S nega lica i tela!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Radiotalasni lifting

Svi mi želimo biti lepi i mladi, bez obzira na godine u kojima smo. Radiotalasni lifting je najefikasniji nehirurški tretman za podmlađivanje. Njegova svrha je uklanjanje bora i zatezanje opuštene kože. Ovaj postupak je bezbolan, jednostavan, bezbedan i neće biti potrebna nikakva anestezija.

Radiotalasni lifting lica

Već oko 25-e godine života počinje smanjenje stvaranje elastina i kolagena u koži, koji su odgovorni za njen mladalački izgled. Dobijamo prve bore, koža se opušta. Svojim toplotnim dejstvom, radiotalasi izazivaju sintezu novog kolagena i elastina, dok ispravljene spirale već prisutnog kolagena kontrahuju, što odmah dovodi do zatezanja kože. Efekat radiotalasnog liftinga lica moći ćete videti već posle prvog tretmana. Kako budete dolazili na naredne intervencije, efekat zategnutosti kože samo će se dodatno povećati, a vi ćete izgledati sve mlađe i mlađe.

Radiotalasni lifting – iskustva

Preko tretirane regije, nanosi se gel i malom sondom se vodi po površini lica, što stvara efekat toplote. Zadržaćete se na tretmanu oko 40 minuta ili više u zavisnosti koji deo se tretira. Ovaj tretman nema nikakva neželjena dejstva, svojim svakodnevnim obavezama možete se vratiti odmah. 

Preporučljivo je obaviti prvi radiotalasni lifting već od 25-e godine, da bi se na vreme sprečilo starenje kože. Ukoliko imate malo više godina, ili puno više, ovaj metod će vam pomoći da se uklone vidljive bore i da se zategne koža. Zategnuće se bore i linije oko očiju, (što manje više svi imamo), spušteni kapci, kesice oko očiju, kesasti obrazi, dupla brada i bore vrata te bore na čelu i licu. Idealno je za ljude koji ne žele hirurški tretman a žele lifting. 

Sitne bore će nestati, a duboke će postati dosta pliće. Nakon dejstva radiotalasa, u velikoj meri popravlja se kvalitet kože. 

Radiotalasni lifting tela

Kao što je moguće uraditi radiotalasni lifting lica, na istom principu se i radi lifting tela. Ako imate problema sa opuštenom kožom grudi, dekoltea, stomaka, ruku, butina i kolena, ovo će biti pravi izbor za vas. Cilj ove metode jeste da se odloži prirodan proces starenja, sačuva i održi mladalački izgled, bolje ćete izgledati, biti zadovoljni sobom i privlačniji suprotnom polu, što će svakako pozitivno uticati na vaše samopouzdanje.

Koliko tretmana radiotalasnog liftinga je potrebno?

Ukoliko radite lifting lica, biće vam potrebno u proseku od 3-4 tretmana, što opet zavisi od toga koliko su bore na vašem licu izražene. Ovi tretmani se rade u vremenskom razmaku od deset do četrnaest dana. Kada ste postigli efekat koji ste želeli, potrebno je da to održavate. Jedan tretman na dva meseca biće dovoljan za vaš novi, osvežen, mladalački izgled. 

Radiotalasni lifting – cena

Lifting lica i vrata, od 1500 do 2000 dinara po tretmanu.

Radiotalasni lifting lica, od 1500 do 2000 dinara po jednom tretmanu.

Radiotalasni lifting biste, od 1000 do 1500 dinara.

 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate ordinacije ispod teksta.

 

Iskustva i preporuke posetilaca

28.09.2018
Andriajana Simic

Ukoliko vam je potreban radiotalasni lifting onda je najbolje da se obratite nekom strogo profesionalnom mestu. Cene se u Beogradu u proseku krecu oko 2000 dinara.

19.05.2017
Jovana Milinkovic

Problem je pre svega u tome sto on mora da se debelo plati kako god da okrenete.

08.05.2017
Filip Milutinovic

On u svakom slucaju moze i mora da se debelo plati kako god da okrenete.

24.04.2017
Lea Stankovic

On u svakom slucaju kako god da okrenete, nije ni malo jeftin.

11.04.2017
Mihajlo Nastasovic

Po pravilu je ovaj lifting nesto sto treba i mora da se lepo plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

27.03.2017
Simona Vucinic

Po meni je ovaj lifting pre ili kasnije sigurno i vise nego idealno resenje.

24.03.2017
Todor Markovic

On je u svakom slucaju nesto sto treba i mora da se debelo plati. Sve drugo moze da bude samo cisto gubljenje vremena.

10.03.2017
Marta Dencevic

Ovo je veoma vazno da se na vreme dosta plati i nakon toga ste spaseni.

07.03.2017
Janko Zivanovic

Sto se ovog liftinga tice, naravno da je kvlaitet i vise nego vazan. Sve drugo je cisto gubljenje vremena.

20.02.2017
Ljubinka Sreckovic

U svakom slucaju je ovo posebna vrsta liftinga. Ukoliko se vec za njega odlcuite, onda svakako budite spremni da platite dosta novca.

20.01.2017
Petar Jankovic

Ovo je uvek bila posebna vrsta liftinga koji je u svakom slucaju bas morao onako puno da kosta.

04.01.2017
Nikolina Pantelic

Ovo je ipak nesto u sta ako mene pitate, mozete da imate puno poverenje.

15.12.2016
Ivan Stojanovic

Ako mene pitate, po pitanju radiotalasnog liftinga samo treba da se opredelite za kvalitet i vise nista po tom pitanju ne treba da se brinete.

29.11.2016
Jana Stankovic

Mislim da je realno da po pitanju ove vrste liftinga posetite ordinaciju Colic i da se bas na tom mestu licno odlucite za kvalitet.

10.11.2016
Biljana Brankovic

Po pitanju radiotalasnog liftinga, ubedljivo je najbolje resenje da posetite ordinaciju dr. Milojevic u koju definitivno treba da imate puno poverenje.

21.09.2016
Marko Petrovic

To je vrsta liftinga koju ne moze svako kvalitetno da vam uradi vec je potrebno da to uradi iskljucivo neko kvalitetno lice.

19.08.2016
Dusan Markovic

Nije to toliko skupa cena ukoliko se isplati da radite ovaj tretman. Svakako da je ovo jedan od boljih tretmana u kojima mozete imati puno poverenje.

18.07.2016
Marina Zivkovic

Ukoliko vam je potreban radiotalasni lifting onda je najbolje da se obratite nekom strogo profesionalnom mestu. Cene se u Beogradu u proseku krecu oko 2000 dinara.