Vratite se na mobilnu verziju sajta
Radiotalasni lifting Radiotalasni lifting - ove ordinacije imaju u okviru svoje ponude tretman radiotalasni lifting, saznajte koje se sve o radiotalasnom liftingu, kao i cene i popuste za radiotalasni lifting. www.navidiku.rs Radiotalasni liftingRADIOTALASNI LIFTING Beograd, lica, tela, cene RADIOTALASNI LIFTING Novi Sad, lica, tela, cene RADIOTALASNI LIFTING Novi Beograd, lica, tela, cene RADIOTALASNI LIFTING Savski venac, lica, tela, cene RADIOTALASNI LIFTING Stari grad, lica, tela, cene RADIOTALASNI LIFTING Vračar, lica, tela, cene RADIOTALASNI LIFTING Zemun, lica, tela, cene RADIOTALASNI LIFTING Kragujevac, lica, tela, cene RADIOTALASNI LIFTING Mladenovac, lica, tela, cene RADIOTALASNI LIFTING , lica, tela, cene RADIOTALASNI LIFTING Niš, lica, tela, cene RADIOTALASNI LIFTING Voždovac, lica, tela, cene

Radiotalasni lifting

Svi mi želimo biti lepi i mladi, bez obzira na godine u kojima smo. Radiotalasni lifting je najefikasniji nehirurški tretman za podmlađivanje. Njegova svrha je uklanjanje bora i zatezanje opuštene kože. Ovaj postupak je bezbolan, jednostavan, bezbedan i neće biti potrebna nikakva anestezija.

Radiotalasni lifting lica

Već oko 25-e godine života počinje smanjenje stvaranje elastina i kolagena u koži, koji su odgovorni za njen mladalački izgled. Dobijamo prve bore, koža se opušta. Svojim toplotnim dejstvom, radiotalasi izazivaju sintezu novog kolagena i elastina, dok ispravljene spirale već prisutnog kolagena kontrahuju, što odmah dovodi do zatezanja kože. Efekat radiotalasnog liftinga lica moći ćete videti već posle prvog tretmana. Kako budete dolazili na naredne intervencije, efekat zategnutosti kože samo će se dodatno povećati, a vi ćete izgledati sve mlađe i mlađe.

Radiotalasni lifting – iskustva

Preko tretirane regije, nanosi se gel i malom sondom se vodi po površini lica, što stvara efekat toplote. Zadržaćete se na tretmanu oko 40 minuta ili više u zavisnosti koji deo se tretira. Ovaj tretman nema nikakva neželjena dejstva, svojim svakodnevnim obavezama možete se vratiti odmah. 
Preporučljivo je obaviti prvi radiotalasni lifting već od 25-e godine, da bi se na vreme sprečilo starenje kože. Ukoliko imate malo više godina, ili puno više, ovaj metod će vam pomoći da se uklone vidljive bore i da se zategne koža. Zategnuće se bore i linije oko očiju, (što manje više svi imamo), spušteni kapci, kesice oko očiju, kesasti obrazi, dupla brada i bore vrata te bore na čelu i licu. Idealno je za ljude koji ne žele hirurški tretman a žele lifting. 
Sitne bore će nestati, a duboke će postati dosta pliće. Nakon dejstva radiotalasa, u velikoj meri popravlja se kvalitet kože. 

Radiotalasni lifting tela

Kao što je moguće uraditi radiotalasni lifting lica, na istom principu se i radi lifting tela. Ako imate problema sa opuštenom kožom grudi, dekoltea, stomaka, ruku, butina i kolena, ovo će biti pravi izbor za vas. Cilj ove metode jeste da se odloži prirodan proces starenja, sačuva i održi mladalački izgled, bolje ćete izgledati, biti zadovoljni sobom i privlačniji suprotnom polu, što će svakako pozitivno uticati na vaše samopouzdanje.
Koliko tretmana radiotalasnog liftinga je potrebno?
Ukoliko radite lifting lica, biće vam potrebno u proseku od 3-4 tretmana, što opet zavisi od toga koliko su bore na vašem licu izražene. Ovi tretmani se rade u vremenskom razmaku od deset do četrnaest dana. Kada ste postigli efekat koji ste želeli, potrebno je da to održavate. Jedan tretman na dva meseca biće dovoljan za vaš novi, osvežen, mladalački izgled. 

Radiotalasni lifting – cena

Lifting lica i vrata, od 1500 do 2000 dinara po tretmanu.
Radiotalasni lifting lica, od 1500 do 2000 dinara po jednom tretmanu.
Radiotalasni lifting biste, od 1000 do 1500 dinara.
 
*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate ordinacije ispod teksta.
 

Autor:
Ako Vam se svideo tekst podržite nas:

AKCIJE koje mozete iskoristiti za POPUST na RADIOTALASNI LIFTING

Radiotalasni lifting lica

popust 25%

Radiotalasni lifting lica

Radiotalasni lifting lica - 1.500 din! Drama Queen - Centar za lepotu i epilacij...Pročitajte više

Cena kupona: 2.000din./1.500din.

Firma: Drama Queen Centar za lepotu i epilaciju
Slovačka 17,

78d:11h:43m

Super ponuda! Radiotalasni lifting lica kolagenom

popust 46%

Super ponuda! Radiotalasni lifting lica kolagenom

Super ponuda! Radiotalasni lifting lica kolagenom po ceni od 1.899 din samo u Sa...Pročitajte više

Cena kupona: 3.500din./1.899din.

Firma: Deus Fizio nega lica i tela
Bulevar Zorana Djindjića 22,

61d:11h:43m

Vaši utisci, mišljenja i pitanja na temu Radiotalasni lifting
Napišite komentar:
Andriajana Simic

Petak, 28.09.2018. 11:00

Ukoliko vam je potreban radiotalasni lifting onda je najbolje da se obratite nekom strogo profesionalnom mestu. Cene se u Beogradu u proseku krecu oko 2000 dinara.

Jovana Milinkovic

Petak, 19.05.2017. 09:28

Problem je pre svega u tome sto on mora da se debelo plati kako god da okrenete.

Filip Milutinovic

Ponedeljak, 08.05.2017. 11:50

On u svakom slucaju moze i mora da se debelo plati kako god da okrenete.

Lea Stankovic

Ponedeljak, 24.04.2017. 09:39

On u svakom slucaju kako god da okrenete, nije ni malo jeftin.

Mihajlo Nastasovic

Utorak, 11.04.2017. 08:08

Po pravilu je ovaj lifting nesto sto treba i mora da se lepo plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

Simona Vucinic

Ponedeljak, 27.03.2017. 09:23

Po meni je ovaj lifting pre ili kasnije sigurno i vise nego idealno resenje.

Todor Markovic

Petak, 24.03.2017. 11:41

On je u svakom slucaju nesto sto treba i mora da se debelo plati. Sve drugo moze da bude samo cisto gubljenje vremena.

Marta Dencevic

Petak, 10.03.2017. 08:21

Ovo je veoma vazno da se na vreme dosta plati i nakon toga ste spaseni.

Janko Zivanovic

Utorak, 07.03.2017. 04:48

Sto se ovog liftinga tice, naravno da je kvlaitet i vise nego vazan. Sve drugo je cisto gubljenje vremena.

Ljubinka Sreckovic

Ponedeljak, 20.02.2017. 01:59

U svakom slucaju je ovo posebna vrsta liftinga. Ukoliko se vec za njega odlcuite, onda svakako budite spremni da platite dosta novca.

Petar Jankovic

Petak, 20.01.2017. 10:24

Ovo je uvek bila posebna vrsta liftinga koji je u svakom slucaju bas morao onako puno da kosta.

Nikolina Pantelic

Sreda, 04.01.2017. 12:03

Ovo je ipak nesto u sta ako mene pitate, mozete da imate puno poverenje.

Ivan Stojanovic

Četvrtak, 15.12.2016. 07:58

Ako mene pitate, po pitanju radiotalasnog liftinga samo treba da se opredelite za kvalitet i vise nista po tom pitanju ne treba da se brinete.

Jana Stankovic

Utorak, 29.11.2016. 09:49

Mislim da je realno da po pitanju ove vrste liftinga posetite ordinaciju Colic i da se bas na tom mestu licno odlucite za kvalitet.

Biljana Brankovic

Četvrtak, 10.11.2016. 10:51

Po pitanju radiotalasnog liftinga, ubedljivo je najbolje resenje da posetite ordinaciju dr. Milojevic u koju definitivno treba da imate puno poverenje.

Marko Petrovic

Sreda, 21.09.2016. 09:05

To je vrsta liftinga koju ne moze svako kvalitetno da vam uradi vec je potrebno da to uradi iskljucivo neko kvalitetno lice.

Dusan Markovic

Petak, 19.08.2016. 07:01

Nije to toliko skupa cena ukoliko se isplati da radite ovaj tretman. Svakako da je ovo jedan od boljih tretmana u kojima mozete imati puno poverenje.

Marina Zivkovic

Ponedeljak, 18.07.2016. 11:21

Ukoliko vam je potreban radiotalasni lifting onda je najbolje da se obratite nekom strogo profesionalnom mestu. Cene se u Beogradu u proseku krecu oko 2000 dinara.