Kontakt podaci za vašu firmu

Hauzmajstor House Finish

  • 4
  • %
5.0 | 5 ocena
Hauzmajstor House Finish nudi Vam sve vrste popravki u Vašem stanu, brzo, efikasno i pouzdano. Bilo da su Vam potrebni vodoinstalaterski, električarski, stolarski, bravarski ili molerski radovi, naš stručni tim majstora stoji Vam na raspol...
Pročitaj više
Zvezdara,Beograd

Haus Majstor Plus

  • 1
0.0 | 0 ocena
Bilo da želite da kompletno renovirate dom ili su Vam potrebne hitne vodoinstalaterske i električarske usluge, Haus Majstor Plus stoji na raspolaganju za sve intervencije, uz garantovan kvalitet i pristupačne cene. Za sve komšije iz Mirije...
Pročitaj više
Vitezova Karadjordjeve Zvezde...
Zvezdara,Beograd

Haus majstor Lug

  • 1
  • %
5.0 | 2 ocena
Trebate da uradite neke sitne popravke u stanu ili poslovnom prostoru? Haus majstor Lug je tu da uradi te sitne popravke umesto Vas. Bilo da je u pitanju zamena sijalica, osigurača, gumice na slavini, indikatora za kupatilo, kvake, brave, če...
Pročitaj više
Zvezdara,Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

30.05.2017 07:17
Zarko Manic
Kompletna demontaza stana,starih plocica,vodovodne i kanalizacione instalacije, elektricne instalacije,sanitarije,parketa,unutrasnjih vrata,postavljanje ravnajuceg sloja,samo razlivajuce mase,hidro izolacije.
30.05.2017 07:16
Iva Markovic
Nastoje da sve poslove koje ste im poverili zavrse u dogovorenom roku,a posebnu paznju posvecujemo zastiti prostora,tako da iza njih sve ostaje cisto.Vrhunski majstori spremni na sve izazove.
30.05.2017 07:14
Maja Matic
Ukoliko imate bilo kakav problem u vasem domu ili poslovnom prostoru,ovaj strucni tim majstora stoji vam na raspolaganju dvadeset cetiri casa dnevno,sedam dana u nedelji, za sve hitne intervencije na teritoriji celog grada.
24.03.2017 11:16
Borislav Milic
Molerske usluge,skidanje stare glet mase,gletovanje,smirglanje,krecenje,skidanje stare stolarije,obrada spaletni,farbanje stolarije,gipsani radovi,adaptacije stambenog i poslovnog prostora.Sve preporuke.
24.03.2017 11:10
Goran Sarenac
Haus Majstor Plus nudi brojne usluge za uredjenjevaseg domacinstva,zamena pojedinacnih osiguraca ili cele razvodne table,zamena prekidaca i uticnica,zamena sijalicnih grla, postavljanje plafonjera,lustera i sve vrste rasvete.
24.11.2016 10:23
Kristina Milosevic
Bilo da su vam potrebni elektricarski,vodoinstalaterski,stolarski,molerski,farbarski ili gipsani radovi,hausmajstor Picasso 2000 je pravo resenje za vas.Njihov tim cine iskusni majstori i profesionalci koji u svom radu koriste savremenu opremu i masine.
24.11.2016 10:20
Ilija Radovic
Ako vam hitno treba popravka u vasoj kuci ili stanu oni su pravi izbor za vas.Ja sam ih angazovao da mi promene elektricne instalacije koje su dotrajale i oni u veoma strucno odradili svoj posao.
11.06.2016 08:36
Ana Milosavljevic
Stigli su ubrzo po pozivu,sve pohvale.Hauzmajstor House Finish pruza vam razlicite vrste popravki u vasem stambenom ili poslovnom prostoru.Njihov tim cine majstori sa dugogodisnjim iskustvom,koji nastoje da svojim znanjem i strucnoscu svim korisnicima usluga,pruze samo najbolje.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Usluge Haus majstor