Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Medenjaci
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Medenjaci

Retko ko ne voli slatko i ne uživa u raznim poslasticama. Medenjaci su sasvim neodoljivi, ukusni, a kao što im ime kaže, u njima ima meda, pa im to daje poseban šmek.

medenjaci

 

Domaći medenjaci

Svi mi želimo da se hranimo zdravo, kao i da hrana bude ukusna, i zbog toga je najbolji izbor odabrati domaće, odnosno, medenjake koji su spravljeni prema proverenim receptima naših baka. Sa njima nema greške, i uvek su rado viđen gost na trpezama.

Medenjaci po želji

Naravno, kao i za sve druge kolače i slatkiše, postoji više načina kako se oni pripremaju, pa od toga zavisi kakav će im biti oblik, ukus, itd. Medenjaci su posebno zahvalni kolačići što se tiče oblika, jer mogu da budu u obliku na primer, kruga, polumeseca, jelkice, zvezde i slično.

Medenjaci različitih oblika

Medenjaci su definitivno, ukus koji nas vraća u detinjstvo. Interesantno je da su oni nastali pre dosta vekova i to u Orijentu. Za Nemačku se misli takođe da su medenjaci nastali u toj državi, pošto su tamo veoma popularni.

Jedno vreme su ovi kolačići bili zapostavljeni, a onda su se vratili, tako da se sada sve više traže.

Ukrasni medenjaci

Uz pomoć medenjaka, koji su različitih oblika, prelepo ukrašeni i dekorisani, zaista možete da ulepšate svoju trpezu i da izmamite osmehe na licima kako dece, tako i starijih ukućana i gostiju. Medenjaci mogu da budu različitih boja, da po njima budu iscrtane razne šare, itd.

medenjaci cena

 

Medenjaci sa čokoladom

Čokolada je nešto čemu malo ko može da odoli, tako da su medenjaci koji je sadrže posebno interesantni. Međutim, iako poseduju u sebi čokoladu, medenjaci i dalje imaju i med, a od ostalih sastojaka tu su kakao, žuti šećer, brašno, žumance, i prašak za pecivo.

Medenjaci bez jaja

Ukoliko želite medenjake na svojoj trpezi, a vreme je posta ili slavite posnu slavu, tada je neophodno da se oni naprave tako da u sebi ne sadrže jaja. Kada poručujete medenjake, samo je potrebno da naglasite da oni treba da budu posni.

Kolačići se prave u poslednjem času, kako bi do vas bili isporučeni maksimalno sveži, izdašni, ukusni i mirisni. Pri izradi se koriste sveži i kvalitetni sastojci. Striktno se poštuje vreme isporuke, koje dogovarate tokom naručivanja kolaćića.

Medenjaci cena:

Primera radi, medenjaci mogu da budu u obliku srca, dekorisani po želji i ručno pravljeni. Veličinu birate sami, a ona može da bude na primer, 5,5 cm. Takođe, boju koja se koristi prilikom dekorisanja sami možete izabrati.

Isporučuju se upakovani u celofan i imaju satensku mašnu koja je ista kao boja medenjaka, a to se sve koristi kod nekih svečanijih prilika. Cena ovakvih medenjaka se kreće od 70 do 200 dinara, sve zavisi šta tačno odaberete.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.