Studio lepote In

5.0 | 5 ocena
Ulica: Omladinskih Brigada 57
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
Studio lepote In
Telefon: 011/

O nama

STUDIO LEPOTE IN

Laser MeDioStar Diodni laser - MeDioStar, laserski medijum je dioda koja emituje svetlost talasne dužine 810nm.Uspešno se koristi za trajnu epilaciju neželjenjih dlačica, lečenje svih oblika akni vulgaris, kao i za fotopodmlađivanje kože. Osnovni parametar u njegovoj primeni je fluens odnosno gustina energije koja predstavlja jačinu enrgije (u džulima) na kvadratni centimetar kože. Veličina fluensa podešava se prema boji kože, jačini i vrsti problema koji se tretira.

Laser poseduje klizajuću sondu sa ugrađenim sistemom hlađenja i veći broj laserskih nastavaka različitog promera (od 6-12mm)koji se mogu menjati u zavisnosti od vrste tretmana i regije kože koja se tretira. Ovaj laser više godina uspešno koristimo za trajnu epilaciju neželjenih dlačica. Talasnu dužinu od 810nm apsorbuje melanin u korenu dlake i tako principom selektivne fototermolize trajno uništava matične ćelije bulbusa dlake.

Pokazao je izuzetno dobre rezultate u lečenju svih oblika akni vulgaris čak i onih najtežih nodulocističnih oblika, zahvaljujući jakom antiinflamatornom efektu. Medicinska masaza. Bez ikakvih neželjenih efekata uspešno se primenjuje za podmlađivanje kože pri čemu postiže poboljšanje tena i ublažavanje bora kao i podizanje tonusa kože a kontinuiranom primenom (tretmani jednom mesečno) veoma je efikasan u prevenciji starenja kože i može se koristiti i kod mladih i starijih pacijenata. Efekat je vidljiv već posle jednog tretmana a koža izgleda glatko i mnogo svežije.

Tretmani se ne rade tokom trudnoće, kod težih psihosomatskih oboljenja, pacijentima koji uzimaju fotosenzitivne lekove (npr.tetraciklini) i ukoliko postoji oštećenje ili oboljenje kože tretirane regije (herpes).

Svi tretmani ovim laserima su komforni za pacijente i bezbolni su jer se primenjuje hlađenje kože od strane lasera tokom tretmana.

Epilacija diodnim laserom:

Epilacija nepoželjnih dlaka putem diodnog lasera podrazumeva trajno uništenje korena dlake gde se nalazi pigment dlake melanin, koji ustvari apsorbuje laserski zrak talasne dužine 810 nanometara i putem fototermolize trajno uništava folikul dlake i matriks koji u sebi nosi genetsku informaciju o daljem rastu nepoželjnih dlaka. U laserskoj sondi je integrisano i hlađenje, pa se mesto epilacije najpre ohladi na 8 stepeni i na taj način postupak epilacije čini praktično bezbolnim.

Najveći procenat pigmenata melanina nalazi se u dlaci u periodu njenog intenzivnog rasta zbog toga pre tretmana laserom dlake nesmeju biti čupane pincetom ili voskom tri do pet nedelja, kako bi bila prisutna što veća količina dlaka u fazi intenzivnog rasta. U tom periodu brijanje i depilacijske kreme se mogu koristiti za tretiranje nepoželjnih dlaka. Nestanak dlaka je postepen i potrebno je u proseku od 3 do 6 tretmana.

MEZOTERAPIJA

Mezoterapija je efikasna medicinska metoda kojom se ubrizgavaju lekoviti kokteli u srednji sloj kože, mezoderm. Ona nam omogućava da neophodne vitanime, aminokiseline, minerale i druge materije ubrizgamo usrednji sloj kože. Preparati koji se koriste doprinose poboljšanju opšteg stanja organizma vršeći poboljšanje opšte cirkulacije i detoksikacije organizma. Kokteli se određuju na osnovu individualnih potreba svakog pacijenta u zavisnosti od problema koji se tretira. Sastav koktela se određuje na osnovu pregleda lekara i uvida u zdravstveno stanje pacijenta.

Mezoterapija predstavlja alternativu estetskoj hirurgiji. To je metoda izbora u rešavanju sledećih problema:

 • Celulit
 • Lokalne masne naslage (stomak, zadnjica, bedra, kolena, ruke, itd.)
 • Bore na licu, delkolteu i rukama
 • Tamni podočnjaci i kesice ispod očiju
 • Akne, seboreja, vitiligo, rozacea
 • Hiperpigmentacija
 • Strije i ožiljci
 • Opadanje kose i bolesti kose

Mezoterapija tela:

Mezoterapija tela je nehiruška zamena liposukciji jer efikasno dovodi do uklanjanja masnih naslaga, a sistemski efekti mogu doprineti opštem mršavljenju.

Celulit poznat kao bolest modernog doba nastaje još u adolescenciji i ako se ne tretira može da dovede do problema koji nisu više samo estetski nego i zdravstveni- slaba cirkulacija, zadržavanje toksina neishranjenost tkiva.

Celulit nastaje zbog poremećaja mikrocirkulacije potkožnog tkiva. Masne ćelije zadržavaju više tečnosti i tako uvećane vrše pritisak na okolno tkivo i onemućavaju odlazak toksina i drugih štetnih materija, talože se masne ćelije i slabi vezivno tkivo što dovodi do karakterističnih deformiteta.

Upravo zato je mezoterapija metoda izbora kod uklanjanja celulita jer kokteli koji se primenjuju poboljšavaju opštu cirkulaciju i limfnu drenažu a samim tim i eliminaciju toksina. Osim toga oni utiču i na poboljšanje same strukture tkiva i uklanjanja nastalih deformiteta.

Mezoterapija lica (Mezolift):

Mezoterapijom unosimo neophodne vitamine, minerale, hijaluron, kolagen elastin i druge materije koje dovode do podmlađivanja kože lica dekoltea i ruku. Pažljivo spremljeni kokteli poboljšavaju produkciju i metabolizam kolagena i elastina kao i bolju oksigenizaciju i ishranu kože što dovodi po jedrijeg i svežijeg izgleda same kože, i ublažavanja dubokih bora i uklanjanja sitnijih bora.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Lidija Ostojic
  25.07.2018 11:44

  Dobar dan, htela bih da otklonim masne naslage sa stomaka mezoterapijskom metodom. Zanima me koliko je potrebno tretmana,i da li se brzo vracaju masne naslage? Takodje me zanima i cena po tretmanu?

  Goran Sarenac
  26.04.2017 11:13

  Epilacija nepozeljnih dlaka putem diodnog lasera podrazumeva trajno unistenje korena dlake gde se nalazi pigment dlake melanin,koji ustvari apsorbuje laserski zrak i putem fototermolize trajno unistava folikul dlake i matriks koji u sebi nosi genetsku informaciju o daljem rastu nepozeljnih dlaka.

  Anica
  01.03.2014 02:00

  koja je cena refleksologije stopala?

  Firme u blizini

  Poliklinika Diva, Kosovska 34, Stari grad, Beograd
  Centar za kozmetologiju Dr Ristin, Goce Delčeva 9/17, Novi Beograd, Beograd
  Bodyology estetic centar, Majke Jevrosime 10, Stari grad, Beograd
  Laser centar DreamSkin, Trnska 27, Vračar, Beograd
  Medisimo Clinic, Senjačka 21, Savski venac, Beograd
  Diva Laser Centar, Prote Mateje 9, Vračar, Beograd
  Laser Centar Beauty Lounge Clinic, Maršala Tolbuhina 2, Zemun, Beograd
  Laser centar Epil Studio, Štrosmajerova 9, Zemun, Beograd
  Body Beauty Balance 2020 Laser Centar, Golubačka 11, Zvezdara, Beograd
  No Vello laser centar, Kraljice Natalije 45, Stari grad, Beograd