Dodaj firmu

Čišćenje kancelarija MOKA

Kada Vam zatreba efikasno i profesionalno čišćenje objekata različite namene, MOKA je Vaš siguran partner. Veliki tim naše agencije spreman je da brzo odreaguje i za manje od 24 sata odgovori na bilo koju potrebu čišćenja Vaše kancelarije, lokala, magacina, hale
Pročitaj više

Bulevar Despota Stefana 66
Palilula, Beograd

Čišćenje kancelarija Radiance

Firma Radiance iz Beograda izvodi generalno čišćenje i održavanje objekata, izbacivanje šuta, raspremanja nakon adaptacije, održavanje zelenila i drugo
Pročitaj više

Narodnih heroja 38
Novi Beograd, Beograd

Čišćenje kancelarija Imperia Global

Imperia Global agencija za čišćenje nalazi se u Beogradu, ali svoje usluge može da ponudi širom zemlje. Bavi se održavanjem i čišćenjem stambenih i poslovnih objekata
Pročitaj više

Cvetanova ćuprija 20k
Zvezdara, Beograd

Fixed And Clean

Fixed and clean je agencija za čišćenje u stambenim i poslovnim prostorijama uz korišćenje najbolje ekološke biorazgradive hemije koja nakon upotrebe ostavlja dugotrajnu čistoću i miris. Neka Vaš prostor zablista, pozovite nas.
Pročitaj više

Husinskih rudara 26
Palilula, Beograd

Top Master Shine agencija za čišćenje

Osoblje naše agencije pruža Vam profesionalnu uslugu čišćenja prostora u kome živite ili radite. Osnovani smo pre 15 godina i, među prvim agencijama u Beogradu, počeli sa pružanjem čišćenja i održavanja vaših prostora.
Pročitaj više

Surčisnki put 64
Novi Beograd, Beograd

Flash & Fresh agencija za čišćenje

Za savršenu čistoću u Vašem životnom ili radnom okruženju, Flash & Fresh tim munjevito priskače u pomoć. Domen našeg rada obuhvata čišćenje i održavanje stanova, kancelarija, zgrada i drugih objekata na teritoriji Beograda i okoline.
Pročitaj više


Zemun, Beograd

Čišćenje kancelarija Čistoća i Sjaj D&I

Neka i Vaš dom ili zgrada zablistaju posebnim sjajem, uz profesionalnu pomoć agencije za čišćenje Čistoća i Sjaj D&I. Čišćenje objekata vrši se primenom visokokvalitetne nemačke hemije i profesionalne opreme.
Pročitaj više

Petra Kočića 22, Kaludjerica
Grocka, Beograd

Express cleaning čišćenje i održavanje objekata

Bilo da Vam je potrebna jednokratna usluga čišćenja stanova i kancelarija ili program tekućeg održavanja, preduzeće Express cleaning je pravi izbor za Vas. Naš rad karakteriše upotreba profesionalnih mašina i ekoloških proizvoda za čišćenje.
Pročitaj više

Mirijevsko brdo 60
Palilula, Beograd

EliteShine profesionalno čišćenje poslovnog ili stambenog prostora

Zajcova 10
Voždovac, Beograd

Čišćenje kancelarija - Baka i Maša

Čišćenje objekata nakon renoviranja, generalno čišćenje stanova i poslovnih prostora u Beogradu.
Pročitaj više


Rakovica, Beograd

Čišćenje kancelarija - ČISTO BEZ GREŠKE

Agencija za perfektno čišćenje poslovnih i stambenih prostora. Hitna služba za hitno čišćenje danas za danas, na teritoriji Beograda.
Pročitaj više


Novi Beograd, Beograd

Dzoger i Metla agencija za čišćenje kancelarija

Agencija za čišćenje sa kompletnim uslugama, od čišćenja stambenih i poslovnh prostora, održavanja travnatih površina, fino i grubo čišćenje nakon građevinskih radova i još mnogo toga u Beogradu.
Pročitaj više

Mihaila Todorovica 18dj
Zvezdara, Beograd

Čišćenje kancelarija ID Company agencija za čišćenje

Agencija za čišćenje i održavanje ID Company nudi sveobuhvatnu uslugu čišćenja i održavanja stambenih i poslovnih prostora, kao i uređenje zelenih površina. Nakon što detaljno sagledamo želje i potrebe naših klijenata, trudimo se da posao završimo kvalitetno i u dogovorenom roku.
Pročitaj više

Kneza Višeslava 63
Čukarica, Beograd

CITY CLEAN agencija za čišćenje

Molerova 11
Vračar, Beograd

Čišćenje kancelarija Agencija Cleaning 2014

Ukoliko želite da Vaš stambeni ili poslovni prostor bude čist i uredan, osoblje agencije Cleaning 2014 je pravi izbor za Vas. U našem radu koristimo savremenu opremu i ekološka sredstva što garantuje maksimalne rezultate. Takođe, vršimo sređivanje zgrada, dvorišta, podruma i garaža.
Pročitaj više

Branka Popovica 32a
Zvezdara, Beograd

Čišćenje kancelarija Sion Gard agencija za čišćenje

SION GARD d.o.o. je privredno društvo čije delovanje počiva na uvažavanju principa savremenog poslovanja, primeni najmodernijih metoda, tehnika i procedura u radu, te na apsolutnoj diskreciji i lojanosti klijentu.
Pročitaj više

Cvetanova ćuprija 20k
Zvezdara, Beograd

Čišćenje kancelarija Servis za ciscenje Vizija

Osnovna delatnost naše agencije za čišćenje je održavanje higijene stambenog i poslovnog prostora. Servis za čišćenje Vizija je porodična firma sa tradicijom dužom od 20 godina
Pročitaj više

Trscanska 70
Zemun, Beograd

Čišćenje kancelarija Agency Brilliant

Svima kojima je potrebno čišćenje i redovno održavanje stana,kuće ili poslovnog prostora, Agency Brilliant nudi svoje profesionalne usluge. Neka Vaš poslovni ili stambeni prostor zablista posebnim sjajem.
Pročitaj više

Mira Popare 109
Čukarica, Beograd

Postoje brojne agencije koje nude cišćenje kancelarija. Biznis uvek započinjemo jer želimo da zaradimo novac kao i iz ljubavi prema određenoj delatnosti. Kada pozovemo stranke, klijente, kupce u naše prostorije, odnosno kancelarije, najvažniji utisak ostavlja upravo – higijena.

Posao zahteva sto postotnu posvećenost – vi morate razmišljati o trendovima na tržištu, cenama robe, dobavljačima, marketingu... pa ko još ima vremena da misli i na čišćenje? Srećom, postoje profesionalci, servisi koji se bave pružanjem usluga čišćenja i održavanja objekata, u ovom slučaju vaših kancelarija.

Čišćenje kancelarije

U svakoj kancelariji ima mnogo računara, po čijim monitorima i kućištima nemilosrdno pada prašina; laptopovi, štampači, skeneri, fotokopir aparati – svi „vrište“ za uslugom čišćenja.

Sa druge strane, da bi se radni sto u kancelariji valjano očistio, potrebno je sve ukloniti sa njega, a vredni radnici će posle brisanja i dezinfikovanja površine, sve vratiti na svoje mesto kao što je i bilo. 

Pored toga, biće dezinfikovane i kvake, prekidači, telefoni... Cveće koje se nalazi unutar vaše kancelarije posebno voli da skuplja prašinu, koja se nalazi na svakom njegovom listu. Možete vi to obrisati i sami, za pet minuta, ali to neće biti detaljno i pedantno kao kada tim profesionalnog servisa očisti list po list vašeg cveća. 

Slike na zidovima, svakako upotpunjuju atmosferu u kancelarijskom prostoru, ali istovremeno i one skupljaju male, sive čestice, pa će morati da budu detaljno prebrisane.

Toaleti, koje koriste svi zaposleni, moraju da odišu svežinom i da mirišu osvežavajuće. Uz pomoć adekvatnih sredstava takav efekat će se postići nakon detaljnog pranja i dezinfekcije.

Podovi u kancelarijama obično su drveni, ali mogu biti i od mermera, granita, PVC podovi i slično. Oni se mogu dubinski oprati, i tu se misli na meke podne obloge, ili mašinski, kada se vrši i voskiranje tvrdih podnih obloga, tako da će vam to biti drugo „ogledalo“, ali koje se nalazi na podu. 

Čišćenje kancelarija – iskustva

Zavese koje se koriste u kancelarijama, najčešće su trakaste ili venecijaneri. Njih je inače teško očistiti bez profesionalne opreme, tako da su vam svakako neophodne usluge servisa za čićenje. 

Kada vam tim za održavanje poslovnih prostora i kancelarija po prvi put dođe na adresu, najčešće se radi generalno čišćenje, nakon čega samo sledi održavanje. To je sve po dogovoru, možete ugovoriti da tim dolazi dva puta nedeljno ili jednom sedmično, te par puta mesečno ili kvartalno. Naravno, usluge servisa za čišćenje i održavanje kancelarija možete iskoristiti i jednokratno, na primer, nakon krečenja kancelarije ili jednostavno želite generalno spremanje poslovnog prostora.

Cena je uvek niža ukoliko radnici dolaze češće kod vas, a ista zavisi i od veličine vaših kancelarija, te od same specifičnosti posla. Sredstva koja se koriste su sasvim neškodljiva.

Čišćenje kancelarija – cena:

Cene su u rasponu od 290 do 600 dinara po satu, a u zavisnosti od veličine vašeg prostora, učestalosti održavanja, da li je u pitanju generalno spremanje, vaša sredstva za higijenu, ili sredstva  servisa i sl.

*Cene su prikazene orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate servise za čišćenje ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane