Čišćenje i održavanje prostora Agency Brilliant

  • 6
  • %
5.00 | 11 ocena

O nama - AGENCY BRILLIANT


Specijalizovana agencija za čišćenje Agency Brilliant već dugi niz godina profesionalno se bavi čišćenjem i održavanjem stambenih i poslovnih prostora. Uslugu čišćenja i održavanja prostora formiramo prema željama i potrebama naših klijenata, a zahvaljujući profesionalnom i edukovanom osoblju, kao i upotrebi najkvalitetnijih ekoloških sredstava, u mogućnosti smo da udovoljimo svim Vašim zahtevima.


Agency Brilliant nudi Vam sledeće usluge:

-Čišćenje i održavanje prostora (stambeni i poslovni)

-Čišćenje nameštaja (sve vrste mebla, kože i eko-kože)

-Čišćenje vozila (komplet spoljašnje i unutrašnje)

-Čišćenje i zaštita mekih podnih obloga (tepiha, tepisona...)

-Čišćenje i zaštita tvrdih podnih obloga (granit, keramika, terazzo...)

-Hitne intervencije (čišćenje nakon požara, poplava...)

-Hausmajstor (redovno održavanje zgrada i sitne intervencije)

-Papirna konfekcija i potrošni materijal


Bilo da Vam je potrebno redovno održavanje firmi ili čišćenje stana, Agency Brilliant je prava adresa za Vas. U našem radu koristimo najsavremenije mašine i ekološka sredstva koja pored čišćenja imaju funkciju i da dezinfikuju prostor, a dugo iza sebe ostavljaju čist prostor i mirisnu notu.


Kako bismo Vaš prostor učinili besprekorno čistim i zdravim za život i rad, nudimo Vam:

-Redovno čišćenje prostora koje po dogovoru može biti dnevno, nedeljno ili mesečno;

-Generalno čišćenje prostora od poda do plafona, najčešće radi periodičnog održavanja higijene stana ili poslovnog prostora, nakon delimičnog renoviranja ili građevinskih radova, nakon proslava, radi primopredaje prostora.


Čišćenje kancelarija i održavanje poslovnog prostora je deo posla koji se ne sme zanemariti. Profesionalni tim agencije Brilliant će svojim marljivim, pouzdanim, i pre svega, diskretnim radom učiniti da Vaša kancelarija postane jedan prijatan ambijent za Vaše zaposlene i posetioce. Sa našom uslugom, čisti kancelarijski inventar i negovani tepisi, učiniće da Vaš poslovni prostor uvek bude blistav i uredan.


Još jedna od usluga koje nudimo je čišćenje nameštaja, bez obzira na materijal kojim je Vaš nameštaj obložen: različite vrste mebla, koža, eko-koža. U našem radu koristimo profesionalnu opremu kojom se efikasno otklanjaju razni mikroorganizmi, bakterije i grinje, koji su se vremenom nakupili u nameštaju i mogu da izazovu razne zdravstvene probleme. Profesionalno čišćenje nameštaja radimo po Vašim zahtevima, kako u stambenim, tako i u poslovnim prostorima, u prethodno dogovorenom terminu.


Naš rad karakteriše profesionalna i temeljna usluga, a ekološka sredstva koja koristimo su neutralna i ne izazivaju nikakva oštećenja površina, niti ugrožavaju zdravlje ljudi. Dolazak predstavnika agencije Brilliant na Vašu adresu, radi uvida u stanje prostora koji treba očistiti ili održavati je besplatan.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i obučenosti našeg tima, sve usluge izvršavamo u najkraćem mogućem roku i po visoko profesionalnim standardima. Zato nam se slobodno obratite sa potpunim poverenjem


Efikasno čišćenje stana i čišćenje firmi, po pristupačnim cenama
Održavanje poslovnog prostora na dnevnom, nedeljnom ili mesečnom


Agency Brilliant, Mira Popare 109, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

17.03.2020 11:39
Neregistrovan korisnik

Ljudi rade vrhunsko ciscenje i odrzavanje objekata

11.06.2016 07:23
Andrija Atanaskovic

Brzo i bez mnogo cekanja.Vredno i profesionalno osoblje brzo posle dogovora izlazi na teren.Ciscenje i odrzavanje prostora stambeni i poslovni,ciscenje namestaja,sve vrste mebla, koze i eko koze,ciscenje vozila unutra i spolja.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Usluge Ciscenje i odrzavanje objekata
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Čišćenje i održavanje prostora Agency Brilliant
  • agency brilliant,
  • ciscenje i odrzavanje prostora agency brilliant radno vreme,
  • ciscenje prostora,
  • odrzavanje prostora