Dodaj firmu

EliteShine profesionalno čišćenje poslovnog ili stambenog prostora

Obezbedite nikad jednostavnije čišćenje Vašeg stambenog ili poslovnog prostora, uz profesionalnu pomoć agencije EliteShine. Rad našeg stručnog i iskusnog tima radnika karakteriše pedantnost, preciznost i strogo poštovanje dogovorenih rokova...
Pročitaj više

Zajcova 10
Voždovac, Beograd

VB holistic - pomoć u kući

Agencija za pomoć u kući VB Holistic pruža Vam stručnu pomoć prilikom pronalaska odgovarajuće osobe za brigu o starima i pomoć u kući. U sklopu agencije nalazi se i psihološko savetovalište gde možete obaviti konsultacije sa psihologom i so...
Pročitaj više

Kralja Milutina 73
Savski venac, Beograd

Pomoć u kući Agencija SIS FAMILY DOO

Delatnost naše agencije je čišćenje i tekuće održavanje poslovnih objekata, kuća, stanova
Pročitaj više

Bulevar Mihaila Pupina 10D, lokal 80 YBC
Novi Beograd, Beograd

Mnogim porodicama povremeno zatreba pomoć u kući. Uzmimo za primer jednu sasvim prosečnu ženu današnjeg vremena. Udata je, ima dvoje ili troje dece, odgovoran posao i kuću o kojoj je potrebno brinuti svakoga dana. Možda je tu i kućni ljubimac ili stariji članovi porodice, deka i baka.

Kako sve postići za 24 časa? Samo na poslu, dama iz našeg primera provede najmanje osam sati; u prevozu ukupno 2 sata, što bi značilo da kada se pojavi kod kuće, to će već biti oko pet sati, pod uslovom da joj je radno vreme od osam. Uobičajeno je da firme rade od devet do pet, što bi dalje značilo da će kuća ovu gospođu videti tek oko šest sati.

Gde je tu vreme za pripremanje hrane, održavanje higijene kuće, peglanje veša..? Gde je vreme za odmor? Odgovor je – nema ga, bez angažovanja pomoći u kući.

Kućne pomoćnice

Kuća kao svaka kuća, zahteva mnogo stvari koje potrebno uraditi. Profesionalne kućne pomoćnice, najpre odlaze na pijacu i prodavnicu, kako bi nabavile sve što je potrebno za pripremu obroka za celu porodicu. Pošto spreme ručak, slede svi ostali poslovi, na primer, peglanje veša. 

Ukoliko je u pitanju petočlana porodica iz našeg primera, tu će biti ogromna gomila veša izvađenog iz mašine. To bi značilo sate i sate peglanja.

Dalje, usisavanje doma, brisanje prašine sa nameštaja, skidanje paučine, samo su neki od poslova koji se moraju obavljati gotovo svaki drugi-treći dan.

Kupatilo mora biti savršeno čisto, pa će vredna kućna pomoćnica oribati wc šolju, tuš kabinu ili kadu, lavabo, pločice...

Angažovana pomoćnica iz agencije za pomoć u kući, imaće puno posla i oko vaše kuhinje. Sem pranja sudova posle svakog obroka, tu je takođe ribanje sudopere koja mora biti blistavo čista, te šporeta, frižidera i svih kuhinjskih elemenata, zatim radne površine. Pošto je kuhinja mesto na kome se priprema hrana, sve mora biti cakum-pakum čisto i sređeno.

Ukoliko vaša kuća ima podrum i tavan, i njih je potrebno povremeno srediti, pa će i to biti na dnevnom rasporedu radnika agencija za pomoć u kući. 

Agencije za pomoć u kući

Zar ne biste više voleli da svoje vreme koje vam ostane nakon posla, a koga nikada ni nema dovoljno, ipak posvetite svojoj deci, na primer? Ukoliko to ne učinite sada, i posvetite se kući i njenom održavanju, nećete ni primetiti kada su vam deca porasla i žalićete za vremenom koje ste mogli da provedete sa njima.

Pomoć oko škole, domaćih zadataka, te pravilno vaspitavanje i davanje adekvatnih saveta – to je uloga roditelja koju niko drugi ne može zameniti. Da ne spominjemo ljubav, za koju je isto potrebno vreme da se pokaže. 

Jer, nije dovoljno deci samo dati novac za skupe patike, trenerku ili mobilni telefon; deca zahtevaju vreme i posvećenost njima.

Agencije za pomoć u kući će preuzeti breme vaših obaveza na sebe, pa će vama biti lakše da se okrenete onoj lepšoj strani života – svojoj deci, emotivnom partneru, vašim roditeljima, prijateljima, kumovima...

Imaćete više vremena za odlazak u bioskope, pozorišta, poslastičarnice i sve ono što porodični život čini tako dragocenim i lepim.

Sa druge strane, zahvaljujući pomoći u kući, sve će blistati i biti uredno, tako da je novac koji izdvajate za tu uslugu sasvim nevažna stavka spram svega što dobijate na drugoj strani, zahvaljujući dodatnom slobodnom vremenu.

Pomoć u kući – cena:

Cena ove usluge zavisi od ukupnog broja radnih sati u sedmici. Prosečna cena po satu je oko 290-600 dinara, a sve u zavisnosti da li su sredstva koja se koriste za spremanje kuće vaša ili ih donose radnici agencije.

*Cene su prikazane informativno, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate agencije za čišćenje i održavanje objekata ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane