Agencija Cleaning 2014

4.9 | 8 ocena
Ulica: Branka Popovica 32a
Grad: Beograd
Opština: Zvezdara
Agencija Cleaning 2014
Telefon: 011/
Mobilni: 061/
www.agencijacleaning.com

O nama

Agencija Cleaning 2014 nudi kompletnu uslugu čišćenja i održavanja stanova, kuća, poslovnih prostora i zgrada, po izuzetno povoljnim cenama. Pored toga, vršimo sređivanje dvorišta, travnjaka, podruma i garaža, kao i odnošenje nepotrebnih stvari. Takođe, otklanjamo sve vrste kvarova na električnim i vodovodnim instalacijama u Vašem domaćinstvu, zgradi ili poslovnom prostoru.

Zahvaljujući upotrebi savremenih mašina i opreme, kao i ekoloških sredstava za čišćenje, naš rad karakteriše pedantnost, preciznost, kao i strogo poštovanje rokova. Sa željom da Vaš prostor uvek bude čist i uredan, agencija Cleaning 2014 nudi Vam sledeće usluge:

 • Čišćenje stanova i kuća
 • Čišćenje poslovnih i industrijskih objekata
 • Čišćenje zgrada
 • Sređivanje travnjaka i dvorišta
 • Pranje tepiha

Polazeći od činjenice da je svako domaćinstvo posebno, agencija Cleaning 2014 trudi se da čišćenje i održavanje Vašeg stana ili kuće prilagodi Vašim potrebama, u skladu sa ubrzanim načinom života. Bilo da Vam je potrebno sređivanje kuhinje, kupatila, pranje tepiha, prozora i zavesa, dubinsko usisavanje ili sređivanje garaže, dvorišta i travnjaka, garantujemo vrhunski kvalitet usluge.

Posebnu pažnju u našem radu posvećujemo čišćenju i održavanju poslovnih i industrijskih objekata: kancelarije, škole, prodavnice, butici, fitnes klubovi i drugi sportski objekti, skladišta, ordinacije, hale, garaže, zanatski pogoni. U skladu sa Vašim potrebama i zahtevima pružamo različite usluge čišćenja i održavanja objekata: tekuće (rad higijeničarki u toku dana, u vremenskom periodu koji Vam najviše odgovara) i generalno (odnosi se na povremena čišćenja, kao i čišćenja posle adaptacije i građevinskih radova). Takođe, nudimo dubinsko pranje mekih podnih obloga, kao i pranje tvrdih podloga.

Osim kompletne brige o enterijeru Vašeg poslovnog prostora, agencija Cleaning 2014 pruža profesionalne usluge čišćenja i pranja eksterijera, fasada, kao i kompletnih zgrada, uz upotrebu ekoloških sredstava za higijenu. Brzo i lako obavljamo sledeće poslove: održavanje čistoće ulaza, ulaznih vrata, stepeništa, liftova, skidamo nepotrebne nalepnice i reklamni materijal, otklanjamo manje kvarove unutar zgrade – tekuće održavanje i čistimo prostor nakon građevinskih radova.

Neka i Vaša zgrada bude lepa, negovana i uredna, a stanari prezadovoljni.

Još jedna od usluga koje nudimo u okviru naše agencije je čišćenje podruma i garaža, kao i odvoženje starih i nepotrebnih stvari. Dugogodišnje iskustvo, upotreba profesionalnih uređaja, alata i transportnih sredstava, garantuje brzo i lako obavljanje poverenih poslova. Ukoliko želite da pored kuće i Vaše dvorište zablista, vršimo sređivanje travnjaka, živica, žbunja, staza i prilaznih puteva.

Agencija Cleaning 2014 pruža i usluge mašinskog pranja tepiha, itisona i tepih staza, po najpovoljnijim cenama. Upotrebom savremenih mašina i ekoloških sredstava uspešno otklanjamo i najsitnije čestice prljavštine (prašina, buđ), neprijatne mirise i fleke. Naš primarni cilj je visok nivo higijene u Vašem domu, kao i briga o zdravlju Vaših najmilijih.

Agencija Cleaning 2014, Branka Popovića 32a, Mirijevo, Beograd

Email: b.clean2014@gmail.com

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Neregistrovan korisnik
  20.06.2020 17:15

  Za svaku preporuku! Profesionalno, efikasno i izuzetno kvalitetno urađena usluga čišćenja zgrade u Čede Mijatovića. Komplimenti za celu ekipu.
  Upravnica zgrade

  Neregistrovan korisnik
  18.05.2020 20:33

  najbolji sve pohvale !!!!

  Iva Markovic
  19.03.2017 09:04

  Posebnu paznju u radu posvecujemo ciscenju i odrzavanju poslovnih i industrijskih objekata,kancelarije,skole,prodavnice,butici,fitnes klubovi i drugi sportski objekti, skladista,ordinacije,hale,garaze,zanatski pogoni.

  Firme u blizini

  Sion Gard održavanje objekata, Cvetanova ćuprija 20k, Zvezdara, Beograd
  Express cleaning čišćenje i održavanje objekata, Mirijevsko brdo 60, Palilula, Beograd
  Čišćenje podruma, tavana i deponija, Mite Ružića 17, Zvezdara, Beograd
  Fixed And Clean, Husinskih rudara 26, Palilula, Beograd
  AGENCIJA BARBIE CLEAN agencija za ciscenje, Janka Veselinovića 5, Vračar, Beograd
  Održavanje objekata Clean House, Isaka Njutna 29, Palilula, Beograd
  Servis CFC - mašinsko pranje podova, Svetozara Radojčića 68b, Zvezdara, Beograd, Zvezdara, Beograd
  TWINS odnošenje starih stvari, /, Vračar, Beograd