Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Nikolija Milojevic
Nano zaštita drveta u stvari znači da će ono biti zaštićeno od truljenja, pošto je drvo „živ“ materijal, a stalno je izloženo raznim uticajima, naročito ako se nalazi napolju, kao što su baštenske garniture, drvena stolarija, čamci...
Nikolina Pantelic
Nano zastita je odlicna vrsta autokozmeticke zastite koja je generalno poznata po tome da je u pocetku malo skuplja ali se na kraju kada saberete sve troskove ipak to sve i vise nego posebno isplati.
Ivan Stojanovic
U svakom pogledu je nano zastita nesto sto je veoma vazno. Cene po kojima ona moze da se uradi su naravno veoma razlicite i to je posebno veliki problem koliko mi se samo cini. za druge cene i nisam bas siguran.
Biljana Brankovic
Moj slobodan savet svim ljudima je da ukoliko vec imaju potrebu da grade kuci ili da je gradnja vec u toku a da pri tome imate i odredjene detalje koji su uradjeni od kamena, da u tom slucaju dobro platiti i uradite odmah adekvatnu zastitu nano cesticama.
Marko Petrovic
Nikada do sada nisam koristio Nano zastitu iz prostog razloga sto smatram da je ona cisto gubljenje vremena i nista vise od toga. Sa cenama takodje nista previse ne biste trebali da kuburite.
Jana Stankovic
Po meni ona moze da se uradi bez nekih previse velikih problema. Samo treba da imate dovoljno znanja i iskustva.
Dusan Markovic
Mora u svakom slucaju da se ova zastita lepo plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena.