Dodaj firmu

Poliranje auta Auto Detailing Neša

Auto Detaling Neša nalazi se na Paliluli. Pruža usluge poliranja, dubinskog pranja i čišćenja putničkih vozila i motocikala.
Pročitaj više

Đalinska 8, (Kotež)
Palilula, Beograd

Poliranje auta Pause Car Wash autoperionica

Autoperionica Pause nalazi se u vlasništvu vozača trka i ljubitelja automobila, što garantuje da će Vaš ljubimac dobiti vrhunski tretman kakav zaslužuje. Nudimo Vam detaljno, dubinsko pranje vozila, uz upotrebu najkvalitetnije kozmetike.
Pročitaj više

Ljubinke Bobić 9b
Novi Beograd, Beograd

Poliranje auta AC Krug auto pranje

Perfektnim radom obezbedili smo našoj auto perionici dobru reputaciju i stekli poverenje velikog broja naših sugrađana.
Pročitaj više

Voždovački kružni put 17a
Voždovac, Beograd

Lambo Detailing Beograd poliranje auta

Poliranje farova, premium detailing vozila, kompletno voskiranje i keramička zaštita vozila u Beogradu
Pročitaj više


Palilula, Beograd

Arhont Detailing poliranje auta

Auto detailing paketi, poliranje i keramika, full body detailing paketi i paketi održavanja za vaša vozila i brodove u Beogradu
Pročitaj više

Dragoslava Srejovića 1
Palilula, Beograd

Poliranje auta Akva P Auto perionica

Auto perionica Akva P nalazi se na Paliluli. Bavi se dubinskim pranjem vozila, spoljašnjim pranjem, poliranjem i voskiranjem putničkih vozila.
Pročitaj više

Kraljice Marije 41
Palilula, Beograd

Poliranje auta +OX Detailing

OX Detaling studio nalazi se u Zemunu. Detaljan detaling putničkih vozila i motora uz adekvatan tretman svih materijala u unutrašnjosti automobila.
Pročitaj više


Zemun, Beograd

Poliranje auta Dojčinović Autocentar

Autocentar Dojčinović nalazi se na Čukarici. Kvalitetno dubinsko i spoljašnje pranje automobila, vulkanizerske usluge, poliranje farova.
Pročitaj više

Milorada Jovanovića bb
Čukarica, Beograd

Poliranje auta Sinvuk autoperionica

Ukoliko želite da Vaš automobil uvek odiše čistoćom i mirisom, autoperionica Sinvuk je prava adresa za Vas. Domen našeg rada obuhvata dubinsko pranje putničkih automobila, kombija i lakih dostavnih vozila, poliranje automobila i farova, po pristupačnim cenama
Pročitaj više

Bulevar Kralja Aleksandra 84
Vračar, Beograd

Poliranje auta Car Detailing Pro by Željko Rodić

Ukoliko želite savršen izgled Vašeg vozila, izaberite najsavremenije poliranje Car Detailing Pro by Željko Rodić. Pored poliranja svih vrsta vozila, u našem moderno opremljenom servisu vršimo i dubinsko pranje vozila, keramičku zaštitu laka, kao i reparaciju kože.
Pročitaj više

Avalska 142ž, Železnik
Čukarica, Beograd

Poliranje auta Turbo carwash auto perionica

Auto perionica Turbo Car Wash nalazi se ispod Brankovog mosta i nudi kompletnu uslugu pranja svih vrsta putničkih, dostavnih i kombi vozila. Možete nas posetiti svaki dan i srediti Vašeg četvorotočkaša po najpovoljnijim cenama u gradu.
Pročitaj više

Braće Krsmanovica 12
Savski venac, Beograd

Poliranje auta NBGD Car Wash

Auto perionica NBGD CAR WASH pruza usluge odrzavanja i nege vaseg vozila po vrlo pristupacnim cenama
Pročitaj više

Pariske Komune 10
Novi Beograd, Beograd

Poliranje auta Deep Wash

Deep Wash profesionalno dubinsko pranje u Beogradu. Detaljno dubinsko pranje automobila i svih komponenti automobila.
Pročitaj više

Banjica
Voždovac, Beograd

Poliranje auta Čuki autoperionica

Autoperionica Čuki od 1998. godine nalazi se na Bežanijskoj kosi i nudi kompletno sređivanje za sva putnička i laka teretna vozila. Dok čekaju da njihov ljubimac dobije zasluženi tretman, vlasnici se mogu opustiti u prijatnom ambijentu kafića.
Pročitaj više

Rajkova 12
Novi Beograd, Beograd

Poliranje auta Auto pranje 36

Autoperionica u centru grada, pruža usluge vrhunskog kvaliteta, mesto gde se rade vrhunska hemijska čišćenja unutrašnjosti vozila po niskoj ceni.
Pročitaj više

Prote Mateje 40b
Vračar, Beograd

Poliranje auta Full Auto

Auto perionica Full Auto u svojoj raznovrsnoj ponudi ima sledece usluge: hemijsko (dubinsko) čišćenje automobila, mašinsko pranje automobila, poliranje automobila, voskiranje, poliranje farova i jos mnogo toga
Pročitaj više

Miljakovačke staze 151
Rakovica, Beograd

Poliranje auta Patrik auto perionica

Auto perionica Patrik pruža visokokvalitetnu uslugu pranja automobila i unutrašnjeg čišćenja. Za Vas smo otvoreni od 00-24h.
Pročitaj više

Zarija Vujoševića 2, Staro sajmište
Novi Beograd, Beograd

ZIA Premium Cleaning

Usluge generalnog čišćenja i održavanja stanova, enterijera, poslovnih prostora, kao i dubinsko pranja automobila, nameštaja, tepiha na teritoriji Beograda.
Pročitaj više


Voždovac, Beograd

Auto perionica Bogdanovic

Podarite Vašem četvorotočkašu vrhunsku svežinu i sjaj, posetite autoperionicu Bogdanović. Pranje vozila u našoj perionici vrši se uz upotrebu najsavremenije hemije koja je potpuno ekološka. Za sve naše verne klijente spremili smo brojne pogodnosti.
Pročitaj više

Zeleznicka 32
Surčin, Beograd

POLIRANJE AUTA BEOGRAD

Bilo da smo tek kupili nov automobil, ili svog četvorotočkaša imamo već par godina, potrebno je redovno poliranje auta, da bi on uvek blistao punim sjajem. 

Zaštita boje i laka (od štetnih dejstava vremenskih prilika - sunce, kiša, vetar, so...), otklanjanje raznih nečistoća (nastalih usled zagađenja iz vazduha, kamenca, ptičijeg izmeta), uklanjanje eventualnih ogrebotina - većina sredstava za poliranje postiže ovaj efekat hemijskom reakcijom ili abrazivnim dejstvom. 

Ukoliko poliranju auta ne bismo poklanjali neophodnu pažnju, vremenom bi karoserija našeg ljubimca izgubila na svojoj estetici, usled oksidacije laka i boje. To više ne bi bio isti auto, a niko od nas ne želi to, zar ne?

Mašinsko poliranje auta

Farbanje nije uvek nužno, i naravno, mnogo više košta. Mašinsko poliranje vašeg automobila je uvek dobro rešenje, zbog gorepomenute zaštite, kao i za vraćanje izbubljenog sjaja, naročito ako imate matirano vozilo. 

Mašinsko poliranje podrazumeva prelazak i do tri puta, koriščenjem mašine i profesionalnih pasti, te mleka i voska. 

Zbog čega poliranje vašeg automobila prepustiti profesionalcima?

Najčešće greške koje prave ljudi koji se odluče samostalno za ovu akciju su poliranje na izloženosti suncu, pa se automobil neravnomerno suši, tako da kasnije može izgledati „šaren“. Neadekvatno sredstvo kojim se polira, moglo bi izazvati grebanje laka, kao i pokreti neujednačeni i prebrzi, takođe mogu dovesti do efekta koji nikako ne želite. Ukoliko lak i boja ne upiju dobro polir pastu, a vi već žurite da prebrišete, umesto visokog sjaja, dobićete zaprljano vozilo.

Cene poliranja auta

Cena usluge politanja auta kreće se od 30eura do 300eura, u zavisnosti od vrste poliranja, kvaliteta paste, kao i od  kategorije vozila.  Radi opšte informisanosti, navešćemo da su vozila prve kategorije – sva putnička vozila osim džipova, vozila druge kategorije – laka teretna vozila, kombi vozila i džipovi, i vozila treće kategorije – ostala teretna vozila.

* Cene su date orijentaciono, predlažemo da za poliranje automobila kontaktirate firme koje se nalaze ispod teksta, kao i da pogledate aktivne akcije za poliranje vozila.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane