POLIRANjE AUTA mozete pogledati na delu kako izgleda u nekoj od sledecih perionica

Izaberite neku od autoperionica gde mozete raditi usugu POLIRANjE AUTA

Car detailing Titanium

Borska 94d
Rakovica, Beograd

Neka i Vaš automobil zablista specijalnim sjajem, izaberite Car Detailing Titanium. Upotrebom najsavremenijih Rupes Dual Action polir mašina i Karcher Professional mašina, kao i inovativne kozmetike Chemical Guys garantujemo vrhunski kvalitet usluge
Pročitaj više

Auto Detailing Neša

Đalinska 8, (Kotež)
Palilula, Beograd

Auto Detaling Neša nalazi se na Paliluli. Pruža usluge poliranja, dubinskog pranja i čišćenja putničkih vozila i motocikala.
Pročitaj više

Detailing Garage Miloš

Petra Tekelije 25
Borča, Beograd

Detaling Garage Miloš bavi se dubinskim pranjem i poliranjem, kao i keramičkom zaštitom automobila u Borči.
Pročitaj više

Autoperionica Pause Car Wash

Ljubinke Bobić 9b
Novi Beograd, Beograd

Autoperionica Pause nalazi se u vlasništvu vozača trka i ljubitelja automobila, što garantuje da će Vaš ljubimac dobiti vrhunski tretman kakav zaslužuje. Nudimo Vam detaljno, dubinsko pranje vozila, uz upotrebu najkvalitetnije kozmetike.
Pročitaj više

AKCIJE koje mozete iskoristiti za POPUST na uslugu POLIRANjA AUTA

Jednoslojno poliranje putničkih automobila i voskiranje tvrdim voskom već od 95 evra!
120 Eur 95 Eur
Jednoslojno poliranje putničkih automobila i voskiranje tvrdim voskom već od 95 evra! AKCIJA ističe za 6d 8h 17m 28s Pročitaj više
Dubinsko pranje putničkih automobila (detailing enterijera) već od 5.800 dinara!
7000 5800
Dubinsko pranje putničkih automobila (detailing enterijera) već od 5.800 dinara! AKCIJA ističe za 5d 14h 54m 52s Pročitaj više
Poliranje automobila veličine Punta, Opel Corsa ili Peugeot 2006
6000 4800
Poliranje automobila veličine Punta, Opel Corsa ili Peugeot 2006 AKCIJA ističe za 11h 41m 27s Pročitaj više
Pogledajte sve kupone (+3)

Auto pranje AC Krug

Voždovački kružni put 17a
Voždovac, Beograd

Perfektnim radom obezbedili smo našoj auto perionici dobru reputaciju i stekli poverenje velikog broja naših sugrađana.

Diamond Car detailing studio

Ruže Jovanović 6
Zvezdara, Beograd

Car detaling Diamond nalazi se na Zvezdari. Pruža usluge kompletnog detalinga enterijera, keramičke zaštite, voskiranja vozila, poliranja vozila i farova.

Danilo 10 Auto detailing

Slobodana Macure 9
Zemun, Beograd

Auto Detaling Danilo 10 dubinsko pranje i poliranje vozila nalazi se u Batajnici. Poliranje i dubinsko pranje putničkih i teretnih vozila.

Akva P Auto perionica

Kraljice Marije 41
Palilula, Beograd

Auto perionica Akva P nalazi se na Paliluli. Bavi se dubinskim pranjem vozila, spoljašnjim pranjem, poliranjem i voskiranjem putničkih vozila.

+OX Detailing


Zemun, Beograd

OX Detaling studio nalazi se u Zemunu. Detaljan detaling putničkih vozila i motora uz adekvatan tretman svih materijala u unutrašnjosti automobila.

Dubinsko pranje Železnik

Vuka Karadžića 15, Železnik
Čukarica, Beograd

Auto perionica u Železniku pruža dubinsko pranje automobila i svih vrsta vozila putničkog i teretnog programa.

BLACK & SHINE DETAILING - AUTOPERIONICA

Čingrijina bb
Zvezdara, Beograd

Auto perionica Black & Shine detaling nalazi se u Beogradu. Domaćinska atmosfera, kvalitetna usluga za sve vrste putničkih i teretnih vozila. Dubinsko pranje vozila, pink beskontaktno pranje vozila, najsavremeniji preparati za čišćenje vozila.

Mobilno poliranje farova

Jaše ignjatovića 21
Voždovac, Beograd

Ukoliko vam je potrebno mobilno poliranje farova Beograd i nemate vremena da odete do auto servisa pozovite nas

Autocentar Dojčinović

Milorada Jovanovića bb
Čukarica, Beograd

Autocentar Dojčinović nalazi se na Čukarici. Kvalitetno dubinsko i spoljašnje pranje automobila, vulkanizerske usluge, poliranje farova.

B-mol Auto perionica

Ustavska 11
Borča, Beograd

Auto perionica B-mol vrši uslužno pranje automobila, dubinsko pranje i poliranje automobila i farova.

Autoperionica Sinvuk

Bulevar Kralja Aleksandra 84
Vračar, Beograd

Ukoliko želite da Vaš automobil uvek odiše čistoćom i mirisom, autoperionica Sinvuk je prava adresa za Vas. Domen našeg rada obuhvata dubinsko pranje putničkih automobila, kombija i lakih dostavnih vozila, poliranje automobila i farova, po pristupačnim cenama

Ćuran auto perionica

Omladinskih brigada 18b
Novi Beograd, Beograd

Auto perionica Ćuran nudi širok asortiman usluga za sve vrste vozila po pristupačnim cenama. Upotrebom profesionalnih Karcher mašina i kvalitetne kozmetike učinićemo da Vaš četvorotočkaš blista kao nov kada izađe iz naše perionice.

Poliranje Car Detailing Pro by Željko Rodić

Avalska 142ž, Železnik
Čukarica, Beograd

Ukoliko želite savršen izgled Vašeg vozila, izaberite najsavremenije poliranje Car Detailing Pro by Željko Rodić. Pored poliranja svih vrsta vozila, u našem moderno opremljenom servisu vršimo i dubinsko pranje vozila, keramičku zaštitu laka, kao i reparaciju kože.

Turbo carwash auto perionica

Brace Krsmanovica 12
Savski venac, Beograd

Auto perionica Turbo Car Wash nalazi se ispod Brankovog mosta i nudi kompletnu uslugu pranja svih vrsta putničkih, dostavnih i kombi vozila. Možete nas posetiti svaki dan i srediti Vašeg četvorotočkaša po najpovoljnijim cenama u gradu.

Auto perionica NBGD Car Wash

Pariske Komune 10
Novi Beograd, Beograd

Auto perionica NBGD CAR WASH pruza usluge odrzavanja i nege vaseg vozila po vrlo pristupacnim cenama

Deep Wash dubinsko pranje

Banjica
Voždovac, Beograd

Deep Wash profesionalno dubinsko pranje u Beogradu. Detaljno dubinsko pranje automobila i svih komponenti automobila.

Bgd poliranje farova i poliranje automobila

Svetog Nikole 134a
Beograd

Kvalitetno poliranje farova u Beogradu sa nanokeramičkom zaštitom i upotrebu posebnih preparata.

Autoperionica Čuki

Rajkova 12
Novi Beograd, Beograd

Autoperionica Čuki od 1998. godine nalazi se na Bežanijskoj kosi i nudi kompletno sređivanje za sva putnička i laka teretna vozila. Dok čekaju da njihov ljubimac dobije zasluženi tretman, vlasnici se mogu opustiti u prijatnom ambijentu kafića.

Auto perionica Full Auto

Cerski venac 1d
Čukarica, Beograd

Auto perionica Full Auto u svojoj raznovrsnoj ponudi ima sledece usluge: hemijsko (dubinsko) čišćenje automobila, mašinsko pranje automobila, poliranje automobila, voskiranje, poliranje farova i jos mnogo toga

Auto perionica Patrik

Zarija Vujoševića 2, Staro sajmište
Novi Beograd, Beograd

Auto perionica Patrik pruža visokokvalitetnu uslugu pranja automobila i unutrašnjeg čišćenja. Za Vas smo otvoreni od 00-24h.

Auto pranje 36

Prote Mateje 40b
Vračar, Beograd

Autoperionica u centru grada, pruža usluge vrhunskog kvaliteta, mesto gde se rade vrhunska hemijska čišćenja unutrašnjosti vozila po niskoj ceni.

Bilo da smo tek kupili nov automobil, ili svog četvorotočkaša imamo već par godina, potrebno je redovno poliranje auta, da bi on uvek blistao punim sjajem. 

Zaštita boje i laka (od štetnih dejstava vremenskih prilika - sunce, kiša, vetar, so...), otklanjanje raznih nečistoća (nastalih usled zagađenja iz vazduha, kamenca, ptičijeg izmeta), uklanjanje eventualnih ogrebotina - većina sredstava za poliranje postiže ovaj efekat hemijskom reakcijom ili abrazivnim dejstvom. 

Ukoliko poliranju auta ne bismo poklanjali neophodnu pažnju, vremenom bi karoserija našeg ljubimca izgubila na svojoj estetici, usled oksidacije laka i boje. To više ne bi bio isti auto, a niko od nas ne želi to, zar ne?

Mašinsko poliranje auta

Farbanje nije uvek nužno, i naravno, mnogo više košta. Mašinsko poliranje vašeg automobila je uvek dobro rešenje, zbog gorepomenute zaštite, kao i za vraćanje izbubljenog sjaja, naročito ako imate matirano vozilo. 

Mašinsko poliranje podrazumeva prelazak i do tri puta, koriščenjem mašine i profesionalnih pasti, te mleka i voska. 

Zbog čega poliranje vašeg automobila prepustiti profesionalcima?

Najčešće greške koje prave ljudi koji se odluče samostalno za ovu akciju su poliranje na izloženosti suncu, pa se automobil neravnomerno suši, tako da kasnije može izgledati „šaren“. Neadekvatno sredstvo kojim se polira, moglo bi izazvati grebanje laka, kao i pokreti neujednačeni i prebrzi, takođe mogu dovesti do efekta koji nikako ne želite. Ukoliko lak i boja ne upiju dobro polir pastu, a vi već žurite da prebrišete, umesto visokog sjaja, dobićete zaprljano vozilo.

Cene poliranja auta

Cena usluge politanja auta kreće se od 30eura do 300eura, u zavisnosti od vrste poliranja, kvaliteta paste, kao i od  kategorije vozila.  Radi opšte informisanosti, navešćemo da su vozila prve kategorije – sva putnička vozila osim džipova, vozila druge kategorije – laka teretna vozila, kombi vozila i džipovi, i vozila treće kategorije – ostala teretna vozila.

* Cene su date orijentaciono, predlažemo da za poliranje automobila kontaktirate firme koje se nalaze ispod teksta, kao i da pogledate aktivne akcije za poliranje vozila.