Dodaj firmu

Aki Gagi Mile otkup sekundarnih sirovina i čišćenje dvorišta

Otkup sekundarnih sirovina, bele tehnike, auto delva, mesinga, bakra i drugog ootpada.
Pročitaj više


Zvezdara, Beograd

Čišćenje dvorišta Crna mamba

Crna Mamba vrši otkup sekundarnih sirovina, kao što su bakar, lim, gvožđe, olovo, tehnika, starih aparata i elektronskog otpada.
Pročitaj više


Novi Beograd, Beograd

Čišćenje dvorišta Radiance

Firma Radiance iz Beograda izvodi generalno čišćenje i održavanje objekata, izbacivanje šuta, raspremanja nakon adaptacije, održavanje zelenila i drugo
Pročitaj više

Narodnih heroja 38
Novi Beograd, Beograd

AGENCIJA BARBIE CLEAN agencija za ciscenje

Agencija za čišćenje Barbie Clean nalazi se na Vračaru. Specijalizovani su za čišćenje podruma, šupa i napuštenih stambenih objekata, odnošenje šuta, đubreta i stare bele tehnike.
Pročitaj više

Janka Veselinovića 5
Vračar, Beograd

Čišćenje dvorišta Čistoća i Sjaj D&I

Neka i Vaš dom ili zgrada zablistaju posebnim sjajem, uz profesionalnu pomoć agencije za čišćenje Čistoća i Sjaj D&I. Čišćenje objekata vrši se primenom visokokvalitetne nemačke hemije i profesionalne opreme.
Pročitaj više

Petra Kočića 22, Kaludjerica
Grocka, Beograd

EliteShine profesionalno čišćenje poslovnog ili stambenog prostora

Obezbedite nikad jednostavnije čišćenje Vašeg stambenog ili poslovnog prostora, uz profesionalnu pomoć agencije EliteShine. Rad našeg stručnog i iskusnog tima radnika karakteriše pedantnost, preciznost i strogo poštovanje dogovorenih rokova.
Pročitaj više

Zajcova 10
Voždovac, Beograd

Agencija za čišćenje Nena Cleaning

Agencija Nena Cleaning pruža profesionalne usluge čišćenja i održavanja za stambene i poslovne prostore u Beogradu, nudeći prilagođena rešenja, savremene tehnike i obučeno osoblje, dostupno svaki dan od 8 do 22h, za čistoću koja traje.
Pročitaj više


Novi Beograd, Beograd

Dzoger i Metla agencija za čišćenje dvorišta

Agencija za čišćenje sa kompletnim uslugama, od čišćenja stambenih i poslovnh prostora, održavanja travnatih površina, fino i grubo čišćenje nakon građevinskih radova i još mnogo toga u Beogradu.
Pročitaj više

Mihaila Todorovica 18dj
Zvezdara, Beograd

Čišćenje dvorišta Albert Boss

Čišćenje podruma, magacina, ostava, garaža, kancelarija, stanova. odnošenje starih stvari na teritoriji Beograda i okoline.
Pročitaj više


Novi Beograd, Beograd

Čišćenje dvorišta ID Company agencija za čišćenje

Agencija za čišćenje i održavanje ID Company nudi sveobuhvatnu uslugu čišćenja i održavanja stambenih i poslovnih prostora, kao i uređenje zelenih površina. Nakon što detaljno sagledamo želje i potrebe naših klijenata, trudimo se da posao završimo kvalitetno i u dogovorenom roku.
Pročitaj više

Kneza Višeslava 63
Čukarica, Beograd

Čišćenje dvorišta Agencija Cleaning 2014

Ukoliko želite da Vaš stambeni ili poslovni prostor bude čist i uredan, osoblje agencije Cleaning 2014 je pravi izbor za Vas. U našem radu koristimo savremenu opremu i ekološka sredstva što garantuje maksimalne rezultate. Takođe, vršimo sređivanje zgrada, dvorišta, podruma i garaža.
Pročitaj više

Branka Popovica 32a
Zvezdara, Beograd

Otkup sekundarnih sirovina Neša

Otkup i plaćanje na licu mesta za sekundarne sirovine, gvožđe, bakar, mesing, staru belu tehniku, kablove na teritoriji celog Beograda
Pročitaj više

Dimitrija Savića 41
Novi Beograd, Beograd

Da li vam je potrebno cišćenje dvorišta? Stari „Pony“ bicikl koji nema jedan točak i zvonce? Guma od automobila na kojoj smo se ljuljali kao deca? Probušena „bubamara“? Da, to su lepe uspomene, ali zašto da trule i propadaju u vašem dvorištu, na suncu, kiši, snegu...? Ako već ne postoji lepše mesto za njih, onda je svakako vreme da ih se rešite, tako što ćete pozvati servis ili agenciju koji se bave čišćenjem dvorišta.

Čišćenje dvorišta – iskustva

Na kraju, ko želi zapušteno dvorište? Prostor ispred kuće, sa zelenim travnjakom, lepim cvećem i baštenskim stolom i stolicama na kojima se odmaraju ukućani i njihovi gosti – to je prava slika. A dvorište, puno kojekakve starudije, pa šta to govori o vlasnicima te kuće?

Ili su previše emotivno vezani za svoje stare stvari, ljubomorno ih čuvajući „ako im jednoga dana možda zatrebaju“, ili su previše neodgovorni da pozovu servis za čišćenje i za malo uloženog novca dobiju dvorište kao novo.

Mnogi ljudi zarade nešto para, jer se u dvorištu nalaze stvari koje se mogu otkupiti. Tako čišćenje dvorišta možete i unovčiti.

Ako stvari baš ničemu ne mogu poslužiti, sem stvaranju prašine i neprijatnih mirisa, njima sledi odvoz na najbližu gradsku deponiju.

Razmislite – kome bi stare stvari iz vašeg dvorišta mogle biti potrebne? Ukoliko se mogu popraviti – taj bicikl kome fali jedan točak, lanac ili zvonce, nekom bi dobro došao, neko će ga srediti, prefarbati i voziti; vaš stari alat – zna se da alatke dugo traju, pa će nekom vašem poznaniku poslužiti kada majstoriše po kući. Primera ima mnogo.

Ako baš i ne znate nikoga kome sve te stvari mogu poslužiti, odabrani servis za čišćenje uglavnom zna na koju adresu polovne stvari mogu otići. 

Čišćenje dvorišta – kako se radi?

Agencija za čišćenje će organizovati radnike, vozila i transport na željenu lokaciju. Takođe, kada dvorište bude oslobođeno od viška stvari, pristupa se njegovom čišćenju. 

Na kraju, dobijate čist beton, zeleni travnjak i sve što vam sada ostaje jeste da zasadite cveće, i popijete kaficu na tremu ispred svoje kuće. 

Čišćenje dvorišta – cena:

Za uslugu čišćenja dvorišta potrebno je izdvojiti od 350 do 450 dinara po satu, dok odvoz starih stvari se naplaćuje u proseku oko 1000 dinara za područje Beograda, a ako se nepotrebne stvari odvoze van grada, naplaćuje se 40 do 45 dinara po kilometru.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane