Top Master Shine čišćenje i održavanje

0.0 | 0 ocena
Ulica: Surčisnki put 64
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
Top Master Shine čišćenje i održavanje
Mobilni: 062/
ciscenjetms.rs

O nama

Ukoliko želite da Vaš stambeni ili radni prostor bude bepsrekorno čist i osvežen prava adresa za vas je firma Top Master Shine čišćenje i održavanje. Osnovani smo pre 15 godina i, među prvima u Beogradu, počeli smo sa pružanjem profesionalnih usluga čišćenja prostora u kome živite ili radite.

Ogromno iskustvo na održavanju higijene, pedatnost i profesionalizam u radu, povoljne cene usluga, osnovne su karakteristike zbog kojih je naša firma stekla poverenje bezbroj klijenata.

Neke od naših usluga su:

 • Generalno čišćenje stambenog prostora
 • Generalno čišćenje poslovnog prostora
 • Generalno čišćenje zgrada
 • Mašinsko pranje tepiha i itisona
 • Mašinsko pranje tvrdih podova
 • Mašinsko pranje nameštaja
 • Mašinsko pranje cevi

U održavanju higijene vaših domova, kancelarija, proizvodnih hala, stambenih zgrada i drugih objekata, koristimo najsavremenije mašine, alate, opremu kao i sredstva za čišćenje, renomiranih svetskih proizvođača. Kako smo mi ozbiljna firma, vodimo računa ne samo o higijeni Vašeg prostora, već i o vašem zdravlju, pa tako u čišćenju upotrebljavamo samo preparate koji ne škode ljudskom organizmu, odnosno organska, PH neutralna, antibakterijska i antialergijska sredstva.

Usluge čušćenja pružamo nedeljno, mesečno, jednokratno, ili kad god Vi to poželite. Odluka je na Vama.

Da bi Vaš prostor bio čist, najpre je potrebno da nas kontaktirate, zatim mi dolazimo kod Vas kako bismo procenili obim posla i cenu usluge. Potom, od nas ćete dobiti pisanu ponudu sa preciznim detaljima naših usluga i vaših obaveza. Nakon toga mi odgovorno pristupamo poslu, a kada ga obavimo vi ćete zasigurno uživati, i opet nas pozvati kada Vam bude potrebna ozbiljna firma za čišćenje.

Generalno čišćenje kuća i stanova
Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da očistite svoj dom mi smo tu za Vas, jer to je naš posao. Visoki standardi higijene, naš uigran tim i predanost naših zaposlenih u čišćenju vaše kuće ili stana, garancija su da nećete imati ni najmanju zamerku.

Generalno čišćenje i održavanje poslovnog prostora
Da bi produktivnost vaših zaposlenih bila na višem nivou važno je i da rade u čistom i urednom radnom prostoru. Prema nekim istraživanjima, uredno radno okruženje jedan je od bitnih elemenata koji utiču na koncentraciju i bolji radni učinak.

Generalno čišćenje stambenih zgrada
Čista i uredna zgrada podiže komfor stanovanja na viši nivo, obezbeđujući istovremeno optimalne higijenske standarde svih stanara koji u njoj žive. Čistoća zgrade i zajedničkog prostora je veoma važna i zbog zdravlja svake porodice, posebno dece, utiska posetioca, a pored toga podiže ugled i vrednost same nekretnine. Ukoliko želite da vaša zgrada, ulaz, liftovi i zajedničke prostorije budu uredni i čisti sve poslove oko čišćenje i održavanje prepustite našem servisu. Decenijsko iskustvo, uigran tim profesionalaca, poštovanje rokova i ugovorenih obaveza garantuju vam najkvalitetniju uslugu generalnog čišćenja zgrada u okruženju.

Čišćenje stambenih zgrada podrazumeva: skidanje paučine, odstranjivanje reklamnog materijala, kompletno brisanje staklenih površina na ulaznim vratima, brisanje ulaznih vrata, brisanje ormara za struju, brisanje poštanskih sandučića, brisanje gelendera, brisanje poda, vrata i zidova lifta, metlanje stepeništa i hodnika, pranje stepeništa i hodnika, brisanje prekidača (svetlo, zvono), metlanje ispred ulaza zgrade, brisanje otirača u ulazu zgrade...

Pored održavanja higijene u Vašoj kući, stanu, vikendici, kancelariji, firmi, pogonu, firma Top Master Shine nudi Vam i usluge mašinskog pranja tepiha, tvrdih podova, nameštaja i cevi.

Mi brinemo o higijeni Vašeg prostora, a vi štedite svoje vreme i uživate u čistom i mirišljavom okruženju!

Pozovite nas i uveriteti se da nema boljih od nas!

Radno vreme
Ponedeljak - Nedelje: od 00 do 24 h


Top Master Shine čišćenje i održavanje
Surčisnki put 64, Novi Beograd
E-mail: info@ciscenjetms.rs

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Neregistrovan korisnik
  11.04.2020 18:06

  Da

  Firme u blizini

  Čišcenje i Održavanje Objekata NEW YORK TRADE, Koste Glavinića 2, T.C. Senjak, Savski venac, Beograd
  Servis za ciscenje Vizija, Trscanska 70, Zemun, Beograd
  Odrzavanje higijene objekata Altona, Riste Marjanovica 25, Čukarica, Beograd
  Ciscenje i odrzavanje Fresh & Clean, Pop Lukina 17, Beograd, Savski venac, Beograd
  Agencija SIS FAMILY DOO, Bulevar Mihaila Pupina 10D, lokal 80 YBC, Novi Beograd, Beograd
  Čišćenje i održavanje prostora Agency Brilliant, Mira Popare 109, Čukarica, Beograd
  Tanimi agencija za čišćenje, Bulevar Mihajla Pupina 205/73, Novi Beograd, Beograd
  ID Company čiščenje i održavanje objekata, Arčibalda Rajsa 11, Čukarica, Beograd
  Immo Clean čišćenje i održavanje, Arčibalda Rajsa 11 v, Čukarica, Beograd
  Baka Savka cleaning solutions, Petra Lekovića 6, Čukarica, Beograd