Dodaj firmu

Agencija Lave čišćenje kuće

Čišćenje i održavanje objekata nakon građevinskih radova, čišćenje podova, brisanje prozora pre useljenja na teritoriji cele Srbije
Pročitaj više


Novi Beograd, Beograd

Čišćenje kuće Radiance

Firma Radiance iz Beograda izvodi generalno čišćenje i održavanje objekata, izbacivanje šuta, raspremanja nakon adaptacije, održavanje zelenila i drugo
Pročitaj više

Narodnih heroja 38
Novi Beograd, Beograd

AGENCIJA BARBIE CLEAN agencija za ciscenje

Agencija za čišćenje Barbie Clean nalazi se na Vračaru. Specijalizovani su za čišćenje podruma, šupa i napuštenih stambenih objekata, odnošenje šuta, đubreta i stare bele tehnike.
Pročitaj više

Janka Veselinovića 5
Vračar, Beograd

Čišćenje kuće Čistoća i Sjaj D&I

Neka i Vaš dom ili zgrada zablistaju posebnim sjajem, uz profesionalnu pomoć agencije za čišćenje Čistoća i Sjaj D&I. Čišćenje objekata vrši se primenom visokokvalitetne nemačke hemije i profesionalne opreme.
Pročitaj više

Petra Kočića 22, Kaludjerica
Grocka, Beograd

EliteShine profesionalno čišćenje poslovnog ili stambenog prostora

Obezbedite nikad jednostavnije čišćenje Vašeg stambenog ili poslovnog prostora, uz profesionalnu pomoć agencije EliteShine. Rad našeg stručnog i iskusnog tima radnika karakteriše pedantnost, preciznost i strogo poštovanje dogovorenih rokova...
Pročitaj više

Zajcova 10
Voždovac, Beograd

Čišćenje kuće Tanimi agencija za čišćenje

Agencija TANIMI nudi širok asortiman usluga čišćenja i održavanja poslovnih, stambenih i ugostiteljskih objekata. Upotrebom profesionalne opreme renomiranih svetskih proizvođača i atestiranih sredstava, garantujemo visok nivo usluge, u najkr...
Pročitaj više

Bulevar Mihajla Pupina 205/73
Novi Beograd, Beograd

Top Master Shine agencija za čišćenje

Osoblje naše agencije pruža Vam profesionalnu uslugu čišćenja prostora u kome živite ili radite. Osnovani smo pre 15 godina i, među prvim agencijama u Beogradu, počeli sa pružanjem čišćenja i održavanja vaših prostora.
Pročitaj više

Surčisnki put 64
Novi Beograd, Beograd

Čišćenje kuće ID Company agencija za čišćenje

ID Company nudi sveobuhvatnu uslugu čišćenja i održavanja stambenih i poslovnih prostora, kao i uređenje zelenih površina. Nakon što detaljno sagledamo želje i potrebe naših klijenata, trudimo se da posao završimo kvalitetno i u dogovorenom ...
Pročitaj više

Kneza Višeslava 63
Čukarica, Beograd

Express cleaning čišćenje i održavanje objekata

Bilo da Vam je potrebna jednokratna usluga čišćenja stanova i kancelarija ili program tekućeg održavanja, preduzeće Express cleaning je pravi izbor za Vas. Naš rad karakteriše upotreba profesionalnih mašina i ekoloških proizvoda za čišćenje...
Pročitaj više

Mirijevsko brdo 60
Palilula, Beograd

CITY CLEAN agencija za čišćenje

Neka Vaš životni ili radni prostor odiše čistoćom, pozovite CITY CLEAN agencija za čišćenje. Profesionalne i stručne ekipe u svom radu koriste najsavremenije mašine i sredstva vodećih svetskih proizvođača, što garantuje maksimalne rezultate....
Pročitaj više

Molerova 11
Vračar, Beograd

VB holistic - pomoć u kući

Agencija za pomoć u kući VB Holistic pruža Vam stručnu pomoć prilikom pronalaska odgovarajuće osobe za brigu o starima i pomoć u kući. U sklopu agencije nalazi se i psihološko savetovalište gde možete obaviti konsultacije sa psihologom i so...
Pročitaj više

Kralja Milutina 73
Savski venac, Beograd

Čišćenje kuće Agencija Cleaning 2014

Ukoliko želite da Vaš stambeni ili poslovni prostor bude čist i uredan, osoblje agencije Cleaning 2014 je pravi izbor za Vas. U našem radu koristimo savremenu opremu i ekološka sredstva što garantuje maksimalne rezultate. Takođe, vršimo sr...
Pročitaj više

Branka Popovica 32a
Beograd

Čišćenje kuće Agencija SIS FAMILY DOO

Delatnost naše agencije je čišćenje i tekuće održavanje poslovnih objekata, kuća, stanova
Pročitaj više

Bulevar Mihaila Pupina 10D, lokal 80 YBC
Novi Beograd, Beograd

Čišćenje kuće nije lak posao. Mnogo domaćica koje žive sa svojim porodicama u kući, složiće se da je daleko teže srediti kuću, nego što se očisti i spremi stan. Zašto je to tako? Najpre, kuća obično ima veću kvadraturu, i često se radi oko sto kvadratnih metara, dok sa druge strane prosečni stan ima oko šezdesetak kvadrata. Zatim, kuća ima razne „budžake“, ostave, prostore ispod stepenica, a da ne spominjemo da je tu tavan, podrum i dvorište.

Sada nam je svima jasno zašto je tako teško srediti kuću i zbog čega nam je najčešće potrebna usluga tima servisa koji se profesionalno bave čišćenjem i održavanjem objekata.

Čišćenje kuće

Ako biste krenule od zida do zida, od poda do plafona, prizemlje kuće, pa prvi sprat, možda imate i drugi, ili tavan, pa se vratite dole u podrum i na kraju vas čeka dvorište – to je posao ne za jednu osobu, nego bar za petoro ljudi.

Nemojte se libiti da potražite usluge servisa za čišćenje, jer u današnje vreme brzog tempa života, to nije više privilegija bogatašica, već sasvim prosečnih i običnih žena. 

Dakle, kada pozovete tim servisa da vam sredi kuću, znajte da će najpre sva prašina iz nje biti uklonjena – vrlo brzo ćete prodisati punim plućima; tepisi će biti usisani, protrešeni, a moguća je i usluga mašinskog polu-suvog, suvog i mokrog pranja mekih podnih obloga. Naravno, nameštaj će ovom prilikom biti pomeren kako bi se zavirilo u sve uglove i ćoškiće.

Prašina obožava da pada po tapaciranom nameštaju, pa će vrlo brzo odatle biti usisana. I svi drugi predmeti u vašoj kući rado „druguju“ sa prašinom, kao što su raznorazni ukrasi koje imate u ormanima, regalima, zatim lampe, lusteri, stolovi od kompjutera, stakleni stolovi, slike na zidovima, televizori, a posebno je nezgodno sobno cveće, jer se ono mora brisati list po list.

Jednostavno, prašina je nemolosrdna, ona pada 24 časa dnevno, svuda i tako od vaše kuće pravi neugledan prostor.

Šta podrazumeva čišćenje kuće?

Ipak, mala siva zrnca zvana prašina, nisu jedino sa čime bi se trebalo boriti. Na primer, sudopera je posebno ugroženo područje vaše kuhinje, i njen kolega šporet; beli frižider na svom vrhu često zna da bude tamno siv; pločice obično isprskane od ručka koji se svakodnevno kuva.

Sa druge strane, kupatilo, koje se koristi mnogo puta na dan, i ono u prizemlju kao i na spratu, iziskuje posebnu higijenu i dezinfekciju. Za to će se koristiti odgovarajuća sredstva koja su potpuno neškodljiva za vas, kao i za okolinu.

Sve utičnice i prekidači u kući biće temeljno obrisani, lusteri i lampe; paučina će biti uklonjena. 

Čišćenje tavana i podruma kuće

Ovo su rizična mesta, retko ko ih redovno čisti, ali se ipak često koriste. Uglavnom tamo odlažemo sve što nam nije potrebno, pa vremenom ovakva mesta postaju pravo ruglo. Da na vašem tavanu i u podrumu, miševi i pacovi ne bi počeli „kolo da vode“, usluge servisa za čišćenje će biti neophodne. 

Kada se haos od gomile stvari sredi, izbaci ono što je nepotrebno, podovi počiste, a paučina skine, vi ćete dobiti sasvim nove i uredne prostorije.

Čišćenje dvorišta kuće

Dvorište je lepo ako u njemu cvetaju ruže, na primer. Sa druge strane, ako za negu cveća baš i nemate vremena, nužno je da prostor ispred i oko kuće bude čist i sređen. Vetar može doneti razne otpatke po travi, betonski delovi dvorišta koji se stalno koriste pri ulasku i izalsku iz kuće, lako se prljaju...

Dvorište je ogledalo vaše kuće i pre nego što neko uđe u nju, njime ostavljate prvi utisak na vaše posetioce, i ne dozvolite da komšije vode tračeve o nedovoljnoj urednosti prostora ispred vaše kuće, već obratno – da vas pitaju za savet – koji je to servis za čišćenje i održavanje objekata sredio vašu kuću?

Čišćenje kuća – cena:

Za uslugu čišćenja kuće, potrebno je izdvojiti od 290 do 600 dinara po satu, a cena zavisi od kvadrature, potom da li su sredstva za higijenu vaša ili se koriste sredstva servisa za čićenje, da li postoje neki specifični zahtevi i slično.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate servise za čišćenje ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane