Dodaj firmu

Čišćenje podruma, tavana i deponija

Čišćenje podruma, tavana i odnošenje starih stvari na deponiju naša su specijalnost!
Pročitaj više

Mite Ružića 17
Zvezdara, Beograd

AGENCIJA BARBIE CLEAN agencija za ciscenje

Agencija za čišćenje Barbie Clean nalazi se na Vračaru. Specijalizovani su za čišćenje podruma, šupa i napuštenih stambenih objekata, odnošenje šuta, đubreta i stare bele tehnike.
Pročitaj više

Janka Veselinovića 5
Vračar, Beograd

Čišćenje tavana Čistoća i Sjaj D&I

Neka i Vaš dom ili zgrada zablistaju posebnim sjajem, uz profesionalnu pomoć firme Čistoća i Sjaj D&I. Čišćenje objekata vrši se primenom visokokvalitetne nemačke hemije i profesionalne opreme. Pored toga, nudimo kompletne građevinske uslu...
Pročitaj više

Petra Kočića 22, Kaludjerica
Grocka, Beograd

EliteShine profesionalno čišćenje poslovnog ili stambenog prostora

Obezbedite nikad jednostavnije čišćenje Vašeg stambenog ili poslovnog prostora, uz profesionalnu pomoć agencije EliteShine. Rad našeg stručnog i iskusnog tima radnika karakteriše pedantnost, preciznost i strogo poštovanje dogovorenih rokova...
Pročitaj više

Zajcova 10
Voždovac, Beograd

Čišćenje tavana Albert Boss

Čišćenje podruma, magacina, ostava, garaža, kancelarija, stanova. odnošenje starih stvari na teritoriji Beograda i okoline.
Pročitaj više


Novi Beograd, Beograd

Čišćenje tavana Crna mamba

Crna Mamba vrši otkup sekundarnih sirovina, kao što su bakar, lim, gvožđe, olovo, tehnika, starih aparata i elektronskog otpada.
Pročitaj više


Novi Beograd, Beograd

Odnošenje starih stvari KIKI

Odnosimo nepotrebnu staklariju, ormane, belu tehniku, televizore, alate, male kućne aparate, radijatoreNudimo brzu i kvalitetnu uslugu, uvek dolazimo kada to klijentu najviše odgovara…
Pročitaj više


Voždovac, Beograd

Čišćenje tavana Dario

Otpad za otkup sekundarnih sirovina „Dario“ na jednom mestu, vrši otkup najrazličitijih vrsta sekundarnih sirovina, po najpovoljnijim uslovima u gradu. Domen naših usluga podrazumeva otkup mašina, bojlera, električnih šporeta, frižidera, zam...
Pročitaj više

Nikole Grulovića 69đ
Zvezdara, Beograd

Potrebno vam je cišćenje tavana? „Šta to šuška na tavanu“ – naziv je jedne dečije pesmice. Ako imate gomilu starudije na tavanu, onda će ova pesma postati realnost, i stvarno ćete čuti šuškanje možda nekog pacova ili miša, ili mačke koja juri za njima. Zamislite da se sve to dešava u gluvo doba noći – i dobili smo dobar scenario za horor film!

Šalu na stranu, ako imate višak stvari na svom tavanu, vreme je da pozovete profesionalni servis ili agenciju koji će za vas odneti nepotrebne i neupotrebljive stvari.

Čišćenje tavana – iskustva

Možete vi da krenete i sami u akciju rašćišćavanja tavana. Ali, postoji jedno veliko „ali“. 

Pošto na vašem tavanu, verovatno postoje ogromne kutije pune koječega, biće vam potrebna veoma velika fizička snaga da te kutije sa tavana spustite u dvorište kuće i odnesete do kontejnera. I tu se javlja problem. Tolike stare stvari u kontejner ne mogu ni da stanu, a ne smete ih ostavljati ni pored kontejnera.

Dalje, možda nemate vozilo kojim biste sve to prebacili do najbliže gradske deponije. I na kraju, čak i da ste sve ove prethodno nabrojane „nivoe“ prešli, ostaje vam mukotrpan posao čišćenja tavana, od prašine koja se tu taložila godinama, zajedno sa starim stvarima, jer vi tom prostoru niste ranije ni mogli prići da ga valjano očistite.

Dakle – pozovite profesionalce da ovaj posao odrade za vas!

Čišćenje tavana – kako se radi?

Jedna vaša odluka i telefonski poziv, sve su što vas deli od novog, čistog i slobodnog tavana. Ukoliko vaše stare stvari sa tavana i dalje imaju neku upotrebnu vrednost, može se desiti da se dogovorite sa agencijom za čišćenje i oko otkupne cene. 

Druga varijanta je da se takve stvari, koje još mogu poslužiti, poklone nekome kome su potrebne. Ako vi znate takve ljude, agencija će stvari prebaciti na željenu adresu, a ako želite da pokonite stvari a ne znate kome, profesionalni radnici znaju, i time ćete usrećiti nekoga.

Treća varijanta jeste da stvari više ne mogu da se koriste, i u tom slučaju angažovani servis će nepotrebne kutije i stvari sa vašeg tavana odvesti do gradske deponije.

Cena nikada ne može biti previsoka, jer možda možete i zaraditi u celoj priči, a ako ne, učinili ste dobro delo poklanjanjem upotrebljivih stvari a vi ste dobili nov, oslobođen tavan.

Čišćenje tavana – cena:

Za uslugu čišćenja tavana potrebno je izdvojiti od 350 do 450 dinara po satu, dok odvoz starih stvari se naplaćuje u proseku oko 1000 dinara za područje Beograda, a ako se nepotrebne stvari odvoze van grada, naplaćuje se 40 do 45 dinara po kilometru.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane