Flash & Fresh Čišćenje i Održavanje

5.0 | 1 ocena

Grad: Beograd
Opština: Zemun
Mobilni: 060/
www.flashfresh.in.rs

O nama

FLASH & FRESH ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE

Flash & Fresh pruža usluge čišćenja i održavanja stanova, kancelarija, zgrada i drugih objekata na teritoriji Beograda i okoline. Iako je kompanija relativno mlada po osnivanju 2017. godine, naš tim poseduje dugogodišnje iskustvo u bavljenju ovim poslom.

Ukoliko želite savršeno čist i mirisan životni ili radni prostor, kompanija Flash & Fresh je pravi izbor za Vas. Naš profesionalni i maksimalno posvećen tim može da ponudi adekvatan odgovor na sve zahteve koje postavlja savremen, ubrzan način života.

Flash & Fresh nudi usluge čišćenja i održavanja u sledećim objektima:

 • Stanovi
 • Poslovni prostori
 • Zgrade
 • Apartmani
 • Teretane
 • Fitnes centri

Primarna delatnost kompanije Flash & Fresh jeste čišćenje stambenih prostorija, bilo da želite redovno održavanje higijene ili čišćenje nakon građevinskih radova. Primenom vrlo efikasnih sredstava za čišćenje, naš profesionalni i stručni tim osvežiće izgled Vašeg doma. Takođe, nudimo uslugu čišćenja tepiha što će omogućiti dodatni sjaj Vašem prostoru.

Održavanje čistoće u stambenoj zgradi vrlo je važno, jer se nečistoće i prašina iz zajedničkih prostorija unose i u Vaš dom. Flash & Fresh pruža usluge održavanja higijene u zgradama prema detaljno preciziranom planu čišćenja koji je maksimalno prilagođen potrebama Vaše stambene zajednice.

Uredne i čiste radne prostorije doprinose većoj efikasnosti i motivisanosti radnika, pri čemu su značajno umanjene šanse da dođe do njihovog razboljevanja i odsustvovanja sa posla. Ako održavanje Vašeg radnog prostora prepustite Flash & Fresh timu možete očekivati visok standard usluge, profesionalnost i ispunjenje svih Vaših zahteva, kako bismo zajedno stvorili pozitivno i efikasno radno mesto za sve.

Specijalnost firme Flash & Fresh je čišćenje teretana i fitnes centara koji su savršena okruženja za kultivaciju bakterija i gljivica. Primenom jedinstvenog rotacionog sistema čišćenja objekat će zablistati od poda do plafona, a Vaši članovi će uživati u prijatnom, svežem mirisu. Naročita pažnja posvećena je održavanju higijene u toaletima i svlačionicama kroz koje dnevno prođe veliki broj ljudi.

Radno vreme:
svaki dan od 08-20h

Flash & Fresh čišćenje i održavanje, Zemun, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Odrzavanje higijene objekata Altona, Riste Marjanovica 25, Čukarica, Beograd
  Sion Gard održavanje objekata, Cvetanova ćuprija 20k, Zvezdara, Beograd
  HOUSEKEEPING BEOGRAD, Livadska 14a, Zvezdara, Beograd
  Čišćenje i održavanje prostora Agency Brilliant, Mira Popare 109, Čukarica, Beograd
  Čišćenje objekata EKO-KLINER, Braće Jerković 117, Voždovac, Beograd
  ID Company čiščenje i održavanje objekata, Arčibalda Rajsa 11, Čukarica, Beograd
  Immo Clean čišćenje i održavanje, Arčibalda Rajsa 11 v, Čukarica, Beograd
  Top Master Shine čišćenje i održavanje, Surčisnki put 64, Novi Beograd, Beograd