Dodaj firmu

Agencija Lave mašinsko pranje podova

Čišćenje i održavanje objekata nakon građevinskih radova, čišćenje podova, brisanje prozora pre useljenja na teritoriji cele Srbije
Pročitaj više


Novi Beograd, Beograd

Mašinsko pranje podova Radiance

Firma Radiance iz Beograda izvodi generalno čišćenje i održavanje objekata, izbacivanje šuta, raspremanja nakon adaptacije, održavanje zelenila i drugo
Pročitaj više

Narodnih heroja 38
Novi Beograd, Beograd

Mašinsko pranje podova Clean Shop

Najam i servis profesionalnih mašina za pranje i čišćenje podova na teritoriji Beograda ali i cele Srbije. Dodatne usluge su u vidu čišćenja podova, pranja tepiha, hoblovanja parketa i drugih
Pročitaj više

Svetozara Radojčića 68b
Zvezdara, Beograd

Mašinsko pranje podova Imperia Global

Imperia Global agencija za čišćenje nalazi se u Beogradu, ali svoje usluge može da ponudi širom zemlje. Bavi se održavanjem i čišćenjem stambenih i poslovnih objekata
Pročitaj više

Cvetanova ćuprija 20k
Zvezdara, Beograd

Fixed And Clean

Fixed and clean je agencija za čišćenje u stambenim i poslovnim prostorijama uz korišćenje najbolje ekološke biorazgradive hemije koja nakon upotrebe ostavlja dugotrajnu čistoću i miris. Neka Vaš prostor zablista, pozovite nas.
Pročitaj više

Husinskih rudara 26
Palilula, Beograd

Dzoger i Metla mašinsko pranje podova

Agencija za čišćenje sa kompletnim uslugama, od čišćenja stambenih i poslovnh prostora, održavanja travnatih površina, fino i grubo čišćenje nakon građevinskih radova i još mnogo toga u Beogradu.
Pročitaj više

Mihaila Todorovica 18dj
Zvezdara, Beograd

Mašinsko pranje podova MOKA

Kada Vam zatreba efikasno i profesionalno čišćenje objekata različite namene, MOKA je Vaš siguran partner. Veliki tim naše agencije spreman je da brzo odreaguje i za manje od 24 sata odgovori na bilo koju potrebu čišćenja Vaše kancelarije, l...
Pročitaj više

Bulevar Despota Stefana 66
Palilula, Beograd

Mašinsko pranje podova, kao što sam naziv kaže, radi se uz pomoć mašina koje su namenjene za to. Mogu se oprati podovi od raznih materijala kao što su parket, pločice, granit, mermer, beton, laminat, guma, fero beton...

Mašinsko čišćenje podova

Usluga mašinskog pranja podova se obično koristi od strane pravnih lica i preduzetnika, i to da bi se očistile hale, proizvodni pogoni, ili možda da bi se kancelarijama vratio stari sjaj koji su imale nekada.

Isto tako, podovi se veoma prljaju gde god cirkuliše veliki broj ljudi, pa se bez mašina ovakvi podovi ne mogu ni oprati. Zbog toga je ova usluga vrlo često primenjivana u tržnim centrima, šoping molovima, lokalima...

Na ovaj način se čiste i podovi magacina, fabrika, raznih sala i hala...

Potrebno je imati u vidu da ručno pranje podova nikada ne bi dalo isti efekat kao kada se za to koriste mašine i hemijska sredstva koja dubinski uklanjaju nečistoće. Ponekad su te nečistoće veoma stare, praktično zalepljene za podlogu, tako da ih je jako teško odstraniti. Ali, kada se radi mašinsko pranje, onda je sve to jednostavno, obavlja se brzo, pedantno i na kraju, sve blista.

Mašinsko pranje podova može da se koristi i kod pranja ulaza u stambenim zgradama, ako stanari nisu zadovoljni uslugama koje dobijaju na redovan način.

Iznajmljivanje mašina za pranje podova

Možda želite da sami operete svoje podove, ali nemate mašine, a sa druge strane, ne postoji ni računica da ovakve mašine kupujete, jer su vam potrebne samo ponekad? Baš zbog toga je idealno rešenje da iznajmite mašine za pranje podova.

Njih možete da pronađete kod istih firmi koje ovakvu uslugu pružaju, a oglašene su na stranici na kojoj pratite ovaj naš tekst.

Održavanje na dnevnom nivu u nekom trenutku će postati nedovoljno i biće potrebna usluga mašinskog pranja podova. Kada se radi pranje uz pomoć mašina, tada se po pravilu koriste jače hemikalije, koje mogu da uklone sve prljavštine.

Tokom rada se koriste i specijalni filcevi, da bi se odstranila prljavština koja se taložila kroz dugi vremenski period.

Posle završenog mašinskog pranja podova, može vam biti ponuđena usluga poliranja, impregnacije, ili kristalizacije, ali to zavisi od vrste poda, kao i od toga kakvi su vaši zahtevi. Ispravnom negom podova, vi utičete da oni dugo vremena izgledaju kao novi, jer se sprečava habanje, oštećenja izazvana hemikalijama i mehanička oštećenja.

Uz pomoć mašina može da se čisti i kamen i itisoni.

Mašinsko pranje podova cena

Koja će cena biti za mašinsko pranje podova, zavisi od nekoliko faktora. Pre svega, bitna je površina podova koji se peru, zatim, stepen njihove zaprljanosti i slično. U obzir se uzima i vreme provedeno u radu, kao i vrsta objekta koja je tretirana. Zbog toga je vaša najbolja odluka da pozovete firme koje se bave ovom delatnošću i da se detaljno informišete o svemu što vas zanima, odnosno da iznesete svoje zahteve i biće vam saopštena konkretna i precizna cena.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane