Dodaj firmu

Aki Gagi Mile otkup sekundarnih sirovina i čišćenje ostava

Otkup sekundarnih sirovina, bele tehnike, auto delva, mesinga, bakra i drugog ootpada.
Pročitaj više


Zvezdara, Beograd

Haus Majstor Bane

Haus Majstor Bane pruža uslige sitnih popravki po kući na teritoriji Beograda i okoline. Sitne popravke u vezi sa strujom, vodom, malim kućnim aparatim, popravkom klime i drugo
Pročitaj više

Karaburma
Palilula, Beograd

AGENCIJA BARBIE CLEAN agencija za ciscenje

Agencija za čišćenje Barbie Clean nalazi se na Vračaru. Specijalizovani su za čišćenje podruma, šupa i napuštenih stambenih objekata, odnošenje šuta, đubreta i stare bele tehnike.
Pročitaj više

Janka Veselinovića 5
Vračar, Beograd

Čišćenje ostava Čistoća i Sjaj D&I

Neka i Vaš dom ili zgrada zablistaju posebnim sjajem, uz profesionalnu pomoć agencije za čišćenje Čistoća i Sjaj D&I. Čišćenje objekata vrši se primenom visokokvalitetne nemačke hemije i profesionalne opreme.
Pročitaj više

Petra Kočića 22, Kaludjerica
Grocka, Beograd

EliteShine profesionalno čišćenje poslovnog ili stambenog prostora

Obezbedite nikad jednostavnije čišćenje Vašeg stambenog ili poslovnog prostora, uz profesionalnu pomoć agencije EliteShine. Rad našeg stručnog i iskusnog tima radnika karakteriše pedantnost, preciznost i strogo poštovanje dogovorenih rokova.
Pročitaj više

Zajcova 10
Voždovac, Beograd

Dzoger i Metla agencija za čišćenje ostava

Agencija za čišćenje sa kompletnim uslugama, od čišćenja stambenih i poslovnh prostora, održavanja travnatih površina, fino i grubo čišćenje nakon građevinskih radova i još mnogo toga u Beogradu.
Pročitaj više

Mihaila Todorovica 18dj
Zvezdara, Beograd

Čišćenje ostava Albert Boss

Čišćenje podruma, magacina, ostava, garaža, kancelarija, stanova. odnošenje starih stvari na teritoriji Beograda i okoline.
Pročitaj više


Novi Beograd, Beograd

Čišćenje ostava Crna mamba

Crna Mamba vrši otkup sekundarnih sirovina, kao što su bakar, lim, gvožđe, olovo, tehnika, starih aparata i elektronskog otpada.
Pročitaj više


Novi Beograd, Beograd

Čišćenje ostava KIKI

Odnosimo nepotrebnu staklariju, ormane, belu tehniku, televizore, alate, male kućne aparate, radijatoreNudimo brzu i kvalitetnu uslugu, uvek dolazimo kada to klijentu najviše odgovara…
Pročitaj više


Voždovac, Beograd

Interesuje vas cišćenje ostava? Hajde da malo „premotamo film“ unazad: nekada smo imali gramofone, kasetofone,  pa mini linije ili CD plejere; ili, imali smo video rikordere, video plejere, sada imamo DVD plejere ili filmove gledamo online; ili, imali smo „debele televizore“, a sada imamo sasvim ravne, LCD ili plazma televizore. 

Primera ima mnogo. Nekada smo sve te stvari veoma skupo plaćali, i možda nam je žao da se ratosiljamo te tehnike ili bilo čega drugog, ali je činjenica da one ničemu više ne služe.

Čišćenje ostava – iskustva

Trendovi se veoma brzo menjaju, mi ih pratimo, a hrpa starih stvari u našim ostavima raste li raste. Jednoga dana to će postati velika gomila, koja će vam možda pasti na glavu kada otvorite vrata ostave! Šalu na stranu, potreban vam je servis koji će taj prostor očistiti za vas!

Možda sami ne možete da se organizujete iz nekog razloga, na primer, previše je starih stvari, one su teške, vi nemate adekvatno vozilo i tome slično. Nemojte se mučiti. 

Najpre, možda možete i profitirati. Ukoliko su stvari iz vaše ostave još uvek upotrebljive, profesionalni servisi će vam možda ponuditi realnu otkupnu cenu. Ili, druga varijanta jeste da se ove stvari poklone nekome kome su neophodne.

U slučaju da stare stvari iz vaše ostave nemaju nikakvu upotrebnu svrhu, servis za čišćenje će odneti nepotrebne stvari na gradsku deponiju.

Čišćenje ostava – kako se radi?

Zaista, dovoljan je samo jedan telefonski poziv i vi ćete veoma brzo imati čistu ostavu, oslobođenu od viška nepotrebnih stvari.

Profesionalni servisi organizuju vozila, prenos stvari i čišćenje same ostave. Cena nikada ne može biti visoka spram novog prostora koji dobijate i osećaja da ste možda nekome pomogli ko može da iskoristi vaše nepotrebne stvari. 

Dovoljno je samo da posmatrate kako se prostor oslobađa u veoma kratkom roku, od nečega što se tu taložilo godinama, a možda i decenijama.

Važno je ne oklevati, donesite odluku da želite da se rešite nečega što nema upotrebnu svrhu za vas, i vaša ostava će ponovo biti slobodna!

Čišćenje ostava – cena:

Cena čišćenja se kreće po satu od 350 do 450 dinara.

Otkupna cena je po dogovoru, a prevoz se naplaćuje u proseku oko 1000 dinara za područje Beograda, dok je cena po kilometru van grada od 40 do 45 dinara. 

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane