Dodaj firmu

Akcija prodaja polovne robe

Akcija se bavi i prodajom polovnog nameštaja. Ako tražite povoljne komade nameštaja, kod nas možete pronaći kvalitetne polovne stvari po pristupačnim cenama.
Pročitaj više

Grocka, Beograd
Grocka, Beograd

Otkup sekundarnih sirovina Neša

Otkup i plaćanje na licu mesta za sekundarne sirovine, gvožđe, bakar, mesing, staru belu tehniku, kablove na teritoriji celog Beograda
Pročitaj više

Dimitrija Savića 41
Novi Beograd, Beograd

Aki Gagi Mile otkup sekundarnih sirovina i čišćenje garaža

Otkup sekundarnih sirovina, bele tehnike, auto delva, mesinga, bakra i drugog ootpada.
Pročitaj više


Zvezdara, Beograd

Čišćenje garaža Radiance

Firma Radiance iz Beograda izvodi generalno čišćenje i održavanje objekata, izbacivanje šuta, raspremanja nakon adaptacije, održavanje zelenila i drugo
Pročitaj više

Narodnih heroja 38
Novi Beograd, Beograd

AGENCIJA BARBIE CLEAN agencija za ciscenje

Agencija za čišćenje Barbie Clean nalazi se na Vračaru. Specijalizovani su za čišćenje podruma, šupa i napuštenih stambenih objekata, odnošenje šuta, đubreta i stare bele tehnike.
Pročitaj više

Janka Veselinovića 5
Vračar, Beograd

Čišćenje garaža Čistoća i Sjaj D&I

Neka i Vaš dom ili zgrada zablistaju posebnim sjajem, uz profesionalnu pomoć agencije za čišćenje Čistoća i Sjaj D&I. Čišćenje objekata vrši se primenom visokokvalitetne nemačke hemije i profesionalne opreme.
Pročitaj više

Petra Kočića 22, Kaludjerica
Grocka, Beograd

EliteShine profesionalno čišćenje poslovnog ili stambenog prostora

Obezbedite nikad jednostavnije čišćenje Vašeg stambenog ili poslovnog prostora, uz profesionalnu pomoć agencije EliteShine. Rad našeg stručnog i iskusnog tima radnika karakteriše pedantnost, preciznost i strogo poštovanje dogovorenih rokova.
Pročitaj više

Zajcova 10
Voždovac, Beograd

Čišćenje garaža - Baka i Maša

Čišćenje objekata nakon renoviranja, generalno čišćenje stanova i poslovnih prostora u Beogradu.
Pročitaj više


Rakovica, Beograd

Dzoger i Metla agencija za čišćenje garaža

Agencija za čišćenje sa kompletnim uslugama, od čišćenja stambenih i poslovnh prostora, održavanja travnatih površina, fino i grubo čišćenje nakon građevinskih radova i još mnogo toga u Beogradu.
Pročitaj više

Mihaila Todorovica 18dj
Zvezdara, Beograd

Čišćenje garaža Albert Boss

Čišćenje podruma, magacina, ostava, garaža, kancelarija, stanova. odnošenje starih stvari na teritoriji Beograda i okoline.
Pročitaj više


Novi Beograd, Beograd

Čišćenje garaža Crna mamba

Crna Mamba vrši otkup sekundarnih sirovina, kao što su bakar, lim, gvožđe, olovo, tehnika, starih aparata i elektronskog otpada.
Pročitaj više


Novi Beograd, Beograd

Čišćenje garaža ID Company agencija za čišćenje

Agencija za čišćenje i održavanje ID Company nudi sveobuhvatnu uslugu čišćenja i održavanja stambenih i poslovnih prostora, kao i uređenje zelenih površina. Nakon što detaljno sagledamo želje i potrebe naših klijenata, trudimo se da posao završimo kvalitetno i u dogovorenom roku.
Pročitaj više

Kneza Višeslava 63
Čukarica, Beograd

CITY CLEAN agencija za čišćenje

Molerova 11
Vračar, Beograd

Čišćenje garaža sigurno nije omiljeni zadatak. Možda u vašoj garaži i dalje čuvate svoj stari bicikl koji više ni nema jedan točak, samo zato što ste emotivno vezani za njega? Sve je to lepo, ali zar nije previše stvari koje su nam drage, a koje više nemaju nikakvu upotrebnu svrhu?

Takve stvari nam oduzimaju slobodan prostor, stvaraju nered, skupljaju prašinu i šire neprijatne mirise. To vam zaista nije potrebno – pozovite servis da za vas odbaci višak stvari i uradi adekvatno čišćenje vaše garaže.

Čišćenje garaža – iskustva

Čišćenje garaže koja je zajednička, na primer, u višespratnoj stambenoj zgradi, nije isto što i čišćenje ostave ili podruma i tavana. Garaža ima drugu funkciju, stoga potrebno je patos u garaži mašinski oprati dva puta godišnje.

Ukoliko se ovaj prostor isuviše često koristi, preporučuje se čišćenje čak i jednom mesečno. Čista garaža je veoma bitna, jer vama na obući ostaje sva prljavština koja se tamo nalazi, a vi potom sve to unosite u svoju kuću. 

Profesionalni servis će obavestiti sve stanare dve nedelje unapred. 

Čišćenje garaža – kako se radi?

Ovo nije nimalo jednostavan posao, i sastoji se iz više koraka. 

Najpre će uz pomoć mašina biti opran patos garaže, a zatim na isti način prostor ispred garaže. Garažna vrata biće očišćena sa obe strane, a vredni radnici će ukloniti i svu paučinu sa zidova. 

U garaži se nalaze i prekidači i vatrogasni aparati, pa će i oni biti prebrisani od prljavštine i prašine. 

Takođe, biće očišćene sve lampe, i instalacione cevi koje su montirane na zidovima.

Stanari višespratnica teško se mogu sami organizovati ko će i kada da čisti zajedničku garažu, stoga je najbolje obratiti se profesionalnom servisu. Vi to sami ne možete obaviti tako pedantno i stručno, iz prostog razloga što nemate mašine koje su namenjene za to. Sa druge strane, svađa među komšijama je vrlo verovatna opcija.

Kao što smo naveli u tekstu iznad, stanari bivaju obavešteni o datumu kada će se izvesti čišćenje garaže, kako bi toga dana svi automobili bili izveženi ispred. Samo čišćenje traje jedan dan i posle toga, možete vratiti svoja vozila u novu, očišćenu garažu. 

Čišćenje garaža – cena:

Cena se kreće u proseku oko 700 dinara po satu.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane