Dodaj firmu

Čišćenje podruma Albert Boss

Čišćenje podruma, magacina, ostava, garaža, kancelarija, stanova. odnošenje starih stvari na teritoriji Beograda i okoline.
Pročitaj više


Novi Beograd, Beograd

Čišćenje podruma - Čišćenje podruma, tavana i deponija

Čišćenje podruma, tavana i odnošenje starih stvari na deponiju naša su specijalnost!
Pročitaj više

Mite Ružića 17
Zvezdara, Beograd

Čišćenje podruma Crna mamba

Crna Mamba vrši otkup sekundarnih sirovina, kao što su bakar, lim, gvožđe, olovo, tehnika, starih aparata i elektronskog otpada.
Pročitaj više


Novi Beograd, Beograd

AGENCIJA BARBIE CLEAN agencija za ciscenje

Agencija za čišćenje Barbie Clean nalazi se na Vračaru. Specijalizovani su za čišćenje podruma, šupa i napuštenih stambenih objekata, odnošenje šuta, đubreta i stare bele tehnike.
Pročitaj više

Janka Veselinovića 5
Vračar, Beograd

Čišćenje podruma Čistoća i Sjaj D&I

Neka i Vaš dom ili zgrada zablistaju posebnim sjajem, uz profesionalnu pomoć agencije za čišćenje Čistoća i Sjaj D&I. Čišćenje objekata vrši se primenom visokokvalitetne nemačke hemije i profesionalne opreme.
Pročitaj više

Petra Kočića 22, Kaludjerica
Grocka, Beograd

EliteShine profesionalno čišćenje poslovnog ili stambenog prostora

Obezbedite nikad jednostavnije čišćenje Vašeg stambenog ili poslovnog prostora, uz profesionalnu pomoć agencije EliteShine. Rad našeg stručnog i iskusnog tima radnika karakteriše pedantnost, preciznost i strogo poštovanje dogovorenih rokova...
Pročitaj više

Zajcova 10
Voždovac, Beograd

Čišćenje podruma KIKI

Odnosimo nepotrebnu staklariju, ormane, belu tehniku, televizore, alate, male kućne aparate, radijatoreNudimo brzu i kvalitetnu uslugu, uvek dolazimo kada to klijentu najviše odgovara…
Pročitaj više


Voždovac, Beograd

Čišćenje podruma Agencija Cleaning 2014

Ukoliko želite da Vaš stambeni ili poslovni prostor bude čist i uredan, osoblje agencije Cleaning 2014 je pravi izbor za Vas. U našem radu koristimo savremenu opremu i ekološka sredstva što garantuje maksimalne rezultate. Takođe, vršimo sr...
Pročitaj više

Branka Popovica 32a
Zvezdara, Beograd

Svima pre ili kasnije zatreba cišćenje podruma. Kada nam nešto više nije potrebno, najčešće tu stvar odložimo u podrum. I tako svaki put. Svakoga dana, svakoga meseca, svake godine. Vremenom, naš podrum postane prenatrpan, i ni mi sami ne možemo više da se snađemo u njemu.

       

Čak i da nem zatreba neka stvar koju smo davno odložili, mi je ni ne možemo naći u takvom džumbusu. Osim toga, ovakvi podrumi se ni ne mogu očistiti kako treba, jer ni ne možemo prići u sve ćoškove i kutove, iz prostog razloga jer se svuda nalaze kojekakve stvari.

Čišćenje podruma – iskustva

Budimo realni – takve stvari nam najverovatnije nikada neće ni biti potrebne. Mi smo ih davno zamenili novim, a i te nove ćemo jednoga dana opet staviti u taj isti podrum. Da ne bismo upali u začarani krug, potrebno je da podrum očistimo. Kako? Tako što ćemo pozvati servis ili agenciju koji pružaju ovakve usluge. 

Dok profesionalni radnici budu raščišćavali vaš podrum, vi ćete imati uvid u stvari koje se tu nalaze, odnosno, moći ćete da odvojite ako neka stvar još ima upotrebnu vrednost i ukoliko želite da je sačuvate. Ostale odlaze na deponiju, gde im je i mesto. 

Čišćenje podruma – kako se radi?

Najpre, u ovoj varijanti možete i zaraditi. Kako? Ukoliko vaše stvari, odbačene u podrumu, i dalje mogu da se koriste, kao što je razni alat, stari bicikl koji je moguće popraviti ili polovna šivaća mašina, profesionalni servis za čišćenje može vam ponuditi realnu otkupninu.

Ukoliko to ne želite, a imate nameru da stvari poklonite nekome kome su potrebne i kome će značiti, agencija za čišćenje će odvesti višak stvari iz podruma na željenu adresu. Postoji i varijanta da ne znate nekoga kome bi vaše stvari bile neophodne – i za to postoji rešenje, servis će pronaći ljude kojima će pokloniti vaše polovne stvari. 

U nekoj opciji, da ne želite zauvek da se rešite stvari iz podruma, ali ih više ni tu ne možete zadržati, postoji mogućnost da se stvari privremeno ili na neodređeno vreme odlože u odgovarajući magacin. 

Na kraju, sve što više ne služi ničemu, i što samo pravi nered i širi prašinu i neprijatne mirise, odvozi se vozilom profesionalnog servisa na najbližu gradsku deponiju.

Servis za čišćenje će urediti vaš podrum, tako da više nema prašine, paučine, prljavštine...

Dakle, za koju god opciju da se odlučite, vi ste profitirali: da li ste zaradili od otkupa stvari, ili ste usrećili nekoga ili ste dobili čist i sređen podrum. Pozovite brojeve telefona ispod našeg teksta i ne gubite vreme!

Čišćenje podruma – cena:

Za uslugu čišćenja podruma potrebno je izdvojiti od 350 do 450 dinara po satu, dok odvoz starih stvari se naplaćuje u proseku oko 1000 dinara za područje Beograda, a ako se nepotrebne stvari odvoze van grada, naplaćuje se 40 do 45 dinara po kilometru.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane