Dodaj firmu

Kliners Agencija za čiscenje

Agencija za čišćenje u Beogradu, specijalizovana za sve vrste ćišćenje, posebno za industrijsko čišćenje i čišćenje suvim ledom.
Pročitaj više

Spasenovićeva 12a
Čukarica, Beograd

Agencija za čišćenje MOKA

Kada Vam zatreba efikasno i profesionalno čišćenje objekata različite namene, MOKA je Vaš siguran partner. Veliki tim naše agencije spreman je da brzo odreaguje i za manje od 24 sata odgovori na bilo koju potrebu čišćenja Vaše kancelarije, lokala, magacina, hale
Pročitaj više

Bulevar Despota Stefana 66
Palilula, Beograd

Agencija SIS FAMILY DOO

Delatnost naše agencije je čišćenje i tekuće održavanje poslovnih objekata, kuća, stanova
Pročitaj više

Bulevar Mihaila Pupina 10D, lokal 80 YBC
Novi Beograd, Beograd

Servis za ciscenje Vizija

Osnovna delatnost naše agencije za čišćenje je održavanje higijene stambenog i poslovnog prostora. Servis za čišćenje Vizija je porodična firma sa tradicijom dužom od 20 godina
Pročitaj više

Trscanska 70
Zemun, Beograd

Agencija za čišćenje Agency Brilliant

Svima kojima je potrebno čišćenje i redovno održavanje stana,kuće ili poslovnog prostora, Agency Brilliant nudi svoje profesionalne usluge. Neka Vaš poslovni ili stambeni prostor zablista posebnim sjajem.
Pročitaj više

Mira Popare 109
Čukarica, Beograd

CITY CLEAN agencija za čišćenje

Neka Vaš životni ili radni prostor odiše čistoćom, pozovite CITY CLEAN agencija za čišćenje. Profesionalne i stručne ekipe u svom radu koriste najsavremenije mašine i sredstva vodećih svetskih proizvođača, što garantuje maksimalne rezultate.
Pročitaj više

Molerova 11
Vračar, Beograd

Fixed And Clean

Fixed and clean je agencija za čišćenje u stambenim i poslovnim prostorijama uz korišćenje najbolje ekološke biorazgradive hemije koja nakon upotrebe ostavlja dugotrajnu čistoću i miris. Neka Vaš prostor zablista, pozovite nas.
Pročitaj više

Husinskih rudara 26
Palilula, Beograd

Flash & Fresh agencija za čišćenje

Za savršenu čistoću u Vašem životnom ili radnom okruženju, Flash & Fresh tim munjevito priskače u pomoć. Domen našeg rada obuhvata čišćenje i održavanje stanova, kancelarija, zgrada i drugih objekata na teritoriji Beograda i okoline.
Pročitaj više


Zemun, Beograd

Sion Gard agencija za čišćenje

SION GARD d.o.o. je privredno društvo čije delovanje počiva na uvažavanju principa savremenog poslovanja, primeni najmodernijih metoda, tehnika i procedura u radu, te na apsolutnoj diskreciji i lojanosti klijentu.
Pročitaj više

Cvetanova ćuprija 20k
Zvezdara, Beograd

Agencija za čišćenje Vulkan CMS

Bilo da Vam je potrebno svakodnevno, nedeljno, mesecno ili godišnje cišcenje objekata u Beogradu, preduzece za cišcenje i održavanje objekata Vulkan CMS nudi Vam efikasan odgovor na sve savremene zahteve cišcenja, uz upotrebu najsavremenijih uredjaja sredstava.
Pročitaj više

Dalmatinska 8
Palilula, Beograd

Agencija Cleaning 2014

Ukoliko želite da Vaš stambeni ili poslovni prostor bude čist i uredan, osoblje agencije Cleaning 2014 je pravi izbor za Vas. U našem radu koristimo savremenu opremu i ekološka sredstva što garantuje maksimalne rezultate. Takođe, vršimo sređivanje zgrada, dvorišta, podruma i garaža.
Pročitaj više

Branka Popovica 32a
Zvezdara, Beograd

Tanimi agencija za čišćenje

Agencija TANIMI nudi širok asortiman usluga čišćenja i održavanja poslovnih, stambenih i ugostiteljskih objekata. Upotrebom profesionalne opreme renomiranih svetskih proizvođača i atestiranih sredstava, garantujemo visok nivo usluge, u najkraćem mogućem roku.
Pročitaj više

Bulevar Mihajla Pupina 205/73
Novi Beograd, Beograd

HOUSEKEEPING BEOGRAD

Ukoliko želite besprekornu čistoću Vašeg životnog prostora i kancelarija, HOUSEKEEPING BEOGRAD nudi Vam usluge održavanja, po povoljnim cenama. Pored toga, nudimo i dubinsko pranje nameštaja i unutrašnjosti vozila profesionalnim Kärcher mašinama.
Pročitaj više

Livadska 14a
Zvezdara, Beograd

EliteShine profesionalno čišćenje poslovnog ili stambenog prostora

Obezbedite nikad jednostavnije čišćenje Vašeg stambenog ili poslovnog prostora, uz profesionalnu pomoć agencije EliteShine. Rad našeg stručnog i iskusnog tima radnika karakteriše pedantnost, preciznost i strogo poštovanje dogovorenih rokova.
Pročitaj više

Zajcova 10
Voždovac, Beograd

Express cleaning čišćenje i održavanje objekata

Bilo da Vam je potrebna jednokratna usluga čišćenja stanova i kancelarija ili program tekućeg održavanja, preduzeće Express cleaning je pravi izbor za Vas. Naš rad karakteriše upotreba profesionalnih mašina i ekoloških proizvoda za čišćenje.
Pročitaj više

Mirijevsko brdo 60
Palilula, Beograd

Čistoća i Sjaj D&I

Neka i Vaš dom ili zgrada zablistaju posebnim sjajem, uz profesionalnu pomoć agencije za čišćenje Čistoća i Sjaj D&I. Čišćenje objekata vrši se primenom visokokvalitetne nemačke hemije i profesionalne opreme.
Pročitaj više

Petra Kočića 22, Kaludjerica
Grocka, Beograd

Agencija za čišćenje i održavanje ID Company

Agencija za čišćenje i održavanje ID Company nudi sveobuhvatnu uslugu čišćenja i održavanja stambenih i poslovnih prostora, kao i uređenje zelenih površina. Nakon što detaljno sagledamo želje i potrebe naših klijenata, trudimo se da posao završimo kvalitetno i u dogovorenom roku.
Pročitaj više

Kneza Višeslava 63
Čukarica, Beograd

Top Master Shine agencija za čišćenje

Osoblje naše agencije pruža Vam profesionalnu uslugu čišćenja prostora u kome živite ili radite. Osnovani smo pre 15 godina i, među prvim agencijama u Beogradu, počeli sa pružanjem čišćenja i održavanja vaših prostora.
Pročitaj više

Surčisnki put 64
Novi Beograd, Beograd

AGENCIJA BARBIE CLEAN agencija za ciscenje

Agencija za čišćenje Barbie Clean nalazi se na Vračaru. Specijalizovani su za čišćenje podruma, šupa i napuštenih stambenih objekata, odnošenje šuta, đubreta i stare bele tehnike.
Pročitaj više

Janka Veselinovića 5
Vračar, Beograd

Imperia Global agencija za čišćenje

Imperia Global agencija za čišćenje nalazi se u Beogradu, ali svoje usluge može da ponudi širom zemlje. Bavi se održavanjem i čišćenjem stambenih i poslovnih objekata
Pročitaj više

Cvetanova ćuprija 20k
Zvezdara, Beograd

Radiance generalno čišćenje i održavanje objekata

Firma Radiance iz Beograda izvodi generalno čišćenje i održavanje objekata, izbacivanje šuta, raspremanja nakon adaptacije, održavanje zelenila i drugo
Pročitaj više

Narodnih heroja 38
Novi Beograd, Beograd

Clean Shop prodaja, servis i najam mašina za čišćenje podova

Najam i servis profesionalnih mašina za pranje i čišćenje podova na teritoriji Beograda ali i cele Srbije. Dodatne usluge su u vidu čišćenja podova, pranja tepiha, hoblovanja parketa i drugih
Pročitaj više

Svetozara Radojčića 68b
Zvezdara, Beograd

Agencija za čišćenje stanova SNB


Novi Beograd, Beograd

Agencija Lave

Čišćenje i održavanje objekata nakon građevinskih radova, čišćenje podova, brisanje prozora pre useljenja na teritoriji cele Srbije
Pročitaj više


Novi Beograd, Beograd

ZIA Premium Cleaning

Usluge generalnog čišćenja i održavanja stanova, enterijera, poslovnih prostora, kao i dubinsko pranja automobila, nameštaja, tepiha na teritoriji Beograda.
Pročitaj više


Voždovac, Beograd

Lux Cleaner dubinsko pranje nameštaja

Bulevar Zorana Đinđića 45a
Novi Beograd, Beograd

Dzoger i Metla agencija za ciscenje

Agencija za čišćenje sa kompletnim uslugama, od čišćenja stambenih i poslovnh prostora, održavanja travnatih površina, fino i grubo čišćenje nakon građevinskih radova i još mnogo toga u Beogradu.
Pročitaj više

Mihaila Todorovica 18dj
Zvezdara, Beograd

Aki Gagi Mile Čišćenje objekata

Čišćenje garaža, stanova, podruma, odnođenje šuta, starih stvari na teritoriji Beograda.
Pročitaj više


Zvezdara, Beograd

Belgrade Clean

Dubinsko čišćenje nameštaja, tepiha, prostora nakon adaptacije, čišćenje garaža na teritoriji Beograda, profesionalnom oremom za suvo pranje.
Pročitaj više

Kneza Milosa 41
Grocka, Beograd

Fresh & Clean agencija za čišćenje

Čišćenje poslovnih i stambenih objekata, pranje fasada, skidanje grafita, radovi na visini.
Pročitaj više

Pop Lukina 17, Beograd
Savski venac, Beograd

Najčešće postavljana pitanja

Da li ove agencije za čišćenje rade samo poslovne objekte ili i privatne kuće/stanove?

Na ovoj stranici se nalaze firme i agencije za čišćenje i održavanje svih vrsta objekata koji su na teritoriji Beograda.

Da li ima neko ko radi i spoljno čišćenje objekata, kao i otvorenih prostora?

Veliki broj predstavljenih agencija za čišćenje radi i čišćenje dvorišta, podrume, garaže, ostave, šupe, tavane i ostale otvorene površine

Da li radite čišćenje jako zaprljanih površina kao i poliranja?

Upravo ovde možete pronaći agencije koje rade antigrafitne zaštite, pranje kamena, pranje mermera, granita, ali i najraličitije vrste poliranja: mermera, granita, teraca.

Novosti iz rubrike Agencije za čišćenje

Vidi sve (25)

Čist dom bez muke!

Za detaljno sređivanje doma, angažuje profesionalce iz agencija za čišćenje u Beogradu. Ukoliko želite da u svom domu i poslovnom prostoru zaista budete zaštićeni od virusa, bakterija i grinja, očistite sve od poda do plafona!

Čist dom bez muke!

Pranje i čišćenje životnog i poslovnog prostora!

Iskoristite akcijske ponude na usluge dubinskog pranja tepiha i nameštaja po odličnim cenama! Uz kupone portala navidiku.rs sada možete angažovati profesionalce iz najboljih tepih servisa i agencija za čišćenje u Beogradu, koji će sav posao uraditi za Vas efikasno i i brzo, a Vi ćete uštedeti vreme i novac.

Pranje i čišćenje životnog i poslovnog prostora!

Agencije za čišćenje poslovnog i stambenog prostora!

Ako želite da Vaš dom bude besprekorno čist i uredan, a zbog obaveza ne postižete tokom radne nedelje da savršeno očistite prostor u kome živite, praktično rešenje može da bude angažovanje profesionalaca iz agencija za čišćenje u Beogradu.

Agencije za čišćenje poslovnog i stambenog prostora!

Agencije za čišćenje Beograd!

Bilo da živimo u stanu ili kući, bez izuzetka svi želimo da nam dom bude besprekorno čist i uredan. Ukoliko zbog obaveza ne postižete tokom radne nedelje da savršeno očistite prostor u kome živite, praktično rešenje može da bude angažovanje profesionalaca iz agencija za čišćenje u Beogradu.

Agencije za čišćenje Beograd!
Iskustva i preporuke posetilaca
Neregistrovan korisnik
02.12.2023 05:24

ODLIČAN!!!

Neregistrovan korisnik
24.10.2023 07:24

Temenjno pranje

Neregistrovan korisnik
01.03.2023 12:09

Potrebna nam je vaša ponuda za odr\avanje higijene u zaj. prostorijama stambene zgrade u n. Bgd, koja ima 5 etaža i 22 stana. Zgrada je registrovana kao pravno lice, te ima pib, mat. br. i tekući račun. Informaviju pošaljite na meil adresu gor.s_5@mts.rs ili na tel 0646501164, Gordana

Neregistrovan korisnik
01.01.2023 13:03

Za sve preporuke

Neregistrovan korisnik
09.11.2022 15:43

Usluga na nivou!

Neregistrovan korisnik
25.10.2022 18:11

Najbolji!!!

Neregistrovan korisnik
13.09.2022 19:34

Za svaku preporuku extra tim

Neregistrovan korisnik
14.03.2022 22:38

Najbolji!!!

Neregistrovan korisnik
07.06.2021 11:32

Odlični,sve preporuke

Neregistrovan korisnik
21.04.2021 10:44

Postovani, molim vas da obezbedite pristojna i odgovarajuca sredstva, u svakom pogledu, za ciscenje i pranje zgrada. Ovako, cime rade vasi radnici, apsolutno, se ne moze ocekivati da zgrada bude ljudski oprana.

Neregistrovan korisnik
08.04.2021 17:01

Prodajem nov ćilim tkane torbe kao rusak domaće tkani platno

Neregistrovan korisnik
18.11.2020 12:09

Lazna Adresa!
Ne mozes ih ni Interpolom naci...

Neregistrovan korisnik
18.11.2020 11:41

Prevaranti!
Upravljaju zgradama tako sto naplacuju radove koje nikad nisu ni sproveli u delo!
Nasli nacin da pljackaju...

Neregistrovan korisnik
13.11.2020 15:13

Odličan

Neregistrovan korisnik
15.10.2020 18:14

Супер и професионално.

Neregistrovan korisnik
21.09.2020 23:32

Preporuka

Neregistrovan korisnik
01.09.2020 11:21

Sjajni su baš kao i prostor posle njih. Preporuka.

Neregistrovan korisnik
01.09.2020 10:34

Sjajno!!!!!!

Neregistrovan korisnik
28.07.2020 13:21

Uzas usluga je odvratna zgradu nam ne ciste sredstva sa ciscenje su ubudjana mirise na otrov a ne na dezinfekciju jednoj komsinici je pozlilo od jacine smrada vec par dana pokusavam da dobijem nadleznog ali nista ... a da ne govorim o neprofesionalnosti stvarno uzas ljudi manite se bede ovde bi bolje ocistila beba od 2 godine stavrno je katastrofaa manite se ove bede i propale firme pepeljuga bolje da su se zvali nistarije ....jer to i jesu

Neregistrovan korisnik
22.07.2020 21:56

Super su!

Neregistrovan korisnik
03.07.2020 17:29

I jedna zvezdica je previše.

Neregistrovan korisnik
03.07.2020 17:29

UŽAS. Ranije dođu da uzmu potpise i malo zamažu pod obicnom vodom samo da zamuljaju. Otkako je krenula situacija sa virusom ne pojavljuju se. I sve to za 10000 dinara mesecno. Srecom, otkazali smo i resili se bede.

Neregistrovan korisnik
21.06.2020 12:32

Lazov i prevarant

Neregistrovan korisnik
20.06.2020 17:15

Za svaku preporuku! Profesionalno, efikasno i izuzetno kvalitetno urađena usluga čišćenja zgrade u Čede Mijatovića. Komplimenti za celu ekipu.
Upravnica zgrade

Neregistrovan korisnik
17.06.2020 09:37

USLUGE SU VAM UŽASNE.UVEK MORAMO DA ZOVEMO POSLE 20 DANA KADA NIKO NE DOĐE DA OČISTI ULAZ.NA MOB.TEL.SE UKLJUČUJE GOVORNA POŠTA.BITNO DA UZIMATE PARE OD INFOSTANA A ULAZE NE ČISTITE.POSLEDNJI PUT SU BILI 01.06.SA JEDNOM VODOM OČISTE CEO ULAZ A MUŽ JE NA SVAKOM SPRATU OSTAVIO OD 6 LITARA BALONE.OVAKO JE VEĆ GODINAMA.LJUDI VAM ODLAZE ZATO ŠTO IH NE PLAĆATE.

Neregistrovan korisnik
17.06.2020 09:33

Već 20 dana niko nije došao da očisti ulaz u ul.Vajara Živojina Lukića 5.

Neregistrovan korisnik
18.05.2020 20:33

najbolji sve pohvale !!!!

Neregistrovan korisnik
16.05.2020 22:19

OTKUP IZNOSENJE CISCENJE MOGUC SVAKI DOGOVOR NAS RAD VASE STVARI IZNOSENJE PLUS OTKUP ILI IZNOSENJE NEPOTREBNOG POKUCSTVA NAMESTAJA BELE ;TEHNIKE RAZNIH DRANGULJIA UZ POPUST PRI KUPOVINI OSTALIH STVARI ;;I JARE I PARE MOGUC SVAKI DOGOVOR

Neregistrovan korisnik
11.04.2020 18:06

Da

Neregistrovan korisnik
25.03.2020 20:19

Odlicna usluga... Sve najbolje pohvale

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane