Dodaj firmu

Pranje prozora Radiance

Firma Radiance iz Beograda izvodi generalno čišćenje i održavanje objekata, izbacivanje šuta, raspremanja nakon adaptacije, održavanje zelenila i drugo
Pročitaj više

Narodnih heroja 38
Novi Beograd, Beograd

Pranje prozora Imperia Global

Imperia Global agencija za čišćenje nalazi se u Beogradu, ali svoje usluge može da ponudi širom zemlje. Bavi se održavanjem i čišćenjem stambenih i poslovnih objekata
Pročitaj više

Cvetanova ćuprija 20k
Zvezdara, Beograd

Fixed And Clean

Fixed and clean je agencija za čišćenje u stambenim i poslovnim prostorijama uz korišćenje najbolje ekološke biorazgradive hemije koja nakon upotrebe ostavlja dugotrajnu čistoću i miris. Neka Vaš prostor zablista, pozovite nas.
Pročitaj više

Husinskih rudara 26
Palilula, Beograd

Pranje prozora Čistoća i Sjaj D&I

Neka i Vaš dom ili zgrada zablistaju posebnim sjajem, uz profesionalnu pomoć agencije za čišćenje Čistoća i Sjaj D&I. Čišćenje objekata vrši se primenom visokokvalitetne nemačke hemije i profesionalne opreme.
Pročitaj više

Petra Kočića 22, Kaludjerica
Grocka, Beograd

EliteShine profesionalno čišćenje poslovnog ili stambenog prostora

Zajcova 10
Voždovac, Beograd

Pranje prozora - Baka i Maša

Čišćenje objekata nakon renoviranja, generalno čišćenje stanova i poslovnih prostora u Beogradu.
Pročitaj više


Rakovica, Beograd

Dzoger i Metla pranje prozora

Agencija za čišćenje sa kompletnim uslugama, od čišćenja stambenih i poslovnh prostora, održavanja travnatih površina, fino i grubo čišćenje nakon građevinskih radova i još mnogo toga u Beogradu.
Pročitaj više

Mihaila Todorovica 18dj
Zvezdara, Beograd

Pranje prozora MOKA

Kada Vam zatreba efikasno i profesionalno čišćenje objekata različite namene, MOKA je Vaš siguran partner. Veliki tim naše agencije spreman je da brzo odreaguje i za manje od 24 sata odgovori na bilo koju potrebu čišćenja Vaše kancelarije, lokala, magacina, hale
Pročitaj više

Bulevar Despota Stefana 66
Palilula, Beograd

Top Master Shine agencija za čišćenje

Osoblje naše agencije pruža Vam profesionalnu uslugu čišćenja prostora u kome živite ili radite. Osnovani smo pre 15 godina i, među prvim agencijama u Beogradu, počeli sa pružanjem čišćenja i održavanja vaših prostora.
Pročitaj više

Surčisnki put 64
Novi Beograd, Beograd

Pranje prozora ID Company agencija za čišćenje

Agencija za čišćenje i održavanje ID Company nudi sveobuhvatnu uslugu čišćenja i održavanja stambenih i poslovnih prostora, kao i uređenje zelenih površina. Nakon što detaljno sagledamo želje i potrebe naših klijenata, trudimo se da posao završimo kvalitetno i u dogovorenom roku.
Pročitaj više

Kneza Višeslava 63
Čukarica, Beograd

VB holistic - pomoć u kući

Agencija za pomoć u kući VB Holistic pruža Vam stručnu pomoć prilikom pronalaska odgovarajuće osobe za brigu o starima i pomoć u kući. U sklopu agencije nalazi se i psihološko savetovalište gde možete obaviti konsultacije sa psihologom i socijalnim radnikom.
Pročitaj više

Kralja Milutina 73
Savski venac, Beograd

Pranje prozora Sion Gard agencija za čišćenje

SION GARD d.o.o. je privredno društvo čije delovanje počiva na uvažavanju principa savremenog poslovanja, primeni najmodernijih metoda, tehnika i procedura u radu, te na apsolutnoj diskreciji i lojanosti klijentu.
Pročitaj više

Cvetanova ćuprija 20k
Zvezdara, Beograd

Pranje prozora Servis za ciscenje Vizija

Osnovna delatnost naše agencije za čišćenje je održavanje higijene stambenog i poslovnog prostora. Servis za čišćenje Vizija je porodična firma sa tradicijom dužom od 20 godina
Pročitaj više

Trscanska 70
Zemun, Beograd

Pranje prozora Agency Brilliant

Svima kojima je potrebno čišćenje i redovno održavanje stana,kuće ili poslovnog prostora, Agency Brilliant nudi svoje profesionalne usluge. Neka Vaš poslovni ili stambeni prostor zablista posebnim sjajem.
Pročitaj više

Mira Popare 109
Čukarica, Beograd

Pranje prozora Agencija SIS FAMILY DOO

Delatnost naše agencije je čišćenje i tekuće održavanje poslovnih objekata, kuća, stanova
Pročitaj više

Bulevar Mihaila Pupina 10D, lokal 80 YBC
Novi Beograd, Beograd

Pranje prozora je zahtevan posao. Da li volite da perete prozore? Ne? Da li volite čista prozorska okna? Da? Onda je za vas najbolje rešenje da pozovete servise koji pružaju usluge održavanja i čišćenja objekata, a u sklopu njihovih usluga je i pranje prozora.

Prozori su oči naše kuće. Kada izgledaju tako, kao da na njima nema stakla, onda je to – to. Naravno, ne postiže se to uvek tako lako, često se dešava da koristimo neadekvatna sredstva, stavimo premalo ili previše tečnosti za pranje, pa umesto blistavog okna, dobijemo zaprljana stakla.

Pranje prozora – šta podrazumeva?

Dakle, odlučili ste da ipak ovaj mukotrpan posao prepustite u ruke ljudi koji to rade svakoga dana, pa samim tim i lako, brzo, kvalitetno i uredno. 

Kada se peru prozori, najpre će biti oprana njihova stakla, koja su ujedno i najveća površina; potom obrisaće se prozorski okviri, oprati roletne; tu je i usisavanje falceva, kao i skidanje svih naslaga kao što su folija, kamenac, trake... 

Kako se pravilno peru prozori?

Kada govorimo o profesionalnom pranju prozora, onda bi postupak rada bio sledeći: „mačkom“ se nanese sredstvo za ukljanjanje prljavštine, da bi se potom staklo obrisalo gumenim brisačem. Na ovaj način se proces pranja prozora ubrzava i do nekoliko puta. Još važnije od toga, jeste da su na kraju rezultati mnogo bolji i prozori su savršeno čisti i sjajni, a ceo postupak je lakši.

Ukoliko bi se pranje prozora vršilo krpom, postignuti efekat nikada ne bi bio toliko zadovoljavajući. 

Danas pranje prozora nije kao što je nekada bilo. Možda niste znali, ali za veoma nepristupačne površine koriste se odgovarajući teleskopi, a sve u zavisnosti od spratnosti, visine perive površine i njene pristupačnosti. Dakle, nema toliko nezgodne staklene površine da se ona ne može oprati!

Pranje prozora – iskustva

Veoma je nezgodno prati prozore nakon građevinskih radova. Zašto? Iz jednostavnog razloga što se kreč, farba, razne nečistoće, kao i malter, zalepe za prozorsko okno. Ako bi se brisalo samo krpom, moglo bi se dogoditi da se brisanjem maltera staklo izgrebe. Iz tog razloga, profesionalci koriste specijalne nožiće kojima se ove naslage uspešno uklanjaju bez oštećenja stakla.

Sada više ne morate brinuti o kiši, vetru, snegu, otiscima prstiju i svemu što ostavlja neželjene tragove na vašim prozorima – kada se zaprljaju, jednostavno pozovite servis za čišćenje. Zaista, vi to ne možete uraditi tako kvalitetno, pedantno i brzo kao i oni. Profesionalci koriste specijalnu hemiju i kao što smo naveli, modernu tehniku uz pomoć kojih se i najnezgodnija mesta mogu uspešno oprati.

Pošto su vaši prozori jednom detaljno i temeljno sređeni, dalje je potrebno samo redovno održavanje. Usluge pranja prozora možete koristiti, kao što smo naveli, redovno, u određenim vremenskim intervalima, ali se možete odlučiti i za jednokratno pranje, kao što je slučaj, na primer, posle krečenja i adaptacije stambenih i poslovnih prostora. 

Pranje prozora – cena:

Cena se kreće u rasponu od 60 do 70 dinara po kvadratnom metru staklene površine.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate servise za čišćenje i održavanje objekata ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane