Dodaj firmu

Fixed And Clean

Fixed and clean je agencija za čišćenje u stambenim i poslovnim prostorijama uz korišćenje najbolje ekološke biorazgradive hemije koja nakon upotrebe ostavlja dugotrajnu čistoću i miris. Neka Vaš prostor zablista, pozovite nas.
Pročitaj više

Husinskih rudara 26
Palilula, Beograd

Čišćenje venecijanera Čistoća i Sjaj D&I

Neka i Vaš dom ili zgrada zablistaju posebnim sjajem, uz profesionalnu pomoć agencije za čišćenje Čistoća i Sjaj D&I. Čišćenje objekata vrši se primenom visokokvalitetne nemačke hemije i profesionalne opreme.
Pročitaj više

Petra Kočića 22, Kaludjerica
Grocka, Beograd

EliteShine profesionalno čišćenje poslovnog ili stambenog prostora

Obezbedite nikad jednostavnije čišćenje Vašeg stambenog ili poslovnog prostora, uz profesionalnu pomoć agencije EliteShine. Rad našeg stručnog i iskusnog tima radnika karakteriše pedantnost, preciznost i strogo poštovanje dogovorenih rokova.
Pročitaj više

Zajcova 10
Voždovac, Beograd

Čišćenje venecijanera - Baka i Maša

Čišćenje objekata nakon renoviranja, generalno čišćenje stanova i poslovnih prostora u Beogradu.
Pročitaj više


Rakovica, Beograd

Dzoger i Metla agencija za čišćenje venecijanera

Agencija za čišćenje sa kompletnim uslugama, od čišćenja stambenih i poslovnh prostora, održavanja travnatih površina, fino i grubo čišćenje nakon građevinskih radova i još mnogo toga u Beogradu.
Pročitaj više

Mihaila Todorovica 18dj
Zvezdara, Beograd

Čišćenje venecijanera ID Company agencija za čišćenje

Agencija za čišćenje i održavanje ID Company nudi sveobuhvatnu uslugu čišćenja i održavanja stambenih i poslovnih prostora, kao i uređenje zelenih površina. Nakon što detaljno sagledamo želje i potrebe naših klijenata, trudimo se da posao završimo kvalitetno i u dogovorenom roku.
Pročitaj više

Kneza Višeslava 63
Čukarica, Beograd

Čišćenje venecijanera Sion Gard agencija za čišćenje

SION GARD d.o.o. je privredno društvo čije delovanje počiva na uvažavanju principa savremenog poslovanja, primeni najmodernijih metoda, tehnika i procedura u radu, te na apsolutnoj diskreciji i lojanosti klijentu.
Pročitaj više

Cvetanova ćuprija 20k
Zvezdara, Beograd

Čišćenje venecijanera Servis za ciscenje Vizija

Osnovna delatnost naše agencije za čišćenje je održavanje higijene stambenog i poslovnog prostora. Servis za čišćenje Vizija je porodična firma sa tradicijom dužom od 20 godina
Pročitaj više

Trscanska 70
Zemun, Beograd

Čišćenje venecijanera Agency Brilliant

Svima kojima je potrebno čišćenje i redovno održavanje stana,kuće ili poslovnog prostora, Agency Brilliant nudi svoje profesionalne usluge. Neka Vaš poslovni ili stambeni prostor zablista posebnim sjajem.
Pročitaj više

Mira Popare 109
Čukarica, Beograd

Kako se izvodi cišćenje venecijanera? Venecijaneri su postali toliko popularni poslednjih godina, da je prozor bez njih postao skoro pa nezamisliv. Bez obzira što vi imate i lepe zavese, venecijaneri se uvek fino uklope u opštu sliku. 

Sa druge strane, često se sreću i u kancelarijama, gde nema zavesa, jer venecijaneri veoma lepo čuvaju privatnost, te mogu da se tako podese da sasvim onemoguće prodor sunčeve svetlosti u unutrašnjost prostora, ili da to dozvole samo delimično. Znači, pravite atmosferu kakva vama odgovara. 

Čišćenje venecijanera – iskustva

Venecijaneri se sastoje od mnogo horizontalnih delova, koji imaju svoje dve strane. Kako ih vi svakodnevno koristite, strane okrećete nekad na dole, nekad na gore, pa prašina ima priliku da svuda pada. 

Zaprljani i prašnjavi venecijaneri, svakako nisu prizor koji želite na svojim prozorima. Na kraju, šta vam znače čiste zavese, ako su venecijaneri prljavi? I šta će reći radoznali komšiluk kada baci pogled na vaš dom? Pre svega, bitno je da vi sami budete zadovoljni čistoćom i urednošću svog ambijenta, nezavisno od drugih.

Pored svih prednosti koje nam venecijaneri pružaju, njihovo čišćenje je nešto što bi svaka domaćica najradije izbegla. Jer, taj posao zahteva vreme, trud i strpljenje, što nemamo svi, i nemamo uvek. 

Međutim, rešenje za ovaj problem postoji. Dakle, nalazite se u situaciji da: imate venecijanere, neuredni su, a ne volite da ih čistite – stoga, pozovite servis koji se bavi čišćenjem i održavanjem stanova, kuća i poslovnih prostora. 

Dok tim vredno radi, vi možete odmoriti ili popiti kafu, te završiti neke svoje druge obaveze. Verujte nam, da cena koju platite za ovu uslugu nikako ne može biti visoka, kada se uzme u obzir pedantnost, marljivost i urednost radnika, vaši blistavi venecijaneri i vaše ušteđeno vreme i trud.

Dakle, sve je na strani toga da pozovete stručna lica da ovaj posao završe umesto vas, ujedno i brže i lakše i bolje nego što biste vi sami.

Čišćenje venecijanera – kako se radi?

Servisi za profesionalno održavanje higijene će sa zadovoljstvom pristupiti ovom poslu. Isti njima nije ni naporan, ni težak, kao što bi vama bio. Jer, oni su profesionalci. 

Oni koriste posebna sredstva za tu namenu, meke pamučne krpe kao i svoje vešte pokrete, čime će čitava površina vaših venecijanera, čak i njihovi kutovi i uglovi, ponovo biti bez zrnca prašine. 

Cena ove usluge uglavnom zavisi od broja venecijanera koje imate u stanu, zatim od njihove veličine, stepena zaprljanosti, odnosno od vremena koje je potrebno da se isti temeljno očiste. Takođe, bitno je i da li sredstva za čišćenje kupujete sami, ili sve prepuštate u ruke stručnih lica iz servisa za održavanje objekata.

Čišćenje venecijanera – cena:

Potrebno je izdvojiti od 290 do 450 dinara po satu.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate servise za čišćenje i održavanje objekata ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane