Dodaj firmu

Eko Global Plus čišćenje šupa

Agencija za dezinfekciju, dezinsekciju i deratizaciju, čišćenje podruma od golubova, zaštita od ptica za sva pravna i fizička lica na teritoriji Srbije
Pročitaj više

Janka Gagića 34, Boleč
Grocka, Beograd

Čišćenje šupa - Čišćenje podruma, tavana i deponija

Čišćenje podruma, tavana i odnošenje starih stvari na deponiju naša su specijalnost!
Pročitaj više

Mite Ružića 17
Zvezdara, Beograd

AGENCIJA BARBIE CLEAN agencija za ciscenje

Agencija za čišćenje Barbie Clean nalazi se na Vračaru. Specijalizovani su za čišćenje podruma, šupa i napuštenih stambenih objekata, odnošenje šuta, đubreta i stare bele tehnike.
Pročitaj više

Janka Veselinovića 5
Vračar, Beograd

Čišćenje šupa Čistoća i Sjaj D&I

Neka i Vaš dom ili zgrada zablistaju posebnim sjajem, uz profesionalnu pomoć agencije za čišćenje Čistoća i Sjaj D&I. Čišćenje objekata vrši se primenom visokokvalitetne nemačke hemije i profesionalne opreme.
Pročitaj više

Petra Kočića 22, Kaludjerica
Grocka, Beograd

EliteShine profesionalno čišćenje poslovnog ili stambenog prostora

Obezbedite nikad jednostavnije čišćenje Vašeg stambenog ili poslovnog prostora, uz profesionalnu pomoć agencije EliteShine. Rad našeg stručnog i iskusnog tima radnika karakteriše pedantnost, preciznost i strogo poštovanje dogovorenih rokova...
Pročitaj više

Zajcova 10
Voždovac, Beograd

Čišćenje šupa Albert Boss

Čišćenje podruma, magacina, ostava, garaža, kancelarija, stanova. odnošenje starih stvari na teritoriji Beograda i okoline.
Pročitaj više


Novi Beograd, Beograd

Čišćenje šupa Crna mamba

Crna Mamba vrši otkup sekundarnih sirovina, kao što su bakar, lim, gvožđe, olovo, tehnika, starih aparata i elektronskog otpada.
Pročitaj više


Novi Beograd, Beograd

Čišćenje šupa KIKI

Odnosimo nepotrebnu staklariju, ormane, belu tehniku, televizore, alate, male kućne aparate, radijatoreNudimo brzu i kvalitetnu uslugu, uvek dolazimo kada to klijentu najviše odgovara…
Pročitaj više


Voždovac, Beograd

Čišćenje šupa Agencija Cleaning 2014

Ukoliko želite da Vaš stambeni ili poslovni prostor bude čist i uredan, osoblje agencije Cleaning 2014 je pravi izbor za Vas. U našem radu koristimo savremenu opremu i ekološka sredstva što garantuje maksimalne rezultate. Takođe, vršimo sr...
Pročitaj više

Branka Popovica 32a
Zvezdara, Beograd

Čišćenje šupa je neophodno s' vremena na vreme. Šupa je veoma koristan prostor, međutim, često dozvolimo da ona postane neuredna, prenatrpana raznoraznim stvarima koje nemaju funkciju, prepuna prašine, paučine... Dešava se da u šupu ne možemo ni da uđemo od krša, a ponekad nismo u mogućnosti ni da joj priđemo... 

Sve to ostavlja veoma ružan utisak i na naš komšiluk a i na goste koji nam dolaze u kuću. Da bi vaša šupa bila uredna i spremna da primi nove stvari koje ćete odlagati u nju, a ne da bude leglo miševa i pacova, pozovite firme koje se bave čišćenjem i održavanjem objekata, a potom i firme koje se bave otkupom sekundarnih sirovina, odnosno raščišćavanjem krša. 

Otkup sekundarnih sirovina 

Zašto na raspremanju vaše šupe ne biste i zaradili? Razmislite: tehnika veoma brzo napreduje, često se dešava da nam stari kompjuter još dobro radi, ali mi želimo najnoviji model laptopa, ili stari „debeli“ televizor još je u funkciji, ali mi imamo LCD ili plazmu... Sve te stare stvari stoje negde na gomili u vašoj šupi.

One skupljaju prašinu i prave nered, a samo jedan poziv vas deli od sređenog i čistog prostora. 

Spomenuli smo da možete da zaradite. Upravo tako. Otkup sekundarnih sirovina je danas veoma popularan biznis, tako da će firme koje se tom delatnošću bave, veoma rado ponuditi realnu otkupninu za vaše stare stvari koje još imaju svoju upotrebnu vrednost.

Čišćenje šupa – iskustva

Firme koje se bave ovim poslom, kada budete dogovorili termin, doći će i vaš zapušteni prostor pretvoriti u nov. Naravno, pre toga se šupa mora osloboditi celokupnog viška starih stvari.

Sva paučina i prašina, zahvaljujući vrednim radnicima, uskoro će nestati. Prostor ispred vaše šupe, takođe će biti očišćen.

         

Na kraju, vaša stara šupa će zablistati, a vama će u novčaniku šuškati novac od prodaje starih stvari. Zaista, svi su razlozi za to da odmah pozovete firme koje otkupljuju sekundarne sirovine i servise za čišćenje, jer time ste napravili dil kojim će sve strane u poslu biti zadovoljne.

A najviše upravo – vi, jer ste dobili sređen i čist prostor, u koji ponovo možete odlagati stvari koje vam nisu potrebne. 

Čišćenje šupa – cena:

Za uslugu čišćenja šupa potrebno je izdvojiti od 350 do 450 dinara po satu, dok odvoz starih stvari se naplaćuje u proseku oko 1000 dinara za područje Beograda, a ako se nepotrebne stvari odvoze van grada, naplaćuje se 40 do 45 dinara po kilometru.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane