Dodaj firmu

Čišćenje poslovnog prostora MOKA

Kada Vam zatreba efikasno i profesionalno čišćenje objekata različite namene, MOKA je Vaš siguran partner. Veliki tim naše agencije spreman je da brzo odreaguje i za manje od 24 sata odgovori na bilo koju potrebu čišćenja Vaše kancelarije, lokala, magacina, hale
Pročitaj više

Bulevar Despota Stefana 66
Palilula, Beograd

Čišćenje poslovnog prostora Radiance

Firma Radiance iz Beograda izvodi generalno čišćenje i održavanje objekata, izbacivanje šuta, raspremanja nakon adaptacije, održavanje zelenila i drugo
Pročitaj više

Narodnih heroja 38
Novi Beograd, Beograd

Čišćenje poslovnog prostora Imperia Global

Imperia Global agencija za čišćenje nalazi se u Beogradu, ali svoje usluge može da ponudi širom zemlje. Bavi se održavanjem i čišćenjem stambenih i poslovnih objekata
Pročitaj više

Cvetanova ćuprija 20k
Zvezdara, Beograd

Fixed And Clean

Fixed and clean je agencija za čišćenje u stambenim i poslovnim prostorijama uz korišćenje najbolje ekološke biorazgradive hemije koja nakon upotrebe ostavlja dugotrajnu čistoću i miris. Neka Vaš prostor zablista, pozovite nas.
Pročitaj više

Husinskih rudara 26
Palilula, Beograd

Flash & Fresh agencija za čišćenje

Za savršenu čistoću u Vašem životnom ili radnom okruženju, Flash & Fresh tim munjevito priskače u pomoć. Domen našeg rada obuhvata čišćenje i održavanje stanova, kancelarija, zgrada i drugih objekata na teritoriji Beograda i okoline.
Pročitaj više


Zemun, Beograd

Čišćenje poslovnog prostora Čistoća i Sjaj D&I

Neka i Vaš dom ili zgrada zablistaju posebnim sjajem, uz profesionalnu pomoć agencije za čišćenje Čistoća i Sjaj D&I. Čišćenje objekata vrši se primenom visokokvalitetne nemačke hemije i profesionalne opreme.
Pročitaj više

Petra Kočića 22, Kaludjerica
Grocka, Beograd

Express cleaning čišćenje i održavanje objekata

Bilo da Vam je potrebna jednokratna usluga čišćenja stanova i kancelarija ili program tekućeg održavanja, preduzeće Express cleaning je pravi izbor za Vas. Naš rad karakteriše upotreba profesionalnih mašina i ekoloških proizvoda za čišćenje.
Pročitaj više

Mirijevsko brdo 60
Palilula, Beograd

EliteShine profesionalno čišćenje poslovnog ili stambenog prostora

Zajcova 10
Voždovac, Beograd

Čišćenje poslovnog prostora Tanimi agencija za čišćenje

Agencija TANIMI nudi širok asortiman usluga čišćenja i održavanja poslovnih, stambenih i ugostiteljskih objekata. Upotrebom profesionalne opreme renomiranih svetskih proizvođača i atestiranih sredstava, garantujemo visok nivo usluge, u najkraćem mogućem roku.
Pročitaj više

Bulevar Mihajla Pupina 205/73
Novi Beograd, Beograd

Čišćenje poslovnog prostora - Baka i Maša

Čišćenje objekata nakon renoviranja, generalno čišćenje stanova i poslovnih prostora u Beogradu.
Pročitaj više


Rakovica, Beograd

Čišćenje poslovnog prostora - ČISTO BEZ GREŠKE

Agencija za perfektno čišćenje poslovnih i stambenih prostora. Hitna služba za hitno čišćenje danas za danas, na teritoriji Beograda.
Pročitaj više


Novi Beograd, Beograd

Dzoger i Metla agencija za čišćenje poslovnog prostora

Agencija za čišćenje sa kompletnim uslugama, od čišćenja stambenih i poslovnh prostora, održavanja travnatih površina, fino i grubo čišćenje nakon građevinskih radova i još mnogo toga u Beogradu.
Pročitaj više

Mihaila Todorovica 18dj
Zvezdara, Beograd

Top Master Shine agencija za čišćenje

Osoblje naše agencije pruža Vam profesionalnu uslugu čišćenja prostora u kome živite ili radite. Osnovani smo pre 15 godina i, među prvim agencijama u Beogradu, počeli sa pružanjem čišćenja i održavanja vaših prostora.
Pročitaj više

Surčisnki put 64
Novi Beograd, Beograd

Čišćenje poslovnog prostora ID Company agencija za čišćenje

Agencija za čišćenje i održavanje ID Company nudi sveobuhvatnu uslugu čišćenja i održavanja stambenih i poslovnih prostora, kao i uređenje zelenih površina. Nakon što detaljno sagledamo želje i potrebe naših klijenata, trudimo se da posao završimo kvalitetno i u dogovorenom roku.
Pročitaj više

Kneza Višeslava 63
Čukarica, Beograd

CITY CLEAN agencija za čišćenje

Molerova 11
Vračar, Beograd

VB holistic - pomoć u kući

Agencija za pomoć u kući VB Holistic pruža Vam stručnu pomoć prilikom pronalaska odgovarajuće osobe za brigu o starima i pomoć u kući. U sklopu agencije nalazi se i psihološko savetovalište gde možete obaviti konsultacije sa psihologom i socijalnim radnikom.
Pročitaj više

Kralja Milutina 73
Savski venac, Beograd

Čišćenje poslovnog prostora Agencija Cleaning 2014

Ukoliko želite da Vaš stambeni ili poslovni prostor bude čist i uredan, osoblje agencije Cleaning 2014 je pravi izbor za Vas. U našem radu koristimo savremenu opremu i ekološka sredstva što garantuje maksimalne rezultate. Takođe, vršimo sređivanje zgrada, dvorišta, podruma i garaža.
Pročitaj više

Branka Popovica 32a
Zvezdara, Beograd

Čišćenje poslovnog prostora Sion Gard agencija za čišćenje

SION GARD d.o.o. je privredno društvo čije delovanje počiva na uvažavanju principa savremenog poslovanja, primeni najmodernijih metoda, tehnika i procedura u radu, te na apsolutnoj diskreciji i lojanosti klijentu.
Pročitaj više

Cvetanova ćuprija 20k
Zvezdara, Beograd

Čišćenje poslovnog prostora Servis za ciscenje Vizija

Osnovna delatnost naše agencije za čišćenje je održavanje higijene stambenog i poslovnog prostora. Servis za čišćenje Vizija je porodična firma sa tradicijom dužom od 20 godina
Pročitaj više

Trscanska 70
Zemun, Beograd

Čišćenje poslovnog prostora Agency Brilliant

Svima kojima je potrebno čišćenje i redovno održavanje stana,kuće ili poslovnog prostora, Agency Brilliant nudi svoje profesionalne usluge. Neka Vaš poslovni ili stambeni prostor zablista posebnim sjajem.
Pročitaj više

Mira Popare 109
Čukarica, Beograd

Brojne agencije nude povoljno cišćenje poslovnog prostora. Nije potrebno posebno naglašavati da poslovni prostor mora biti besprekorno blistav. To je prvi utisak koji ostavljate na poslovne partnere koji dolaze u vašu firmu. Iz tog razloga, neophodno je angažovati servise i agencije koje se bave pružanjem usluga čišćenja i održavanja poslovnih prostora.

Šta sve podrazumeva čišćenje poslovnog prostora?

Ovaj posao, iako na izgled jednostavan, ima svoje faze kao i načine na koji se radi. Najpre, kada prvi put pozovete servis za čišćenje, biće odrađeno generalno spremanje vašeg poslovnog prostora. 

Nakon toga, sledi redovno održavanje, koje može biti nedeljno, mesečno ili kvartalno. Naravno, uvek možete pozvati servis i radi jednokratne usluge.

Napomenimo da su posebno tražene usluge dubinskog pranja mekih podnih obloga kao i mašinsko pranje i voskiranje tvrdih podova. Posle toga, pod vašeg prostora će biti takav kao da je na njemu blistavo ogledalo.

Tekuće održavanje poslovnih prostora

Kada se jednom sve generalno sredi i uredi, ostaje samo da se konstantno održava. Kada vredni radnici dođu u vašu firmu, oni će najpre obrisati prašinu sa nameštaja, potom obrisati stonu birotehničku opremu, kao što su telefoni, fotokopir aparti, štampači, skeneri, kompjuteri i sl; sledi usisavanje, i to tapaciranog nameštaja, zatim usisavanje prašine sa tekstilnih podnih površina. 

Brisanje drvenih podova je važan deo posla, ali je potrebno obrisati i vrata, dovratnike, stepenišne rukovate. Tvrde podne površine biće oprane, kao i prebrisani svi prekidači, utičnice, rasvetna tela i zidne slike. 

Biljke koje imate u svom poslovnom prostoru, pravi su „majstori“ da na svojim listovima nakupe ružnu sivu prašinu. Radnici servisa će se potruditi da srede svaki list, a i da biljke uredno zaliju.

Toaleti su posebna priča. Tu je potrebna posebna higijena, pa se stoga velika pažnja posvećuje pranju i dezinfekciji sanitarnih čvorova i to adekvatnim sredstvima. 

Takođe, staklene površine vrlo su zahtevne, kao što su ulazna vrata i svi prozori koje imate u svom poslovnom prostoru. 

Na kraju, biće odloženo svo smeće, očistiće se i oprati kante, te iznešeno sve do kontejnera. Takođe, oko vašeg objekta biće sređen okolni prostor koji mu pripada. 

Generalno čišćenje poslovnog prostora

Za generalno sređivanje se može reći da je to temeljno čišćenje, koje podrazumeva dubinsko usisavanje, pranje zavesa, na primer trakastih ili venecijanera, pranje svih nedostupnih prozora, mašinsko pranje polu-suvo, suvo i mokro, svih mekih podnih obloga, kao i poliranje tvrdih podnih obloga kao što su granit, mermer, PVC podovi, pločice itd.

Dezinfikuju se kvake na vratima kao i telefoni, čiste se stepenice i liftovi, rukohvati; toaletni prostor će se mašinski oprati i dezinfikovati; sva paučina će biti skinuta i sva prašina će nestati.

Čišćenje poslovnog prostora – iskustva

Važno je istaći da sami nikada ne biste mogli tako kvalitetno i detaljno da se posvetite čišćenju vašeg poslovnog prostora. Zašto? Postoji nekoliko razloga. Najpre, vi nemate vremena zbog obaveza oko posla koji vodite, a potom nemate sva sredstva koja se koriste prilikom sređivanja, jer to nisu baš samo krpa, džoger i kofa.

U ostatku teksta, saznaćete šta se sve koristi prilikom sređivanja vašeg poslovnog prostora, i složićemo se svi da je to profesionalna oprema.

Dakle, koriste se mašine za dubinsko pranje tepiha, stolica, itisona i fotelja; usisivači za suvo i mokro usisavanje; usisivači za dubinsko usisavanje mekih podnih površina; mašine za pranje mekih podnih površina kao što su tepisi i sl; mašine za pranje i poliranje tvrdih podnih površina...

Čišćenje poslovnog prostora – cena:

Cena ove usluge zavisi od najpre veličine prostora, potom od specifičnosti posla i učestalosti čišćenja.  Tim za čišćenje doneće svoja sredstva, koja su u sklopu cene. Ona se kreće u rasponu od 290 do 600 dinara po satu.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate servise za čišćenje ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane