Dodaj firmu

Agencija Lave čišćenje zgrada

Čišćenje i održavanje objekata nakon građevinskih radova, čišćenje podova, brisanje prozora pre useljenja na teritoriji cele Srbije
Pročitaj više


Novi Beograd, Beograd

Čišćenje zgrada Radiance

Firma Radiance iz Beograda izvodi generalno čišćenje i održavanje objekata, izbacivanje šuta, raspremanja nakon adaptacije, održavanje zelenila i drugo
Pročitaj više

Narodnih heroja 38
Novi Beograd, Beograd

Čišćenje zgrada Imperia Global

Imperia Global agencija za čišćenje nalazi se u Beogradu, ali svoje usluge može da ponudi širom zemlje. Bavi se održavanjem i čišćenjem stambenih i poslovnih objekata
Pročitaj više

Cvetanova ćuprija 20k
Zvezdara, Beograd

Fixed And Clean

Fixed and clean je agencija za čišćenje u stambenim i poslovnim prostorijama uz korišćenje najbolje ekološke biorazgradive hemije koja nakon upotrebe ostavlja dugotrajnu čistoću i miris. Neka Vaš prostor zablista, pozovite nas.
Pročitaj više

Husinskih rudara 26
Palilula, Beograd

Čišćenje zgrada Čistoća i Sjaj D&I

Neka i Vaš dom ili zgrada zablistaju posebnim sjajem, uz profesionalnu pomoć agencije za čišćenje Čistoća i Sjaj D&I. Čišćenje objekata vrši se primenom visokokvalitetne nemačke hemije i profesionalne opreme.
Pročitaj više

Petra Kočića 22, Kaludjerica
Grocka, Beograd

EliteShine profesionalno čišćenje poslovnog ili stambenog prostora

Obezbedite nikad jednostavnije čišćenje Vašeg stambenog ili poslovnog prostora, uz profesionalnu pomoć agencije EliteShine. Rad našeg stručnog i iskusnog tima radnika karakteriše pedantnost, preciznost i strogo poštovanje dogovorenih rokova...
Pročitaj više

Zajcova 10
Voždovac, Beograd

Top Master Shine agencija za čišćenje

Osoblje naše agencije pruža Vam profesionalnu uslugu čišćenja prostora u kome živite ili radite. Osnovani smo pre 15 godina i, među prvim agencijama u Beogradu, počeli sa pružanjem čišćenja i održavanja vaših prostora.
Pročitaj više

Surčisnki put 64
Novi Beograd, Beograd

Čišćenje zgrada ID Company agencija za čišćenje

ID Company nudi sveobuhvatnu uslugu čišćenja i održavanja stambenih i poslovnih prostora, kao i uređenje zelenih površina. Nakon što detaljno sagledamo želje i potrebe naših klijenata, trudimo se da posao završimo kvalitetno i u dogovorenom ...
Pročitaj više

Kneza Višeslava 63
Čukarica, Beograd

CITY CLEAN agencija za čišćenje

Neka Vaš životni ili radni prostor odiše čistoćom, pozovite CITY CLEAN agencija za čišćenje. Profesionalne i stručne ekipe u svom radu koriste najsavremenije mašine i sredstva vodećih svetskih proizvođača, što garantuje maksimalne rezultate....
Pročitaj više

Molerova 11
Vračar, Beograd

Čišćenje zgrada Agencija Cleaning 2014

Ukoliko želite da Vaš stambeni ili poslovni prostor bude čist i uredan, osoblje agencije Cleaning 2014 je pravi izbor za Vas. U našem radu koristimo savremenu opremu i ekološka sredstva što garantuje maksimalne rezultate. Takođe, vršimo sr...
Pročitaj više

Branka Popovica 32a
Zvezdara, Beograd

Stambenih zgrada u svakom gradu ima dosta, a cišćenje zgrada je potrebno svakoj od njih. U njima ima mnogo stanova, a kultura stanovanja nalaže da i sama zgrada, to jest njen ulaz, hodnici i slično, takođe budu blistavo čisti.

Ovo je jako važno, jer od ulaza do lifta u prizemlju, svakoga dana prođu svi stanari, tako da su prizemlja zgrada posebno „kritična područja“. 

Retko koja zgrada, odnosno njeni stanari, samostalno obavljaju čišćenje višespratnice, jer im na raspolaganju stoje servisi i agencije koje se bave čišćenjem zgrada.

Čišćenje zgrada – iskustva

Ponekad pada kiša ili je sneg napolju, pa će ulaz i ceo prostor zgrade biti dodatno zaprljan. Niko ne želi da živi u takvim uslovima. Jer, ako je vaš stan perfektno čist, svakako ne želite da na cipelama unesete prljavštinu u svoj dom.

Sa druge strane, kada vam gosti po prvi put navrate u zgradu, ne biste hteli da pomisle: „Bože, kakvi ljudi ovde žive?“ Umesto toga, mnogo je lepša varijanta da im kroz glavu proleti: „Kako je samo čisto, moraćemo pitati koji servis im održava zgradu!“

Šta podrazumeva čišćenje zgrada?

Postoje određena pravila kojih se pridržavaju radnici koji se bave ovim poslom. Kao što smo naveli, najpre se čisti sam ulaz, odnosno ulazna vrata i njihova staklena površina. Prekidači za svetla, koji se stalno dodiruju prljavim rukama, takođe su na spisku onoga što treba prebrisati i oribati. 

Svaki sprat zgrade, detaljno se čisti, sredstvima za tu namenu, te temeljno ispira. Posle toga ne ostaju nikakvi tragovi i možete se u tom podu bukvalno ogledati.

Lift, svakoga dana koristimo svi, pa će biti potrebno očistiti njegovu unutrašnjost, ogledala koja se nalaze u njemu, te njegova spoljna vrata na svakom spratu.

Gelenderi na stepenicama, takođe moraju biti uredni, jer se stalno dodiruju, a stepenice su možda i najvažnije u celoj priči. Radnici agencija za čišćenje i održavanje objekata, očistiće stepenik po stepenik.

Sva vrata i sve staklene površine, biće detaljno prebrisani, očišćeni, tako da će blistati.

Poštanski sandučići, takođe će biti oribani od svake prljavštine.

Sredstva kojima se radi čišćenje zgrada mogu biti kupljena od strane stanara, a takođe ih mogu doneti i radnici koji pružaju ovu uslugu. Od toga često zavisi i cena rada. 

Marljivost i urednost, uvek preporučuju radnike ovih servisa, jer se bez njihovih usluga ne bi moglo živeti na zavidnom nivou kulture stanovanja.

Pošto samo čišćenje zgrade plaćaju svi stanari, što je zgrada veća, odnosno, ako je u pitanju višespratnica, iznos koji se izdvaja po stanu je minimalan, a vi ćete imati uredan i blistav prostor ispred svojih ulaznih vrata, u liftu i u svim hodnicima.

Generalno čišćenje zgrada

Ovakvo čišćenje se radi jednom u šest meseci, odnosno prvi put kada vam dođu radnici agencije za čišćenje. Mašinski se tretiraju sve površine, tako da je posle toga potrebno samo redovno održavanje, četiri puta mesečno, odnosno jednom sedmično.

Na kraju, zapamtite da čistoća nema cenu, kao ni utisak koji ostavljate na sve posetioce vaše zgrade i doma u okviru nje.

Čišćenje zgrada – cena:

Primera radi, za zgradu od 24 stana, koja ima četiri sprata, prizemlje i potkrovlje, čišćenje zgrade po stanu se plaća od 230 do 250 dinara, jednom mesečno, a radnici dolaze svake nedelje po jednom, dakle četiri puta za 30 dana. Sredstva koja se koriste za čišćenje su uračunata u cenu. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate agencije za čišćenje i održavanje objekata ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane