Dodaj firmu

Servis za dubinsko pranje namestaja Mladjan

Put za Ovču 38a
Borča, Beograd

Tepih servis Rio dubinsko pranje nameštaja

Prelivačka 73
Borča, Beograd

Dubinsko pranje namestaja Tepih servis TA-NE

Goce Delčeva 37
Novi Beograd, Beograd

Asteriks i Obeliks - Dubinsko pranje nameštaja

Dubinsko pranje automobile na Novom Beogradu. Specijalne mašine za sušenje koje trenutno suše unutrašnjost vozila.
Pročitaj više

Stevana Jakovljevića, Ledine
Novi Beograd, Beograd

Grujić tepih servis - Dubinsko pranje nameštaja

Tepih servis na Karaburmi. Dubinsko pranje svih vrsta tepiha. Besplatan dolazak na teritoriji Karaburme
Pročitaj više

Višnjička 25b
Palilula, Beograd

Dubinsko pranje nameštaja MS Clean

Aleksandra Ace Simovića 174
Obrenovac, Beograd

Dubinsko pranje nameštaja Marjanovic

Dubinsko pranje automobila i nameštaja u našem servisu u Beogradu ili na vašoj adresi.
Pročitaj više

Andjelka Cobanovica 14
Surčin, Beograd

Dubinsko pranje Nenad Dubinsko pranje nameštaja

Cerak, Žarkovo
Čukarica, Beograd

Dubinsko pranje nameštaja +OX Detailing


Zemun, Beograd

Family Pro tepih servis dubinsko pranje namestaja

Božidara Timotijevića 11
Rakovica, Beograd

Dubinsko pranje nameštaja Deep Wash

Banjica
Voždovac, Beograd

Dubinsko pranje nameštaja Dojčinović Autocentar

Milorada Jovanovića bb
Čukarica, Beograd

Dubinsko pranje Mebla i tepiha S&G


Beograd

Tepih servis Tošić

Obezbedite Vašim tepisima besprekornu čistoću, izaberite tepih servis Tošić koji poseduje preko 15 godina iskustva u radu. Pored pranja svih vrsta tepiha i itisona, nudimo usluge dubinskog pranja nameštaja i unutrašnjosti automobila, po najpovoljnijim cenama.
Pročitaj više

Bačka 1m
Zemun, Beograd

Turbo carwash tepih servis

Kada poželite čiste i oprane tepihe, izaberite tepih servis Turbo Car Wash koji se nalazi ispod Brankovog mosta, deo Sava Mala. U moderno opremljenom prostoru našeg tepih servisa nudimo usluge pranja tepiha, po najpovoljnijim cenama u gradu. Preuzimanje i dostava tepiha su GRATIS.
Pročitaj više

Brace Krsmanovica 12
Savski venac, Beograd

Dubinsko pranje nameštaja - ČISTO BEZ GREŠKE

Agencija za perfektno čišćenje poslovnih i stambenih prostora. Hitna služba za hitno čišćenje danas za danas, na teritoriji Beograda.
Pročitaj više


Novi Beograd, Beograd

Dubinsko pranje nameštaja - Premium Detailing

Auto perionica na Kanarevom brdu za dubinsko pranje vozila i poliranje farova
Pročitaj više

Kanarevo brdo
Rakovica, Beograd

Petar Auto perionica

Auto perionica Petar nalazi se u Beogradu. Kvalitetno dubinsko pranje vozila i poliranje vozila specijalnim sredstvima za poliranje i zaštitu vozila.
Pročitaj više

Ljubice Ivošević Dimitrov 9, Žarkovo
Čukarica, Beograd

MOJE PRANJE - dubinsko pranje nameštaja, tepiha i svih vrsta vozila

Živka Davidovića 76
Zvezdara, Beograd

Tepih servis Čista Kuća

Uživajte u savršenoj čistoći Vašeg doma ili automobila, pozovite tepih servis Čista Kuća. U našem radu koristimo profesionalne KIRBY mašine i najkvalitetnije preparate koji efikasno uklanjanju grinje, bakterije, fleke i neprijatne mirise iz tepiha, nameštaja, vozila
Pročitaj više

Mice Radakovica 4d
Zemun, Beograd

Dubinsko pranje namestaja Beograd

Dubinsko pranje namestaja cisti i osvezava vas namestaj. Najlakše je, ili najteže je, zavisi kako ko posmatra, zavući ruku u novčanik i dati mnogo novca za presvlačenje vaše omiljene fotelje, kauča, stolice, samo zbog toga što ne blistaju kao nekada. 

Nameštaj je neophodno prati barem jednom godišnje, iz prostog razloga što se on svakodnevno koristi, skuplja prašinu, grinje, dlake od kućnih ljubimaca, upija različite neprijatne mirise, ili pokupi neku ružnu fleku... Svi mi znamo da je čisto dom – zdrav dom. A to se posebno odnosi na osobe koje pate od nekih alergija, koje zbog nekih čestica nečistoće mogu dobiti zdravstvene smetnje. 

Dubinsko pranje nameštaja

Prilikom dubinskog pranja nameštaja koriste se kvalitetni praškovi bez dugotrajnih mirisa. Ukoliko volite mirišljav dom, naglasićete da se miris doda. 

Stručno osoblje tepih servisa će najpre testirati tkaninu, boje i vrstu vlakna. Prilikom pranja biće korištena uravnotežena hemijska sredstva što se tiče Ph vrednosti, koja poseduju sve ateste o zdravstvenoj ispravnosti. Cilj je da se prljavština odvoji od presvlake. 

Profesionalni servisi koriste ekstrakcione mašine za pravilno usisavanje, kao i moderne paročistače koji koriste pravilan pritisak i temperaturu, da bi postignuti rezultati bili maksimalni.

Temeljno i detaljno biće očišćeni mesta za sedenje, nasloni, nasloni za ruke, kao i eventualne nečistoće sa zadnje strane nameštaja. 

Ukoliko imate kućne ljubimce u stanu, onda znate da oni vole da se penju po foteljama, kaučima, ugaonim garniturama... Koliko god da su oni slatki i zanimljivi, ipak za sobom ostavljaju fleke, mirise i dlake. Kada se obratite profesionalnom servisu, budite sigurni da će sve ove neželjene nečistoće nestati, a vaš ljubimac ponovo može da se igra, do sledećeg pranja. 

Dubinsko pranje nameštaja – iskustva

Nakon samog pranja, nameštaj zadržava od 20 do 30 posto vlažnosti. U zavisnosti od klimatskih uslova u vašem domu, sušenje može potrajati par sati. 

Na kraju da zakljućimo, da bez obzira koliko smo pažljivi prema svom nameštaju, on vremenom postaje sve prljaviji, a sami ga nikada ne možete očistiti kao što je to moguće putem mašinskog pranja. Krpom i četkom, nećete postići zadovoljavajući efekat, prašina, grinje i sva druga prljavština ostaće „zarobljena“ u vlaknima vašeg kauča, garniture, fotelje... 

Jedino duboko izvlačenje nataložene zaprljanosti može rešiti problem u potpunosti. Ne oklevajte, pozovite servis za pranje nameštaja i uživajte u svom novom domu!

Pranje nameštaja – cena

Prosečne cene ove usluge se kreću u rasponu od 100 dinara za pranje manjeg jastuka, preko 200 dinara za veći jastuk, pranje stolice – 200-300 dinara, tabure – 300 din, fotelja – 400-450 dinara, dvosed – 900-1350 dinara, trosed – 1400-2100 dinara, sve do 1800 - 2700 dinara za pranje ugaone garniture.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate servise ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane