Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Stolarska radionica
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Stolarska radionica

Svakome od nas, barem jednom u životu, bio je potreban majstor zvani stolar. Ovo je priča o stolarskim radionicama, i o tome kakve sve usluge možete da očekujete ako navratite kod stolara, od čega zavise cene i slično.

stolarska radionica

Stolarske radionice

Stolarske radionice obično imaju veoma dugu tradiciju, i to je zanat koji se prenosi sa kolena na koleno, s tim što svaka generacija u posao unosi nešto novo, prateći svetske trendove u izradi nameštaja.

Stolarska radionica za izradu kreveta

Ako imate prostoriju određenih dimenzija, u koju treba da stane dosta nameštaja, tada je najbolje da isti bude po meri. Svako želi da mu krevet bude udoban i da veličina odgovara, bez obzira da li je u pitanju bračni krevet ili ležaji – samci, za jednu osobu.

Stolarska radionica za izradu ormara od punog drveta

Puno drvo je oduvek bilo cenjeno, jer je drvo živ materijal, i zahvaljujući njemu, unosimo duh prirode u svoj dom. Drvo je takođe i veoma dugovečno, ako se pravilno održava i nameštaj izrađen od njega nikada neće izaći iz mode.

Stolarska radionica za izradu vitrina i komoda

Vitrine i komode često moraju da budu određenih dimenzija da bi se savršeno uklopile u prostor kojim raspolažemo. Prednost pravljenja nameštaja po želji i meri je najviše u tome što se dobijaju takvi komadi kakve ste vi zamislili – u smislu oblika, boje...

Stolarska radionica za izradu stolova i stolica

Ovde pre svega mislimo na trpezarijske stolove i stolice. Kuhinja i trpezarija su mesta u domu koja okupljaju najveći broj ukućana i tu je uvek živo i veselo. Zbog toga je izuzetno važno da trpezarijski sto bude baš po meri cele porodice, dovoljno velik i kvalitetan, estetski dopadljiv.

stolarska radionica cene

Stolarska radionica za izradu nameštaja od punog drveta

Kao što smo već naveli, puno drvo je sinonim za kvalitetan nameštaj, pa je naša preporuka da to iskoristite i sebi priuštite nameštaj izrađen na taj način. To je masivan, dugovečan nameštaj, koji uz pravilno održavanje, može da dočeka i sledeću generaciju, a da pri tome, uvek izgleda kao nov.

Stolarska radionica za izradu nameštaja po želji i meri

Kada se neko useljava u nov stan ili kuću, tada želi da sve podredi prema svojim željama, odnosno, da uživa u svakom kutku novog doma. To će se najbolje postići ako se urade komadi nameštaja koji su izrađeni prema obliku i veličini prostorije, tako da se iskoristi bukvalno svaki milimetar prostora.

Osim što štedite prostor, vi ćete imati nameštaj kakav ste zamislili, a vešte ruke stolara će vaše ideje pretočiti u realnost.

Stolarska radionica – cene:

Kao što i pretpostavljate, cene izrade nameštaja zavise od toga šta tačno želite, od kog materijala, kojih dimenzija i slično. Stoga preporučujemo da pozovete odabranu stolarsku radionicu i da se raspitate za konkretan slučaj.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici.