Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Selidbe Kruševac – Beograd
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Selidbe Kruševac – Beograd

Možda ste upravo primili vest da ste dobili posao za koji ste konkurisali, i posle jednog „Jupi!“ usledio je osećaj zabrinutosti, jer ćete morati da napustite rodni Kruševac i preselite se sa porodicom u Beograd.

 

 

Da li zaista misli o selidbi moraju da nam pokvare lepe trenutke u životu kao što je napredovanje u karijeri, kupovina nekretnine ili upis na fakultet?

Procena selidbe Kruševac – Beograd

Odgovor je – ne, jer selidba je lepa, iako nam nećete verovati. Pokušaćemo da vas ubedimo u to, koristeći racionalne argumente.

Dakle, nećete ništa raditi sami, jer bi se onda to pretvorilo u noćnu moru, stres, gubitak živaca i loše raspoloženje. Ako sve prepustite u ruke stručnih lica, kojima su selidbe svakodnevni posao, rutina koju obavljaju tokom dugog niza godina unazad, onda nema mesta za bilo kakvu brigu. 

Ono što vi želite sada, to je da vam kažemo od čega zavisi cena selidbe koja se popularno zove „ključ u ruke“? Istina je da ne možemo da vam kažemo tačnu brojku, ali ćemo vam ukazati od čega ona zavisi. 

Dakle, nije isto da li se selite iz kuće od 100 ili 400 kvadrata. Takođe, možda imate veoma vredne stvari, kao što su umetnine i antikviteti, ili jako teške predmete, poput sefa, TA peći ili klavira, koji je izuzetno nezgodan za nošenje. 

Možda želite uslugu pakera, koji će na najbolji način zaštititi vaše stvari, a na raspolaganju vam stoji i čišćenje objekta iz koga se selite i stana u koji se useljavate u Beogradu.

Od svega navedenog, zavisiće broj radnika koji će biti angažovani da bi se realizovala vaša selidba. Ponekad je dovoljno dvoje ljudi, a nekada je potrebno više od četvorice, na primer. Takođe, na cenu će uticati i to da li se koriste određene mašine prilikom transporta, kao što je viljuškar, recimo. 

Selidbe Kruševac – Beograd – iskustva

Da biste saznali sve ove informacije u vezi vaše selidbe, moraćete da pozovete agenta odabranog servisa, a to možete učiniti bukvalno u bilo kom trenutku, tokom čitavog dana i sedam dana u nedelji. Agent će doći do vas, gde ćete se dogovoriti o svim detaljima. Pri tome ćete saznati i krajnju cenu selidbe, pa neće biti nekih neprijatnih iznenađenja, kao što su skriveni troškovi i veća cena preseljenja, na samom kraju.

 

 

U tome je smisao procene selidbe, ali i da budete obavešteni u vezi svega, kao što je mogućnost korišćenja usluge odvoza starih i nepotrebnih stvari, koje se nađu u svakom domu prilikom selidbe. Odvoz je često besplatan, ali se i oko toga raspitajte. 

Još jedna od usluga jeste korišćenje skladišnog prostora agencije za selidbe, odnosno u situaciji kada nemate gde sa stvarima, jer stan u Beogradu nije spreman za useljenje. O bezbednosti svoje imovine ne morate se brinuti, jer su skladišta dobro obezbeđena, između ostalog i video nadzorom. Kada se stvore uslovi za konačno preseljenje na novu lokaciju, selidbene stvari će biti prebačene iz skladišta. 

Selidbe „ključ u ruke“ su kompletna usluga, gde ste sasvim sigurni da će sve proteći u najboljem redu, a sa druge strane, lišeni ste bilo kakvih glavobolja i briga. Sada vam samo ostaje da na najbolji mogući način organizujete novi život u novom gradu.

Selidbe Kruševac – Beograd – cena:

Koliko ćete platiti zavisi od količine selidbenih stvari, određenih specijalnih tereta, kao što je TA peć, sef, klavir i slično, upotrebe određenih mašina, npr. viljuškara; cena zavisi i od broja angažovanih radnika, te pristupačnosti vašeg terena sa koga se selite i na koji se doseljavate.

Kada se za selidbu koristi kamion, potrebno je izdvojiti od 60 do 90 dinara po pređenom kilometru. Za kombi selidbu, u proseku 40 din/km. 

Na primer, demontaža i montaža dvokrilnog ormara je od 1500 do 2000 dinara, bračnog kreveta, od 1000 do 1500 din, američkog plakara od 2000 do 3500 dinara, radni sto, u proseku 500 din. To su cene koje se dodaju na cenu pređene kilometraže u oba pravca.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate agencije za selidbe koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Iskustva i preporuke posetilaca

11.09.2017
Filip Milutinovic
Jeste veoma znacajno to da su ove selidbe odlicnog kvaliteta ali je koliko samo mogu da vidim stvar u tome da nisu kako god da okrenete ni malo naivna. Neke druge stvari i nisu sigurno bas toliko vazne .
05.05.2017
Simona Vucinic
Koliko samo mogu da vidim, ovo su naravno i vise nego zahtevne selidbe.
05.05.2017
Mihajlo Nastasovic
Koliko samo mogu da vidim, ovo su veoma nezgodne selidbe.
21.04.2017
Marta Dencevic
Kako god da okrenete, ovo su veoma velike medjusobne udaljenosti koje u svakom slucaju moraju da se dosta plate.
07.04.2017
Todor Markovic
ja se u Krusevac nikada ne bih preselio posto mi se taj grad ni malo ne svidja, mada i pored svega smatram da zivotni standard u tom gradu nije ni malo los.
22.03.2017
Ljubinka Sreckovic
Po meni je ovo odlicna destinacija. Sve drugo je samo cisto gubljenje vremena.
09.03.2017
Janko Zivanovic
Kako god da okrenete, nisu ovo selidbe koje su bas svakome namenjene.
03.03.2017
Nikolina Pantelic
Sva sreca pa se vecim delom ide autoputem pa se do Krusevca moze relativno brzo stici.
14.02.2017
Petar Jankovic
Sva sreca pa se vecim delom ide autoputem pa se do Krusevca moze relativno brzo stici.
18.01.2017
Petar Jankovic
Koliko mi se samo cini, veoma je bitno da se po ovom pitanju opredelite samo za kvalitet. Sve ostalo dalje i nije zapraov vise toliko vazno.
28.12.2016
Ivan Stojanovic
I ja sam cuo za tu agenciju. Mada, cuo sam i da su poprilicno skupi.
24.11.2016
Jana Stankovic
Po pitanju selidba na ovoj relaciji, samo treba da posetite agenciju i da se po tom pitanju opredelite za kvalitet, realno je onda jedino izvodivo resenje da se oko toga posavetujete sa nekim strucnim licem. Primer takvog lica - agencije je i ona koju drzi Milan Rancic.
07.11.2016
Biljana Brankovic
Po pitanju selidba na relaciji Krusevac - Beograd, ipak je najbolje da posetite agenciju S tRans 011 i da se u nju licno uverite po pitanju kvaliteta.
15.09.2016
Marko Petrovic
Ukolio planirate da se selite na relaciji Krusevac - Beograd, onda je defitivno najbolje po tom pitanju da sve prepustite profesionalcima, odnosno profesionalnoj agenciji kakva je Balkan Expres.
12.08.2016
Dusan Markovic
Kada pricamo o kvalitenim selidbama, po meni, one moraju da podrazumevaju kvalitetan i siguran prevoz koji ukljucuje pre svega da se sve ono sto natrpate u kamione na kvalitetan nacin i preveze bez ostecenja na sigurno odrediste.