Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Selidbe školskih ustanova
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Selidbe školskih ustanova

Sve se može preseliti sa jednog mesta na drugo, pa tako i škole. Poznato je šta se sve nalazi u jednoj ustanovi obrazovnog tipa – to su pre svega školske klupe i stolice, table, ormari, a tu je i dosta nastavnog pribora...

 

 

Kada angažujete profesionalce da obave uslugu preseljenja za vas, sigurni smo da ćete ih na kraju oceniti ocenom „odličan 5“, upravo zbog njihove stručnosti, ljubaznosti i poštovanja rokova.

Selidba školske ustanove

Ovo je selidba velikog obima, u smislu da će biti potreban kamionski prevoz. Benefiti ovog načina transporta su brojne, jer takva vozila poseduju veliki tovarni prostor za prevoz robe. Kamioni su vrlo praktična vozila, pa je to odlično rešenje u smislu što se može staviti velika količina stvari za prevoz, pa se vozilo ne mora vraćati više puta nego što je potrebno, kao što bi bio slučaj da se angažuje na primer, mali kamion ili kombi. U takvim slučajevima, troškovi selidbe bi bespotrebno bili veći.

Kada ste odlučili da pozovete profesionalce, oni će napraviti besplatnu procenu selidbe škole. Sve zavisi od toga koliko školskog inventara ima, kakva je pristupačnost terena, te na koju lokaciju se školska ustanova preseljava. 

Sve to će usloviti broj radnika koji će biti angažovan, ali i eventualnu upotrebu specijalizovanih mašina, ukoliko postoje neki veći tereti. 

Najbolja varijanta je korišćenje usluge selidbe pod nazivom „ključ u ruke“, gde će stručna lica preuzeti sve obaveze na „svoja pleća“, dok vi nećete osetiti ni trunku stresa, nervoze, brige, jer će sve biti obavljeno na najbolji mogući način i u dogovorenim rokovima. U slučaju selidbe školskih ustanova, poštovanje termina je izuzetno važno, jer sve mora biti spremno na vreme, kada đaci budu ponovo seli u klupe. 

Kako se obavlja selidba školske ustanove?

Stručna lica će najpre zaštititi sav školski inventar, na adekvatan način, što sprečava sva potencijalna oštećenja. Pri tome, čuva se i pod od habanja, kako škole koju napuštate, tako i novog prostora u koji se useljavate. 

 

 

Pošto se radi o velikoj količini selidbenih stvari, biće potrebno dovoljno ljudi za utovar i istovar, pa vam u tom smislu radnici agencije za selidbe stoje na raspolaganju. Inventarom će rukovati maksimalno pažljivo, jer su ih godine iskustva i rada naučile da postanu maheri i profesionalci u svom poslu.

Dakle, za transport veće količine nameštaja, odnosno inventara školske ustanove, uvek se predlaže kamionski prevoz. Svi kamioni su opremljeni neophodnim tehničkim elementima, tako da ćete biti potpuno sigurni da su vaše stvari bezbedne, i da se njima propisno rukuje kada se vrši kamionski transport. Kamioni poseduju i lift nosivosti do jedne i po tone.

Ukoliko je potrebno, radi lakšeg postupka selidbe, biće izvršena demontaža nekih delova školskog nameštaja, a potom i njegova montaža, kada bude pristigao na novu lokaciju. 

Sa vama se postiže i pisani dogovor, i daje se garancija da će posao biti obavljen na najbolji mogući način, te da ćete u slučaju nastanka bilo kakve štete, biti obeštećeni.

Javite se i dogovorite, jer đaci ne smeju da čekaju, a svakako će se radovati novom i lepo opremljenom prostoru škole.

Selidbe školskih ustanova – cena:

Čak je i orijentacionu cenu veoma teško odrediti u ovom slučaju, jer ona zavisi od više faktora, kao što je količina školskog inventara, broj kamiona koji učestvuju u procesu selidbe, broj angažovanih radnika, eventualno korišćenje specijalnih mašina... Naravno, bitna je i udaljenost tačke A, sa koje se vrši selidba, do tačke B, na koju se doseljava školska ustanova. 

*Za sve preciznije informacije, predlažemo da kontaktirate agencije za selidbe oglašene ispod našeg teksta. 

Iskustva i preporuke posetilaca

12.09.2018
Miodrag Kostic
Selidba skolskih ustanova je veoma zahtevan posao. Pre svega zbog kolicine i kabaste orpeme koja predstavlja sastavni deo skolskog inventara. U svakom slucaju je potrebno da iznajmite agenciju koja u pogledu vozila moze da zadovolji postavljene kriterijume.
11.09.2017
Filip Milutinovic
Selidbe skolskih ustanova su po svemu sudeci nesto sto zaista mora da valja. Sve druge stvari su samo gubljenje vremena. Cene po kojima ove ustanove mogu da se isele su takodje veoma razlicite.
05.05.2017
Jovana Milinkovic
Problem je u tome sto u ovom trenutku u Beogradu postoji veliki broj kvalitetnih selekcija ove vrste.
21.04.2017
Mihajlo Nastasovic
Ukoliko pricamo vec o ovim selidbama odmah treba da znate da je kvalitet nesto do cega cete pre ili kasnije moci da dodjete. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
07.04.2017
Lea Stankovic
Po pravilu sto se ove selidbe tice, sigurno se pre ili kasnije trebate odluciti za kvalitet. Druge stvari i nisu bas vazne.
22.03.2017
Todor Markovic
Kako god da okrenete, ovo nisu ni malo jednostavne selidbe. Od nji zaista ne postoji nista toliko tesko ili lose.
09.03.2017
Simona Vucinic
Kako god da okrenete, ovo je posebna vrsta selidbe. Sve drugo je sto se mene licno tice, cisto gubljenje vremena.
03.03.2017
Janko Zivanovic
Sto se tice ove vrste selidbe naravno da je kvalitet i vise nego vazan. Sve drugo je cito gubljenje vremena.
14.02.2017
Ljubinka Sreckovic
Ovo su inace biel i vise nego posebne selidbe. Ukoliko se vec za njih odlucite, sigurno je samo to da se necete odmah pokajati.
18.01.2017
Petar Jankovic
Koliko mi se samo cini, sto se tice ovih ustanova, najbolje je da se sami licno uverite u njihov kvalitet. Ostalo nista dalje i nije toliko potrebno.
28.12.2016
Nikolina Pantelic
Po pitanju ove vrste selidbi, samo treba da se odlucite za kvalitet. Ak bas to budete uradili u tom slucaju se sigurno necete pokajati.
12.12.2016
Ivan Stojanovic
Kada pricamo o selidbama skolskih ustanova, odmah treba da znate da je po tom pitanju ubedljivo najbolje resenje da se posavetujete sa nekim strucnim mestom - agencijom.
24.11.2016
Jana Stankovic
Po pitanju kvalitentih selidbi skolskih ustanova, ubedljivo je najbolje resenje da posetite agenciju Selidbe Beograd i da se onda po tom pitanju sigurno necete pokajati.
07.11.2016
Biljana Brankovic
Ukoliko morate da preselite neku skolsku ustanovu, definitivno treba da posetite agenciju Ivana 011 i da se tamo licno uverite u kvalitet.
15.09.2016
Marko Petrovic
Selidbe skolksih ustanova su uvek poprilicno zahtevne selidbe posto podrazumevaju da je potrebno transportovati neku veliku kolicinu razlicitog materijala.
12.08.2016
Dusan Markovic
Po pitanju seldibi skolskih ustanova to po meni moze da bude jedan human gest i postupak. Generlano, prilikom selidbe skolskih ustanova se moze ocekivati dost anamestaja ili neke kabaste robe tako da nista ne treba da vas iznenadi.
12.07.2016
Marta Dencevic
Selidba skolskih ustanova je veoma zahtevan posao. Pre svega zbog kolicine i kabaste orpeme koja predstavlja sastavni deo skolskog inventara. U svakom slucaju je potrebno da iznajmite agenciju koja u pogledu vozila moze da zadovolji postavljene kriterijume.