Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Selidbe Kragujevac – Beograd
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Selidbe Kragujevac – Beograd

Recimo, da ste završili fakultet u Kragujevcu, konkurisali i dobili posao u Beogradu. Vi ste mladi, perspektivni i imate porodicu, koja će sada, zajedno sa vama, morati da se preseli i život nastavi u velegradu. 

 

 

Možda ste se, kada ste saznali informaciju da ćete morati da se selite, uhvatili za glavu i to iz dva razloga: prvi je od sreće, jer ste dobili zaposlenje, a drugi je od muke, odnosno, pribojavate se svega onoga što selidba sa sobom nosi.

Kako se obavljaju selidbe Kragujevac – Beograd?

Odmah da vam kažemo – sve to tako izgleda samo na prvi pogled, jer je istina da je selidba veoma veliki posao. Kada biste sve sami organizovali, ne biste se mogli snaći, i to bi se pretvorilo u noćnu moru. 

Nema potrebe da to radite sebi i svojoj porodici. Agencije za selidbe imaju sistem poznat kao „ključ u ruke“, gde se sve osmišljava u njihovoj režiji, dok ste vi samo posmatrač, lišen stresa i nervoze. Razlog je jednostavan – svako bi trebalo da radi ono za šta je stručan, pa tako i kada je transport stvari u pitanju.

Dakle, ako želite da znate cenu selidbe od Kragujevca ka Beogradu, ona nikada nije ista. Razlozi tome su brojni, na primer: zavisi koliko selidbenih stvari imate, te da li im je potrebna demontaža i montaža; dalje, cenu uslovljava težina vašeg pokućstva, odnosno da li imate neke specijalne terete, kao što su izuzetno teški predmeti ili veoma vredne stvari, poput umetničkih slika ili antikviteta; pristupačnost vašeg terena jako je bitna, i u to u dva slučaja – i na lokaciji u Kragujevcu, i na lokaciji u Beogradu, jer nije isto da li živite na 10. spratu zgrade bez lifta ili u prizemlju stambenog objekta kome se lako prilazi.

Verovatno o tome niste razmišljali, ali za selidbu su ponekad potrebne specijalne mašine, kao što je viljuškar, recimo. Možda imate sef, koga je jako teško podići, ili bilo koji drugi težak predmet. Takođe, u određivanju cene ulogu igra i broj angažovanih radnika.

Selidbe Kragujevac – Beograd – iskustva

Zamislimo sada svi situaciju da selite klavir ili pianino iz Kragujevca za Beograd. Čim smo ovako nešto spomenuli, sasvim je jasno da to ne biste sami mogli izvesti, jer je to skup i osetljiv predmet. Ako biste samostalno i prenosili i prevozili klavir, dobili biste raštimovan instrument. 

 

 

U drugoj varijanti, možda imate kućnog ljubimca. I za njih je obezbeđen adekvatan prevoz, uz razne pogodnosti, kao što je zaustavljanje vozila na svakih 200 km, izvođenje u šetnju ili sve druge varijante koje dogovorite sa servisom za selidbe.

Usluga koja je još u ponudi je i čišćenje prostora koji napuštate u Kragujevcu, kao i novog prostora u koji se useljavate u Beogradu. Pošto je transport stvari izvršen specijalno opremljenim vozilima koja su tapacirana sa unutrašnje strane, čime se skoro u potpunosti smanjuje mogućnost eventualnog oštećenja, selidbene stvari će biti dovezene na vašu novu lokaciju u glavnom gradu. 

Nakon istovara i unosa u prostor, ukoliko je to potrebno, biće izvršena montaža regala, plakara i drugih delova nameštaja. Kada se sve postavi na mesto, onako kako ste vi želeli, možemo reći da je selidba protekla uspešno i bez ikakvog stresa, ali samo iz razloga što je ovaj odgovoran posao prepušten u ruke stručnih lica.

Selidbe Kragujevac – Beograd – cena:

Uzmimo za primer, demontaža i montaža dvokrilnog ormara je od 1500 do 2000 dinara, bračnog kreveta, od 1000 do 1500 din, američkog plakara od 2000 do 3500 dinara, radni sto, u proseku 500 din. To su cene koje se dodaju na cenu pređene kilometraže u oba pravca. 

Na konačnu cenu će uticati i količina selidbenih stvari, određeni specijalni tereti, kao što je TA peć, sef, klavir i slično, upotreba određenih mašina, npr. viljuškara; koliko ćete platiti zavisi i od broja angažovanih radnika, te pristupačnosti vašeg terena sa koga se selite i na koji se doseljavate. 

Cene kamionskih selidbi se kreću od 60 do 90 dinara po pređenom kilometru. Kombi selidbe su u proseku 40 din/km, dok se u oba slučaja (kamion i kombi) transport tarifira po pređenoj kilometraži u oba pravca, a sama cena može da zavisi i od dimenzija tovarnog prostora i tonaže vozila. 

*Za sve preciznije informacije, predlažemo da kontaktirate agencije za selidbe oglašene ispod našeg teksta. 

 

Iskustva i preporuke posetilaca

11.09.2017
Filip Milutinovic
Generalno govoreci, Kragujevac jeste i vise nego odlican grad ali je zaista preslite se u njega malo komplikovano posebno ukoliko vodite racuna o iskoriscenosti vremena i novca.
05.05.2017
Jovana Milinkovic
Ne mogu bas sve agencije da dobro odrade selidbu na ovoj relaciji.
21.04.2017
Mihajlo Nastasovic
U svakom slucaju su ovo i vise nego zahtevne selidbe, tako da po meni nema tu sta previse da vas brine.
07.04.2017
Lea Stankovic
Po meni tesko da ove seldibe mogu svima nama da posluze za nesto ozbiljno u st atreba da imate puno poverenje da vam se nesto nece ostetiti.
22.03.2017
Todor Markovic
Sva sreca pa ovo nije previse velika udaljenost. Sve drugo je daleko losije resenje.
09.03.2017
Simona Vucinic
Naravno da je sto se ove selidbe tice, kvalitet veoma vazan. Sve drugo je mnogo manje bitno i vazno.
03.03.2017
Janko Zivanovic
U svakom slucaju je ovo posebna vrsta selidbe. AKo se za nju odlcuite sigurno se necete pokajati.
14.02.2017
Ljubinka Sreckovic
U svakom slucaju je ovo posebna vrsta selidbe. UKoliko se vec za nju odlucite, sigurno je samo to da se necete pokajati.
18.01.2017
Petar Jankovic
Sto se tice selidbi na relaciji Kragujevac - Beograd, nije ovo bas previse blizu destinacija tako da u svakom pogledu treba da potrazite neko mesto koje ce to da finansira u dovoljnoj meri.
28.12.2016
Nikolina Pantelic
Nije velika udaljenost ali je po meni i dalje problem u tome sto ne znam kada bi mi to trebalo, koga po tom pitanju da angazujem.
12.12.2016
Ivan Stojanovic
Sva sreca pa nije previse velika udaljenost izmedju Kragujevca i Beograda. Samo treba da se unapred dobro raspitate oko troskova.
24.11.2016
Jana Stankovic
Mislim da po pitanju selidba na liniji Kragujevac - Beograd, samo treba da posetite agenciju tritea i budi sigurni da se vise po tom pitanju necete pokajati.
07.11.2016
Biljana Brankovic
Ukoliko vam je vec potrebna brza i pouzdana seliba an ovoj relaciji, onda je potrebno da posetite agenciju Milan Rancic i da se tamo licno uverite u kvalitet.
15.09.2016
Marko Petrovic
Posto je cesta migracija ljudi u obe relacije izmedju Kragujevca i Beograd, sigurno da oni prevoznici koji rade ovaj posao zadovoljno trljaju ruke.
12.08.2016
Dusan Markovic
Mislim da je ta cena od 200 dinara po kilometru nesto jaca. Sto se tice selidbi na toj relaciji prema Kragujevcu mislim da je neka realna cena oko 150 dinara po kilometru posto put zaista nije nesto prezterano tezak.
12.07.2016
Marta Dencevic
Skoro su se moji prijatelji skoro preselili iz Kragujevca u Beograd. Kaze da su sve skupa platili oko 200 dinara po kilometru. Ne znam, nekako mi se cini da je to bas jaka cena.